Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kínai minőségi áron :S/

Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kínai minőségi áron :S/

!A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék írni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD!
!A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék írni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD! !Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!
!Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!