Kondizás

nem tom nekem mindentől elment az étvágyam

Nem értem miért, még most is eszek.. Akkor is ettem, mikor a Fűrész 4-be felboncolták a csókát..és h maradjunk a témánál..az nem volt szétgyúrva!

itthon két súlyzóval (avgy anélkül) milyen gyakorlatot kell csinálni hogy mellre gyurjak? plz help

Két sulyzoval nem sokat, de a szabályos fekvő támasz szériában jó mellizmot csinál.
Ha nem megy szerezz fekpadot.

köszi. akkor marad a fekvő támasz.

szép mondhatom. jo hogy kifizettem a kondit amit itthon csinálok attol jobba elfáradok

Elkezdtem megint járni faca kis izomlázam van A fekvötámasz tényleg jó de azért a fekpd többet ér föleg ha dönthető

lehet de nem tudnám hova tenni.. meg amugyis. jo ez igy. egyenlőre

A fekvövel szerintem az alapokat meglehet szaerezni de utánna elengedhetetlen ha fejlödni akarsz meg a sok fekvö szálkásit nem tömegetnövel

na ez az. én most tömeget akarok növelni. és néztem hogy akármenniyt eszem nem hiztam semmit. remélem lesz vmi változás most

én 73 voltam mikor elkezdtem edzeni most 94 vagyok simán nem fog menni valamit szedned kell tudod amiröl már volt szó de nem koksz hanem creatin meg fehérje

hát szüleim nem vigyorogtak amikor mondtam. szerintük ha azt innám akor utána is kéne mert ha ne mcsinálom akkor gáz lesz.. nem tom

Én inkább tömöm magam jáó zsí­ros magyar marhapörkölttet, és a feleslegből alakí­tok egy ici-pici izmot..

sok sikert hozzá.

Az hogy iszod az oké demilyen gáz lessz ha mit nem csinálsz

Csak szólok a munkatársam fia 16 éves, neki állt kreatint és fehérjét szedni miközben edzett, már ki jött a korházbol 2 hetet huzott le.
Teljesen bekattant a cucctol, a doki elmondása szerint ilyen fiatalon igen veszélyes, ja és nem csak 1edül volt ennyi idösen ott a kreatin miatt.

Nekem is azt mondták a terembe, hogy kerüljem ezeket a cuccokat... volt egy srác aki meghúzta a könyökét és nem jött 1 hónapig... természetesen addig nem szedte ezeket a kiegészí­tőket... nem ismertem rá annyira összement...
Az edző azt mondta, hogy egyek edzés után húst meg toját vagy halat mert ha nem akkor az izmot bontja a szervezet és nem a zsí­rt... szóval edzés után pótolni kell a fehérjét. Edzés előtt meg szénhidrátot kell enni pl. tészta mert szükség van az energiára. Nekem bevált.

köszi a tanácsokat. akkor maradok a nagyi fösztjénél

Hát nemtudom én a creatint szedtem meg fehérjét is semmi bajom nem lett töle szerintem a munkatársad fia sem azmiatt került akorházba.Valami olyasmit szedett amit nemakart mondani faternak inkább. Nem tudom hogy mi árt a creatinba meg a fehérjébe világositsatok fel

í­í‚llí­tólag nagyon megköti a vizet.. valószinű, hogy a srác is azért ment össze olyan gyorsan...

most esett le hogy kicsit fiatal volt asrác ugyhogy az igaz hogy abban egyetértek hogy 16 évesen nem ajánlott ilyesmiket fogyasztani

apám is azt mondta hogy ilyen korban nem kéne

Na ezzel egyetértek de én 23 éves fejjel szerintem nyugoodtan zabálhatom mert eddig semmi káros hatása nem mutatkozott rajtam söt inkább csak pozitiv hatása volt

ja van egy "kis" korkülönbség közöttünk. ki tudja nálam milyen hatása lenne. látva azt a sztorit amit Biggie irt

Hát ja de valoszinü eztis szervezete válogatja de én még nem téptem a tapétát ugyhogy akkora bajj nem lehet

lehet de akkor most még egy ideig kihagyom ezeket az italokat. meg aztán nem is olcso. haver vett egy vödörrel 20 ezer fölött volt

Mit vett anyiért ???????????

vmi por és akko hozzá viz v mit tom én mi és akko olyan mint a kakao. és minden kondi vagy uszás után iszik egyet

haha kicsit sokkalom én azt a 20000at vegy csak felénk olcsobb

én is meglepődtem. de azért nem volt olyan kis vödör

Vissza
Top Alul