Kondizás

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
Ti jártok? vagy jártatok? én szeretnék menni de elvileg káros ilyen korban mert elvileg megállhatok a növésbe (vagy legalábbis kevesebbet fogok nőni) . szerintetek ?

Rezukii

Vendég
Hát kamaszkorban nem ajánlatos, mert a túlon túl terhelt izomban levő sejtek elromolhatnak, v nem tom, és ez megakadályoz a növésben...de attól még lehet kondizni, csak ne 120 kg-os súlyokkal..

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
na ezt vártam köszi. mert én is hallotta milyet. csak kifelejtették a tulterhelést. mert ne mazér mek hogy sérvet kapjak hane mhogy felszedjek pár kilot. meg nyárra jo legyek a pályán bicoval

kiscipo00

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Kor
37
Én jártam 15 éves koromban 2-3 évig majd abbahagytam. Nem veszélyes, csak (szerintem) nem szabad semmit se szedni, meg nem kell túlterhelni magad. Csak kicsit.

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
na voltam és jó volt. előszőr véltem hogy a kigyurtak majd kiröhögnek v vmi de nem. tök seggitökészek voltak. mondták nem ciki a kevesbb de inkább azt sokszor mint nagyot mert csak megszakadok meg ne mtom csinálni akkor meg ne mér semit. 1 óra gyurás utána szauna. közben dumáltunk jol éreztük magunkat jo volt. kellően elfáradtam

Zozi

VIP
LV
1

Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Díjak
1
Kor
38
n valszí­n jövő félévben ezt veszem fel tesinek!

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
az a jó. szerintem ott nem az unalomtol dölnél a falnak (persze ha jol csinálod) de kifáradtam alig birtam fürödni

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
Én csináltam egy ideig és állitolag eredménye is volt 73 rol lettem 93 kg.Azal nem értek egyet hogy nem szabad szedni semmit.Mert ha eredményt akarsz valamit szedned kell.Ha nem szedsz semmit és most nem kemény cuccokra gondolok akkor nem látod annyira az eredményt és egy kis idö mulva a kedved is elmegy.Én csak fehérjét meg creatint szedtem ami az alapnak számit szerintem ha hizni nöni akarsz és kis eröt is ad.Most gondolkoztam a volumas 35 ön de ahoz elöb megint kéne járnom egy kicsit elötte 2 3 hónapot hogy merjem szedni.De nem biztos mivel láttam a creatinnal is elehet érni valamit ami nekem épp elég+kis fehérje.De nem tudom ez csak az én véleményem.

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
hát anyám eléggé ellenzi ezeket az étrrend kiegészitőket v miket. monnyuk én lehet szednék vmi softosat

kiscipo00

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Kor
37
Én nem szedtem semmit. És tényleg lassabban fejlődik az ember, de tisztábban. És azt mondják, hogy ha abbahagyja az ember, akkor tovább megmarad. Mondjuk én nem hí­ztam, hanem a felesleget átalakí­tottam. És már kb 3 éve abbahagytam, de még mindig megvan az eredménye. Ja de szedtem. Szőllőcukrot

Zozi

VIP
LV
1

Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Díjak
1
Kor
38
nahh látod én most alapozom meg a felesleget majd amit át fogok alakí­tni... remélem!

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
nekem még feleslegem sincs. ne mtok hizni uygh remélem a kondi bejön

Zozi

VIP
LV
1

Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Díjak
1
Kor
38
nekem ebben a félévben hála annak hogy nem jártam tesire (futás)... í­gy egy jó +5-6kg van

Biggie

Moderátor
LV
1

Csatlakozás
2006.01.31.
Üzenetek
954
Reakció pontszám
59
Díjak
1
Kor
49
A rossz példa én vok.
Szedtem szteroidot, a kura alatt minden ok, utána meg szépen lemegy az izmod hiába edzesz.
Ja állandóan ideges voltam tőle, meg piáltunk is rá, azt nem szabad.
A szteroidot messze kerüljétek el.
Dada amit irt olyat lehet zabálni.

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
nem is terveztem ilyen cuccokat. meg itthon se hagynák szo nélkül ha vennék. de köszi hogy figyelmeztetsz

Biggie

Moderátor
LV
1

Csatlakozás
2006.01.31.
Üzenetek
954
Reakció pontszám
59
Díjak
1
Kor
49
Én sumákba raktam félre a lovét, senki nem mondta hogy veszélyes.
Sajnos most már mindenhol hozzá lehet jutni.

Guest

Vendég
Én is járok kondizni hetente háromszor. Jó a társaság és segí­tőkész mindenki. Én több kardiós edzést csinálok és kevesebb súlyzós edzést mert szerintem egy nő nem szép ha túl izmos. Nem szedek semmi szeroidott és táplálék kiegészí­tőt sem.

Rezukii

Vendég
Igazad van, valóban nem tetszetős ha egy nő széjjel gyúrja magát, minden nőies vonalat eltüntetve.

Itt egy példa

APT%20wrist%20wraps%2011-29-2006.jpg

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
azt a ku..a ! ez undoritó. de hát akinek ez jön be. ezzel se vitatkozna senki hogy ki legyen felül. már ha van vkinek gusztusa az ilyenhez

Guest

Vendég
Én nem szeretnék ennyire izmos lenni!
Viszon szerintem kimondottan szép ha feszes a popsi

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
ne is!
az biztos

Rezukii

Vendég
De az az undorí­tó a már túlzottan szét gyúrt nőknél, h eltűnik a melle...láttam egyszer Discoveryn egy body-builder nőről riportot..annak szilikon volt a mellébe, de a látvány mintha falapra lufit tennék..aztán volt az Emberi történetek, na, ott egy csóka addig "tuningolta" magát, h "kilyukadt" az izma..fel is vette, ahogy folyik a rengeteg vér!

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
én is láttam pár érdekes képet ilyen nőkről. és mellük... wáá ijesztő. amikor már szilikonozni kell. körzővel kimért kerek mell. és nagyobb egy kockája mint a melle.

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32