Vizipipa

még jo hogy. a végén kiszáradna

Azt pedig mindenki vágja, hogy elég nagy pazarlás lenne!

jaja. am ha végülis vesz vki ajánlom hogy a dohányt vmi beföttes üvegbe vagy vmi jol zárhato cuccba tegye mert akkor tovább birja

Hamár nem cigizek akkor inkább erresem fogok rászokni

azér ez nem ugyanolyan mint a cigi. ne vegyük egy kalap alá . jo télleg káros (a cigi sokkalta károsabb) ráadásul ez megint csak nem olyan mint a cigi h megveszed a 2 doboz cigit és elszivod egy napa allatt. ez olyan h leülsz szivod 1-2 órát és előveszed 2 nap mulva vagy 1 hét mulva. ezt nem tod csak ugy előkapni a buszmegálloban hogy csak egyet, tehát "szabályozza" vmilyen szinten a használat gyakoriságát. meg ugy elvileg az emberek a nikotinra szoknak rá. nos szerintem én nem szoktma rá. vagy ha igen akkor az az egyetlen dolog amire rálehet szokni a FEELING. hogy dumáltok pipáztok jo hangulat. a cigivel nincs ilyen. ráadásul az büdös (jo ha sokat sziv vki már nem érdekli) nem akartam enniyt irni na mind1 szerintem lehet pipázni persze mértékelten (monnyuk enniy erővel a cigi is)

áááá haver most mondta hogy emelték a dohyány árát kb kétszer anniba kerül

Am igen, ezt a feeling motiválja...

már elég rég pipáztam és egyáltalán nem kivánom v vmi. max a jo dumálást haverokkal mellette pipa. de az nem annyira

ez mekkora. nekem kell egy ilyen

vietnam.jpg

(vietnami )

ma is jot pipáztunk jo kis tömések voltak

semmi pénzért nem probálnám ki

netudom nembirom az ilyen dolgokat nem mozgatnak

aha. értem. azt hittem azt mondod hogy káros. aztán lefutott bennem hogy hányszor irtad már hogy mekiztél...

ja tudom hogy a meci is káros de szerintem ez károsabb

ki tudja. itt legalább tudod mi van benne...

hát az iaz de ez az egyetlen káros szenvedéjem

nekem a pipa nem szenvedélyem. jó ha 2 hetente egyszer előjön. ritkán 3-szor

ugyanigy vagyok a mecivel hetente 1 max 2 alkalommal látogatom meeeeeeeeg

egészségtan tanárom szerinte meci akkor egészséges ha szököévente egyszer eszünk ott

tehát o csak tudja szakember

bisztos. de még azt birom amikor magyaráz hogy látta a boltban hogy egy család ezt vett ahelyett. meg hogy ilyet vett ilye nhelyett. meg hogy cigi helyett venn még ilyet. mi köze hozzá.

mi köze hozzá ezez a véleményét nyugodtan elmondhatja hogy ez rossz meg az rossz de nepofázzon bele hogy mit veszek

jo azzal nincs gond hogy elmondja mi rossz. de kivülröl fujta hogy mit vett. mint akit kifigyelnek. ne mazé megyek vásárolni hogy minden lépésem figyeljék. engem idegesiteni hogy vki azt sasolja hogy mit veszek

olyat tömtem hétvégén. nagyon durva füstje volt. mondta srác tömjem én ne msokat csináltam még. mondom ok. azt meglepötdtünk

régi tölcsér eltörött elhoztam az itthonit (ösök ne mvették észre ) és hát minte mondjak kicsti jobb volt hogy teljesen tiszta meg ilyenek. sokkal tisztább iz. jo volt. csak ne mstimmelt arra a pipára és egy kis sufnituningal rögzitettük. raklapba bele az alját tetej a tölcsér mellér egy bot és rátekertünk egy rongyot

zsirkirályság báttyám vett uj hosszu csövet tölcsért meg narancsos dohányt. szerintem nagyon jo. tettünk a vizbe narancs héjat is. vicces volt. de még vicesebb lesz kiszedni

báttyám tegnap elvitte buliba. azt mondta semmi baja. minnyá meg is nézem. és ha vmi gond van akkor...

Vissza
Top Alul