Kondizás

Nálunk meg már lassan nekem fizetnek hogy mennyek

vicet félretéve irány a 90 kg 2 hónap mulva szeretném már elérni fekvenyomásba igy fél év szünet itán ugyan multkor elmentem kondib de az csak állapotfelmérés volt ugye az erdö miatt de most talán lessz idöm elmenni erdö hejett kondiba és akkor huuuuu

az igen. sok szerencsét hozzá. (90 kg te jo ég. az már durva )

az a baj hogy az még csak közel sincs a durvához közel 130 körül lenne és olyan 200nál nekem már durva lenne talán 3 - 4 év rendszeres edzés után menne egyszer

na takarits. engem beraknának 200 alá akko nem fekvöpadra hanem egyből a koprosoban kéne tolnom

jol elhanyagoltam a sulyzokat. most megint előkéne venni

Akkor mozgasd őket mert már poloban lehet közlekedni, kell egy kis izom.

uszi most meg sulyzo. ma tuti nagyon elfáradok

Egy kiados edzés után igen jó érzés a fáradság, érzed hogy vannak izmaid.

Én is most jöttem haza a kondiból csak az a baj, hogy nagyon sokan voltak

de igen.... csak ezel nem szeretek visszaélni inkább nem csinálom azt a gyakorlatot ha látom, hogy foglalt...

Ez nem visszaélés az edz aki akar, na de a férfiak ilyenkor jobban figyelnek ha egy hölgy edz.

jaja. mindig láttam hogy átadták a helyet. (én mindig mást toltam) de monyuk ott inkább fitnes volt a lányoknak. fellettünk voltak. rengett is az ablak. ne mtudtuk először mé mozog folyton

erről a rezgő falakról al bundy vagyis az egy rém rendes család jutott eszembe

azt hittem jot fogok aludni. gyurtam usztam elfáradtam. bedölök az ágyba. kapcsolgatom a TV-T disovery. gyuros nők áááá megijedtem. nagyu durván néztek ki. rövid haj és férfiak. áááá rémálom ezerrel

Én nem szeretnék túl izmos lenni az szerintem nem túl szép

esküszöm jol esik most gyurni

munkahejen elsöre bemelegités nélkül 94 kg majdnem beszartam

Na levagy gyengülve, nem melegitettél be eléggé.

(Biggie @ 2008.02.28. 17:22)
Na levagy gyengülve, nem melegitettél be eléggé.
Szeva.Tegnap te is le voltál.

í­í‚í­í‚í­í‚ biggie nem csak a Felföldivel mentem edzeni és ö kicsinált.De többet nem csinálok ilyet visza kell szoknom

Hát egy olyan álattal felvenni a tempót elég ciki.
Ja már rendben a vállam Rocky, De Shumi remélem jó kondiban van.

A tesoja az rosszabb sokal és nem egy versenyt nyert már csak az a bajja hogy nem bir leálni

az elég bajjjj :sad:

jaja. de most belehuzok. de most lehet ne mfog kelleni. megyün ki és ásunk meg maga a bicozás. mozgat rendesen

Vissza
Top Alul