Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
n nyáron melóztam ott és nem volt rossz, meg is fizettek, igaz a kemény melót én csináltam a cukor és lisztpakolás, állvány szerelés, raklap pakolás! De mindenki normális volt és segítőkész, magyar termékeket szoktam az épületben vásárolni, ritkán Gazdaságos-t(szalvéta,gyufa,szotyi), de legtöbbször márkásat és az olcsóbb,mint a sarki kisboltban!
Szinte mindenki ócsárolja, de mindenki ott vásárol...szerintem vanna jó termékek is, de vannak rosszak, mint minden általogs kis boltban...de a gond, h kiszorítja a vállalkozókat, tehát a kis boltosokat..de olcsó..
Persze,de minden egy helyen és van választék, mi húst és effélét is mindig ott veszünk, mert olcsóbb, mint a helyi boltban és ő is onnan hozza, aztán rátesz 700Ft hasznot, szóval inkább akkor utazunk egy kicsit!
szarért? azé a kaják nem olyan rosszak meg olcso a nagy része. ruhát monnyuk már nem ott vennék. am ha sz@r nem sz@r akkor is oda megy az ember (talán muszály)
Azért a Tecsoban lehet ám jó dolgokat is venni...2000Ft volt a Postal 2 és 750Ft volt a Kill Bill 1-2 és a Sin City...csak jókor kell menni és nem tudatosan vásárolni, szép lassan megnézni mindent!
Én inkább a tescoba szeretek vásárólni, mert pl a pelenka, bébikaja olcsobb és arról nem is beszélve hogy nem rohad a zöldségosztály mint a madaras boltba.
Jah multkor találtam a Half-life 2-t 1400ft-ért
És a péksütemények nem hemzsegnek muslicáktól nyáron.Mint a székesfehérvári auchanban.,pedig kis polcot is csináltak a sütitknek,aminek ajtaja van de hátulja nincs
Láttatok már TESCO-ban verebet, v vmilyen madarat? Mert én láttam..és képzeljétek el, h ott van egy galamb, vagy egy veréb, és rá sz*rik a kenyérre, vagy vmilyen ételre...hát nem étvágy gerjesztő?
tavaj a suliban órákon volt időme elolvasni! Nagyon érdekes dolgokat lehet belőle megtudni! azóta nem eszek a Tescoban bent pizzát... meg még pár dolgot hanyagolok!