Van valamilyen állatod ?

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nekem van egy uszkárom, egy kis fekete szuka, a házban él velünk és van egy a hugomnak is, igaz kicsit már öreg! Aztán van 30nyulunk, eladásra, volt még kint is kutyánk, de az egyik 15évesen, a másik 12évesen kimúlt! Van még halunk vagy 20 és kanárik 12db! Jah és van 2 ékszerteknősöm, ők most nem mozognak, mert téli álmot alszanak!

Most pusztult el két kutyusunk ezért már csak 2 maradt. Emellett 7 cicusunk... mivel a kóbor cicák mindig itt kötnek ki...

Látom nagyon állat szerető emberek járnak ide.
Molylepke ez jó...
Na közbe hazajött az utcai harcos macskám, sziámi kevarék, de nem lesz maradása
mert a foxi lestrapálja, ugyhogy megint lelép.

Nekem 1 kutyuson van Tomi
De szeretnék még egy cicát, és egy törpe malackát

Nekem egy kutyám van. Imádom.
Jenny a neve, fajtája Jack Russel.

legjobb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem a Kutyáááááám elég nehezen viselte a szilveszteri dinom dánom dirdurcsitcsatot.Fosik szegény de már megnyugodott

nekem(ünk) egy bobtailünk van:
(nyáron fürdés után)
dscf3687jq9.jpg

Az én kutyám lemaradt a szilveszterről mert mint minden évben végigaludta .
A meleg nappaliba,az ??킐 kis helyén
Lusta kutya nyáron azért van a házba bant mert melege van nagyon és kint majdmeg fullad annyira liheg, télen mert ha jönnaz ösz akkor már fázik

Akkor csak 1 szoba kutya?
Az enyém most láncon van mert meglépett, és részt vett egy verekedésbe, de nem nagyon harapdálták meg.

A mi kutyánk nem nagyon birta a szilvesztert bujkűlt mint álat a durogtatás elöl

Az enyém meg már este idegbeteg volt, akart kimenni, megtépni őket.

Nekem 2 kutyám van, két kuvasz! Rex és Folti a nevük! Rex már kicsit idősebb, Folti viszont nem régen lett 1 éves, de már most a derekamig ér!

nekünk még van akváriumban pár dí­szhal meg rák

Earny és Cili
[attachment=92:SP_A0150.jpg[/CODE] [attachment=93:SP_A0603.jpg[/CODE]

ja egy kutya mg az a sok macska amit megfog általában szomszédét

pok a sarokban de ne mtetszik ugyh eltüntetem

Meg kellett fürdetnem a foximat, mert meglépett és belehentergett valami dögbe, iszonyatosan nézett ki, meg milyen büdös volt.
De most szép a bundája.

a szomszédba egy akkora nyul mint a kutyánk

Vissza
Top Alul