Dolgoztam én is a Tescoba először mint pénztáros, majd marketingesként.
A tesco könyvet elolvastam én is, és hát a nagyrésze tényleg igaz, de azért vannak benne jócskán kamu dolgok is. Tény és való, hogy az ott dolgozó emberek sok mindent meg tudtak szerezni jó árakon (pl 180 X 100 cm-es vastag törölközőket 200 Ft-ért, 25 cm-es pengéjű szakácskést 250 Ft-ért, és ezek az apróságok voltak), de már ez is megváltozott, egyre kevesebb dolgot akcióznak, vagy árusítanak ki, újabban csak az igazgatóknak áll a zászló...
Viszont a madarakról van egy aranyos sztorim. Épp vevőszolis voltam, mikor odajött a pulthoz egy idős hölgy, és mondta, hogy madarak vannak az áruházban. Én mondtam, hogy tudom, de nem tudunk ellene mit csinálni, mert még ha hátul a raktárak nincsenek is nyitva, akkor is a bejárati ajtókon keresztül, ott ahol a vásárlók is bejönnek beugrálnak a madarak az áruházba. Erre a néni, mint aki megvilágosodott :idea2: megkérdezte, hogy akkor miért nem zárjuk be az ajtókat...

Nem volt kedvem elrontani az örömét, és közölni vele, hogy akkor lehet, hogy a néni sem fog tudni bejönni az ajtón. A nagyobb gáz egyébként akkor van, ha zárni készül az áruház, és egy galamb bent marad az áruházban, mert az már beindítja a riasztókat, a veréb még nem, szóval szoktak néha galambvadászatot rendezni...:shoot: