Mi a véleményetek a:Tesco-ról?

• Témaindító Témaindító Szaki10
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kí­nai minőségi áron :S/

szerintem jó nem ugy mint a kis boltba megveni 3x áron nem mindegy szerintem

Vásárolni rendszeresen odajárok!A közelsége miatt is meg igazából nem annyira rossz mint mondják.Aki szidja az is oda jár :D!A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék í­rni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD!

A vásárlók csodásak. Pár hete kib@szott büdös volt a táskáknál, és találtak az egyik bőröndben 2 kg darált húst... Nem a csak dolgozókon múlik az áruház rendben tartása. Dolgozóként meg hagyjuk is ja. 5 k-s áruházban vagyunk 3-an éjszakára.. Tégy csodát:D

Ha minden igaz 1 hét múlva nyilik meg nálunk a Tescó! Akkor majd tudok véleményt mondani!

Hajdúszoboszló? Mert ott is nyí­lik nemsokára úgytudom.

Ez tényleg jó!!!:D!Mindenki szerint,sz@r,fos..........!Akit csak ismerek legalább hetente egyszer odamegy vásárolni,még a tehetősebbek is!!:)!Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!:D!Tudtátok,hogy a Tescos termékeket is azok a gyártók gyártják mint a kedvenc drágább megszokott termékeid?Sokszor nem is rosszabb csak a csomagolás!Ezt úgy hí­vják márka azonos termék!Szerintem sokan magukba beszélték,hogy a Tesco sz@r!!!:))) Lehet kapni ott is márkás minőségi terméket és még az is olcsóbb mint a meg gazdagodni vágyó kisvállalkozónál aki sokszor sokkal szarabb(minősége lejárt stb)terméket árul.Személy szerint én örülök,hogy van Tesco.

muter ott dolgozik, szerinte sz@r.
én ritkán ott vásáolok, hár nem valami húúúú de jó :D

Nálunk is van,de a város másik végén ezért egy évbe ha 2x kimegyek az pont elég! a munkával kapcsolatban azt hallottam ,h. nem mindig fizetik ki azokat az embereket akik mennek ilyen diákmelora nyáron, de ez lehet csak nálunk van!

(kinder86 @ 2010-05-04 21:08) "index.php?act=findpost&pid=84834"]<{POST_SNAPBACK}>​
A tescos energia üccsitöl nem kell jobb![/b]

Én biztos nem inném meg.Meg különben is nekem ilyenekre nincs szükségem :)

Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?

(csibészke @ 2010-05-17 20:31) "index.php?act=findpost&pid=87346"]<{POST_SNAPBACK}>​
Jó,hogy van,aki azt mondja,hogy nem az biztosan nem jár oda vásárolni,ugye?[/b]

ááá, az tuti nem :)

Ha tudok máshol is vásárolni,akkor nem megyek be.Nem szeretem,ha minden mozdulatomat figyelik.

Az lehet, hogy szinte minden van, és hogy óriási a kí­nálat, de az évekkel ezelőtti olcsóság eltűnt régen. A SPAR, mint mindig is drága üzlet most szinte minden téren olcsóbb, mint a Tesó.

Az télleg undorí­tó, hogy az ember nem nézegetnet kedvére semmit, mert szinte rögtön egy biztonsági ott terem, és úgy figyel, mintha minden ember tolvaj lenne. Ez gusztustalan!

Egy ideig dolgozta ott. van vélemény, jó is rossz is. a csapat jó a vezetőség idióta.
<

Tesco : pfujj ! be nem megyek oda !

http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=28253

1x vettem egy tescós ásványvizet de tényleg csak azt és kértem hozzá szatyrot . aztán amire hazatektekertem bringával elfoszlott a szatyor és csak a füle maradt meg xD az utolsó km-en kézbe vittem az ásványví­zt aminek vmi fura mellékí­ze volt xD szal nem ajánlom senkinek xD

Azért jó mert egy helyen sok minden van.Nem kell boltról boltra szaladgálni

Én a fánkot szeretem nagyon ! képesvagyok ott ácsorogni amí­g ki nem jön a friss !

Én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy, de azért az zavar, mivel Nyí­rbátor mellett lakom, és most Bátorba Tesco-t épí­tenek, mi lesz az ABC-ben dolgozókkal. Mindenki a Tesco-ba fog járni és becsődöl az ABC. Szegények. Semmi munka :sad:

Szeintem ratyi mert kajak eladják a selejt minőségű cuccaikat aztán egy csomóan azt hiszik mert olcsó az már jó!

Szerintem nem rossz. Egy helyen megkapsz sokmindent. Csak azzal kell vigyázni mit veszel.

Bár szeretek oda járni, kikapcsolódásként az a tapasztalatom, hogy általában a TESCO Value termékek drágábbak a megszokott, jobb minőségű áruknál. :D

Csak az ba..a a csörömet hogy vásárolok 5000 Ft-ért és van pofájuk elkérni 5 FT-ot egy olyan szatyorért, amit pl pesten ingyen odavágnak a vevöhöz

Vissza
Top Alul