Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Has na ez az a testrész amivel az edzés befejeztével kis gondjaim támadta mert ugye a creatin meg a fehérje megnövelte az édvégyamat is és nem nagyon mozogtam ugy hogy ott most van kis felesleg de még nem veszélyes ledolgozhato csak az a probléma hogy a hasat a legehezebb.És ebben a pillanatban megfogadtam ha végzünk az erdön nekiállok ujra hogy ha megyek nyáron horvátba eltünjön a pocak meg kinézzek valahogy
hát nemis tudom hogy feltétlen kell e az az izomláz nálam csak akkor szokott lenni amikor elkezdtem az edzést de miután már rendszeresen jártam nagyon ritka volt talán csak akkor mikor továbléptem másik sujra de akkorsem mindig pedog majdnem bes*artam annyira nehéz volt.de izomláz sehol
Na akkor az el fog mulniamikor emelek egy sulyt és szériázok a végén kicsit fáj az a testrész amit edzettem de az elmulik és nem izomláz sokat kell nyujtani ennyi
íí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Â Nem....vigyázok magamra! Nem szeretnék nagy darab izom torony lenni mint azon a képen 2 lappal előrébb