Vizipipa

na ma megtört a jég. nem kapart sok füst pizza haverok bico, sárgadinnyés dohány. más nem is kell

báttyám elvitte buliba és megint kavar mindent. és vett egy uj tölcsért vmi vékonyat elvileg jobban illik a pipára de szerintem kevés dohány fér bele. kiváncsi vok milyen. de ha sz@r lenyomom a torkán. meg ráadásul eltüntetette a 20 m alufoliámat is :'(

nem is olyan rossz ez a tölcsér. télleg tök jol ráillik. de szerintem veszek egy nagyobat meg huzzá vmi gumi tömitést.

na pipával lebuktam .ne mnagyon hitték el hogy haveré. de ne mnagyon reagálták le. monnyuk ne mis tudnának mit tenni ellene. de szerintem ne molyan káros.

nekem van 2 pipám is de valahogy nem az igazi az í­ze. érződik meg minden de egyszer sikerült egy kurvajó (mintha a gyümölcsöt rágtad vna olyan í­z...) és azóta í­gy csak ilyen normál..

Ti hogy tömitek a pipát?

kiveszek a zacskobol egy kicsit nagyobb darabot és lényegében belemorzsolom. minél. kis darabkánkét beleteszem

láttátok az ujságba a kis virágot multkor vagy ezt már kibeszéltétek ? nem semmi korán kezdi a kiscsaj

nem láttam. de haver 5 éves öccse is szivta (rokonoknál voltak.) amit halottam titokban és hát anny ne mörült neki.
am ááááááááá holnap veszün k72 centist :D:D:Dde jo lesz :D

na ma meg esett a dolog :Dbementünk boltba és anyád
<
meglepödtünk élöbe kicsit nagyobb volt. ugyh csak 65 centiset vettünk :Dde nagyon jo. volt régebbröl egy hosszu csö meg ez a mosntani. és áááá sufni tuning powa. egyk csö pipába arra az alufolia tekercs papir része és aabba a másik csö :D:D:Dnagyon király hosszu :Ddobáltuk egymásnak a csö végét :D

mostantol csak hetente fogok pipázni. kezdi elvesziteni a varázsát hogy majdnem mindne nap pipázom. igy már nincs meg a fí­lingje. meg aztán tok sporolni pénzt is :D

Én heti 2-3 alkalom, most is tolom és éppen almás í­z van benne, de lehet izzí­tok még egy másikat, mert haver a felét elnyomta... :)

Tippek-trükkök

-A szén egy öngyulladó anyaggal van bevonva. Ezért fontos, hogy a megtömött vizipipára csak akkor helyezd rá a szenet ha az már teljesen felizzott. í­í‚gy el tudod kerülni a kellemetlen í­zeket amik a begyulladáskor keletkeznek.

-

-A vizipipán található egy kis szelep. Ez arra szolgál ha véletlenül belefúj valaki a pipába ne nyomja ki a vizet. Ezt a funkciót akkor is használhatod ha a dohány beégett és kellemetlen kaparó í­z?. Ilyenkor finoman ki tudod fújni a füstöt a szelepen és a következ? szí­vásnál már tiszta füstöt szí­vhatsz.

-

- A legfinomabb í­z eléréséhez mindig tisztí­tsd ki a pipád! A szí­vócsövet is érdemes minden pipázás után kimosni és fellógatva hagyni kiszáradni (nem árt neki)

-

-A tartályban lév? vizet gyakran (1-2 pipázás után) érdemes cserélni

-
A gumi tömí­tést nedvesí­tsük be miel?tt összeszerelnénk a pipát. Könnyebben
állí­thatjuk össze a pipát, és a tömí­tést is biztosabb lesz.

- Amennyiben nem széntartó konzolt használunk akkor az alufólia
fényes felületét szokás lefelé rakni.

-
Régebbi, szárazabb dohányt keverhetünk mézzel, í­gy javí­tva az állagát.
Még jobb eredményt érhetünk el, ha gyümölcsben gazdag lekvárral,
dzsemmel keverjük a dohányt, majd pár órára h?t?be rakjuk.
Figyeljünk, hogy ne rakjunk túl sok dzsemet a dohányhoz.
A legjobb eredményt csak új, friss dohány vásárlásá hozza. Mindig
csak két-három csomag legyen nyitva (attól függ?en milyen
gyakran pipázunk), í­gy azel?tt elszí­vhatjuk ?ket, hogy kiszáradnának! -

Annak érdekében, hogy meg?rizzük a dohány eredeti í­zét és megóvjuk
a kiszáradástól, tároljuk légmentesen záródó m?anyag dobozban.
Ne helyezzük a h?t?szekrénybe, mert ekkor romlik az í­ze!
Tároljuk szobah?mérsékleten.

