Vizipipa

jaja mentolos elég jo. egyszer szivtunk olyat. meg akkor asszem pisztácia is volt az is szerettük :)

Én még csak egyszer próbáltam ki de nagyon megtettszett a dolog!!

utoljára silvesterkor pipáltam. de akkor se sokat. annyira nem is kivánom. nem értem miért mondanak olyanokat hogy rá lehet szokni.

Unokahugom már kiprobálta.Igaz iskola kiránduláson.Pedig van kettönk között egy kis korkülömbség.Azért hazudnék,ha a kiváncsiság nem hajtana ,h kiprobáljam.Milyen ize van?:cigar:

attol függ milyen a dohány. ha jot választass és nem régi a cucc akkor nagyon fincsi. tudom ajnálnai a kétalmásat a sárgadinnyét meg azt ameikben sok gyümi van :) nem tom mi a neve de fekete dobozban van

Nekem talán a mangós a kedvnecem, bár minden féle dohánnyal jó muri.
Van itt egy kocsma féle, ahol szolgálnak fel vizipöfft, ott szoktuk nyomni.
Múltkor a csokis naon vacak volt, azt nem ajánlom senkinek.

annak semiköze nincs a csoki izének :) mangós nem nagyon jött be nekünk. am ha vmi nem izlék tegyél hozzá citromot. ált segit rajta :wink:

hehe...tegnap este nagyon jót pipáztunk haverokkal.... citrom + menta dohány :D...asszem ez még meg lesz ismételve a közeljövőben :D

Ha nem tüdüzzük le nem Káros !
Bár nekem nem igazán jött be !:police:

azzal hogy káros-e vagy sem már nemigazán foglalkozom. am nem letüdözni... hát fura lenne.
vettünk ananászt egész jo csak kéne hozzá tenni citromot vagy mentát biztos jobb lenne. de tuti jo cucc múlthéten szivtam teázoban mézes almásat. az vmi nagyon fini hozzá barackos tea
<

én szeretem az eper, sárgabarack és alma aromákat. epreset hideg tejjel és benne jégkockákkal a legtutibb, sárgadinnyét meg csak simán tejjel a fasza szí­vni :)

hu srácok én 3éve vizipiázok minden héten 1x2x de most eljutottam oda h ha már a pipa közelébe megyek és megérzem a szagát már fáj a fejem:/

(Orpheus @ 2008-01-07 13:11) "index.php?act=findpost&pid=7080"]<{POST_SNAPBACK}>​
Elfogadott tény, hogy a ví­zipipa a legkárosabb a tüdőre, ugyanis nem szűri ki a káros anyagokat. Ez egy tv-műsorban volt.[/b]

én amondó vagyok hogy ameddig noncs róla egy konkrét toxikológiai jelentés a füst káosanyagtartalmálól addig nem szabad hinni a tv-nek és szerintem több cigi hal meg tüdőrákban mint vizipipás arab öregember

(szotyolla @ 2008-01-01 03:53) "index.php?act=findpost&pid=5985"]<{POST_SNAPBACK}>​
Hát én már jópár pipából szí­vtam és mindegyik tetszett...van egy kis történetem amikro egy müanyag gyógyszeres dobozból alakitottam piát de abba nem doháyn kerül...ne legyetek előitéletesek :sad:[/b]

hát vágod van egy tippem, fogj egy bármilyen (üdí­tős,vizes...) flakont leltőleg nagyot (2l) alul oldalt nyomsz rá egy kb fél cm-es lyukat a kupakot leveszed befogod a lyukat feltöltöd vizzel alufóliából csinálsz egy tölcsért belenyomod a lyukba beleteszed a "dohányt" gyujt lyuk elenged, sziv surit lentart kipufog
<

Nekem van ví­zipipám.
Szerintem fele annyira sem káros mint a cigaretta.
Az a véleményem, hogy azért akarják a ví­zipipát lejáratni, mert egyre népszerűbbé vált a cigarettával szemben.
A cigaretta gyártók kevesebb bevételre tesznek szert és próbálják visszaszerezni az elpártolt fogyasztókat. :D
Nem hiszek a lejárató kampányoknak. Sokkal inkább a tapasztalatoknak és a józan paraszti észnek! :D

Én személy szerint sem a dohányzást sem a ví­zipipát nem szeretem nem is próbáltam és nem is fogom, mert sok rossz példát láttam és feltettem a kérdést magamban megéri ez nekem, hát nem az egészségnél nincs fontosabb!!!

Még nem ví­zi pipáztam eddig, de remélem egyszer kipróbálhatom majd.
Vicces dohánnyal nemtudom milyen lehet :D

(zhun @ 2010-08-02 18:46) "index.php?act=findpost&pid=105384"]<{POST_SNAPBACK}>​
Vicces dohánnyal a legzsí­rabb. :rolleyes:[/b]
Egyszer majd én is ki akarom próbálni úgy! :D
De ahhoz sok "vicces" dohány kell nem?

A ví­zipipa a dohányzás legjobb formája! :D
És egy értelmű hogy nincs olyan káros mint a cigi csak kicsit bele kell gondolkodni hogy a dohány nem ég el szóval a legtöbb káros anyag valószí­nűleg benne marad, és a ví­z is megszűri. A füst is sokkal gyengébb a cigiénél.

A Redbullos dohány finom, meg a mentás is főleg mentateával:D! Azt egyszer mindenképp próbáljátok ki hogy tejet tesztek a ví­z helyet, teljesen más aromát ad a füstnek! Ja meg arab zenével vagy reggae-vel a legjobb szí­vni:D

Hátha egésznap szivod.. megárt. .:D megfájdul a fej.. gyönge vagy:) a füsttől. mértékkel jódolog:D Ha vanbenne geykis zöld fűszer.. :P:P mégjobb;)

Király cucc bár cigizni jobban szeretek.

Nem próbáltam még ki. Nem is fogom.

(wtek @ 2010-09-05 21:28) "index.php?act=findpost&pid=114409"]<{POST_SNAPBACK}>​
A ví­zipipa a dohányzás legjobb formája! :D
És egy értelmű hogy nincs olyan káros mint a cigi csak kicsit bele kell gondolkodni hogy a dohány nem ég el szóval a legtöbb káros anyag valószí­nűleg benne marad, és a ví­z is megszűri. A füst is sokkal gyengébb a cigiénél.

A Redbullos dohány finom, meg a mentás is főleg mentateával:D! Azt egyszer mindenképp próbáljátok ki hogy tejet tesztek a ví­z helyet, teljesen más aromát ad a füstnek! Ja meg arab zenével vagy reggae-vel a legjobb szí­vni:D[/b]

ezzel nem értek egyet.. 2x olyan káros mert mélyebbre kell szivni+ a viz lerakodik a tudőben

Vissza
Top Alul