Van valamilyen állatod ?

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
génkezelt. én meg se lepődnék rajta. egy hörcsög nagyságú darázs után

Vagy csak hasonlit rá, ugye.:):)
Remélem dugvatartod.:)

Nekem van kettö kicsi farkaskutyám, de a kert urnője egy fekete macska. Egyelőre. :D

Ma megint meglépett a piszok foxi, ráadásul fürdetnem kelett megint ugy ragadt a mocsoktól.

na megint meglépet aza keverék :D

áááááá az nagyon jo. nekem is volt egy csukjás patkány. Crazy volt a neve :Dsoha nem harapott meg és ha hivtam kijött az ágy alol. és még anyámat is tudtam ilyeszkedni. azok a régi szép idök :Dcsak szegény meghalt mert volt mi daganata. azt mondta doki még 1 hét és élt még kb 4 honapot. ááááá szegény :sad:

Kutyamániás vagyok, most van kettő.

jack russel terrier és egy westi

az enyém meg már akkor sem kel fel ha szólok neki lusta dög :D

??킐 az én szerelmem :D

PIC_0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

P1020035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

halak, mert csendesek, nem hullik a szőrük, és nem kell sétálni vinni őket

Cicamica vagy Garfild rajongo vagy?

Van két kutyánk, ilyen utca mix, keveredik benne minden fajta. És van 4 macskánk, de összesen csak 15 lábuk van :D:D

szomszédba most hoznak 1 de lehet 2 Tibeti masztifot

Ebböl a kis szarzságbol lesz 130 kg :)

akita_ph.jpg

menniy ? olyan fura. ilyen pici azt akkorár nö. emlékszem régen tigrist akartam csak hát az is megnö :D

jaj akorrára nö az én kutyám meg be*zart mert sz@r idö készül

ha esik akko a minéknek ne mkell beszarnia. megázik egyböl büdös. villámlásank meg ugat. tüzijátékot viszont szépen nézegeti :D

millenk csak a dörgéstöl meg a petárdátol szarik :) de nagyon

ugy meglepödtek szülök elsö szilvveszterén(jo nem az elsö me akor született :) ) de nálunk. szépen leült elnézegette (leaglábbis ezt mondták mer én máshol ünnepeltem az uj évet)

egyébként aszem a nyári ebekre mondják hogy félnek ha jol emlékszem :)

Vissza
Top Alul