Mi a véleményetek a:Tesco-ról?

• Témaindító Témaindító Szaki10
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
utálom a protekciosokat

Mai világban annélkül nagyon ritkán megy valamire az ember Sajnos

hát jah. de remélem én azért jutok vmire. még ne mvolt szükségem protekciora (és még ne msi lehetett volna)

Eljön az idő amikor szügség lesz rá ezt tudomásul kell venni sajna.

ja csak amikor szükség lezs ako legyen

A Tesco-s könyvek 80%-a igaz, de áruházak között van különbség.

Ebben biztos igazad van de mindenhol megy a sunyi dolog

Hát nem tudom, én mindkét Tesco könyvet elolvastam és még mindig szeretek oda járni
Pedig találkoztam már én is verébbel a próbafülkében :D:D

En is elolvastam a konyvet,és szerintem is úgy van ahogy levan í­rva.De nem csak a Tescoba,ha nem minden nagy áruházba áttverik az embert.Eladják meg a sz..t is.Nagyon odakell figyelni hogy mit veszel.

Nekem semmi bajom nincs a tescoval, talán csak annyi, hogy tönkretette a melett lévő Billát, ami nagyon szimpatikus és jó üzlet volt. De amúgy szinte mindent ott szuktunk vásárolni, mert közel is van és olcsó is.

áhhh Tesco,Auchan egyre megy...elektronikai cuccot semmikép se ruhát,de kaját megvesszük mert olcsó és ugyan oylan mint a drágább fajta...persze azt is megkell nézni,hogy meddig jó mert mint mindenhol,a Tescoban is nagy francok a vezetők...

Vásárolok ott ennyi, amugy minden multi gazember.

Tesco az meg mi?????

Amugy szeretek nézelődni benn kellemes zene, különösen a játék autóknál.:)

TESCO- évekkel ezelőtt jártam ott, és anyira emlékszem h az volt életemben az első nagy bevásárlóközpont ahol jártam...( kb. 5 éves lehettem) és eltévedtem kisshijján...

de szerintem ugyan olyan mint a többi :)

sarki abc :) ott is van minden ami kell :)

nem tesco gazdaságos ropi nincs :D

najo télleg :D de babapisokota van (jo tescoba is lehet) :D

De gazdaságos aza lényeg válllllság van vagy nincs :Dna mindegy is nagynéha mi ie elmegyün családdal az aszonyal többet megyünk de akkor is csak nézelödünk meg redbul piákat meg karácsonra készülödös ajándékot szoktunk venni szülökkel meg ami kell :Dnagy néha

Jaa,de én néha 1 Bacardi Breezert is szoktam venni magamnak:D

Ja persze tuod ki hiszi el :D

Rövid távon a normál embereknek nagyon jó megoldás (minden 1 helyen), hosszú távon viszont eléggé káros több szempontból is:
-megteheti h mindent olcsóbban ad igy tönreteszi a versenytársait -> monopólium helyzet
-ki tudja mit eszel és h mikor járt le (volt botrányokból szűröm le)
A legkissebb is számí­t!XD:D

ez igaz de máshol sem tudhatod mit eszel meg mior járt le pl rohadt kakaó puding formájában jött ki a dobozbol COOP :D

Dolgoztam én is a Tescoba először mint pénztáros, majd marketingesként.
A tesco könyvet elolvastam én is, és hát a nagyrésze tényleg igaz, de azért vannak benne jócskán kamu dolgok is. Tény és való, hogy az ott dolgozó emberek sok mindent meg tudtak szerezni jó árakon (pl 180 X 100 cm-es vastag törölközőket 200 Ft-ért, 25 cm-es pengéjű szakácskést 250 Ft-ért, és ezek az apróságok voltak), de már ez is megváltozott, egyre kevesebb dolgot akcióznak, vagy árusí­tanak ki, újabban csak az igazgatóknak áll a zászló...

Viszont a madarakról van egy aranyos sztorim. Épp vevőszolis voltam, mikor odajött a pulthoz egy idős hölgy, és mondta, hogy madarak vannak az áruházban. Én mondtam, hogy tudom, de nem tudunk ellene mit csinálni, mert még ha hátul a raktárak nincsenek is nyitva, akkor is a bejárati ajtókon keresztül, ott ahol a vásárlók is bejönnek beugrálnak a madarak az áruházba. Erre a néni, mint aki megvilágosodott :idea2: megkérdezte, hogy akkor miért nem zárjuk be az ajtókat... :DNem volt kedvem elrontani az örömét, és közölni vele, hogy akkor lehet, hogy a néni sem fog tudni bejönni az ajtón. A nagyobb gáz egyébként akkor van, ha zárni készül az áruház, és egy galamb bent marad az áruházban, mert az már beindí­tja a riasztókat, a veréb még nem, szóval szoktak néha galambvadászatot rendezni...:shoot:

ez olan mint a shout parkban a walmart

sp809_Something_Wall-Mart_This_Way_Comes_2.jpg

Szerintem semmi baj vele.
Akinek nem jön be az ne menjen oda.

Heti egyszer elszoktam menni a TESCO-ba.Szerintem azért nem annyira rossz.

Hát ba*meg.....ma vettem egy 3,5 jack/stereo RCA kábelt....hogy majd mixpultot géppel összekötni...és zenét felvenni vele gépre....hát akármit csináltam, ha a kábel be volt szúrva a mixpultba, mindig csak egy sí­poló hang szólt.... :S

Vissza
Top Alul