Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
én 73 voltam mikor elkezdtem edzeni most 94 vagyok simán nem fog menni valamit szedned kell tudod amiröl már volt szó de nem koksz hanem creatin meg fehérje
Csak szólok a munkatársam fia 16 éves, neki állt kreatint és fehérjét szedni miközben edzett, már ki jött a korházbol 2 hetet huzott le.
Teljesen bekattant a cucctol, a doki elmondása szerint ilyen fiatalon igen veszélyes, ja és nem csak 1edül volt ennyi idösen ott a kreatin miatt.
Nekem is azt mondták a terembe, hogy kerüljem ezeket a cuccokat... volt egy srác aki meghúzta a könyökét és nem jött 1 hónapig... természetesen addig nem szedte ezeket a kiegészítőket... nem ismertem rá annyira összement...
Az edző azt mondta, hogy egyek edzés után húst meg toját vagy halat mert ha nem akkor az izmot bontja a szervezet és nem a zsírt... szóval edzés után pótolni kell a fehérjét. Edzés előtt meg szénhidrátot kell enni pl. tészta mert szükség van az energiára. Nekem bevált.
Hát nemtudom én a creatint szedtem meg fehérjét is semmi bajom nem lett töle szerintem a munkatársad fia sem azmiatt került akorházba.Valami olyasmit szedett amit nemakart mondani faternak inkább. Nem tudom hogy mi árt a creatinba meg a fehérjébe világositsatok fel
Na ezzel egyetértek de én 23 éves fejjel szerintem nyugoodtan zabálhatom mert eddig semmi káros hatása nem mutatkozott rajtam söt inkább csak pozitiv hatása volt