-
Különleges í­zélményeket érhetünk el, ha különböz? dohányokat keverünk.
Figyeljünk az arányokra is! Például a citromos dohánynak alapesetben
elég er?s í­ze van, használjunk bel?le kevesebbet (1 rész citromos, 2 rész kólás dohány).
A mentadohány kí­váló kí­sér? í­z bármilyen más dohányhoz!

-
Almás dohányt keverhetünk egy kis fahéjporral, és máris kész az almás-fahéjas dohányunk! Sok fahéj azonban túlságosan édessé teheti a füstöt.

-

Próbáljunk egy vékony szelet narancsot vagy mandarint helyezni a dohány fölé, és erre rakjuk az alufóliát illetve a szenet. Különlegesen tiszta füstöt, és er?s narancsos í­zt érhetünk el í­gy.

-
Még hidegebb, kellemesebb füstöt érhetünk el, ha a tartályba jégkockákat teszünk. Figyeljünk rá, hogy a tartály csúszós lesz a hideg és a kicsapódó ví­z miatt!

-
Ví­z helyett használhatunk citromlevelet, áfonyalét, a dohányhoz ill? gyümölcslevet, illetve bort is. Bátrabbak pálinkával is próbálkozhatnak :)

-
Ha különösen hideg füstre vágyunk, betehetjük a ví­zzel telt üveget a fagyasztóba, amí­g egy kis jégréteg keletkezik a ví­z tetején. Ne hagyjuk bent túl sokáig, az üveg megrepedhet!

-
Ha a pipát egy forgó tálalótányérra helyezzük, könnyebben adhatjuk át a csövet egy nagyobb társaságban, és a pipa se fog felborulni.

Na most elöször láttam élöben egy vizipipát valami kirakatban aszem csurgón :)

mekkorát láttál ?
de jot pipáztunk oszt társammal

mituom én a kirakatba volt mér több méretben is van 60 70 cm lehetett passz :S

persze. 30-tol 2 m-ig is. azt nem tom annál van-e nagyobb

de jo megvette m250 g dohyánt uj tölcsér uj szén és nem tudtam még kiprobálni :Dde remélem majd ma igen

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=F1hnXcf0uyc

ilyet mi is csináltunk csak kicsit kisebbet :D

Ma én is nyomok egyet, vettem Mentolos dohányt és nagyon hideg ví­zzel (egy órát bent van előtte a hűtőben) egy élvezet, hűti a torkot, persze mellé a hideg sör az alap! :)

nem rossz.
viszont az nagyon hogy emelik az árát. van egy ks idohányárus a közelben a 250-gos 1600 ft :S
<
megvettem me nicns kedv bemenni városba.és elivleg ott 2700 lesz. reméle maz araboknál továbbra is 900 marad

Most vettem epres dohányt, és vizet is hűtöttem le, úgy sokkal jobb az í­ze a cuccnak, vagyis jobban hűti a füstöt!
Amúgy én is tudok olcsón, haver Győrből hozza, ott van egy elég jó bolt, lehet amí­g nem emelik veszek többet, aztán majd eladom a függőknek kicsit olcsóbban! :)

nekem epres annyira ne mjött be. de lehet csak azért mert haver adta és régi volt.

sárgadinnye+alma jo kis keverés. ajánlom

na arabok is emeltek de még igy "csak" 1200 a nagy. másik pipa boltba meg 1800 volt. bementünk tudunk segiteni csak nézelödünk megláttuk árat lükverc bb

pipa csö olcson hosszu. bementek egy akvárium boltba és kértek egy 2 méter hosszu csövet. rohadt jo :Dszép zöld kicsit átlátszo patenten megy a pipába. 1400 Ft

Nyáron kiszáradt kicsit a dohány és tegnapelőtt gyújtottam rá, azt hittem megfulladok, nagyon erős és intenzí­v í­ze lett...nem tudtam, hogy ezt lesz vele, 2hónap után!!

hát ha nisnc rendesen tárrolva. havernak is olyan sz@r volt a dohánya. nem tudtam akkor pipázni inkább nemet mondtam.

Vissza
Top Alul