Mi a véleményetek a:Tesco-ról?

• Témaindító Témaindító Szaki10
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Ditte

Vendég
TESCO- évekkel ezelőtt jártam ott, és anyira emlékszem h az volt életemben az első nagy bevásárlóközpont ahol jártam...( kb. 5 éves lehettem) és eltévedtem kisshijján...

de szerintem ugyan olyan mint a többi :)

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
sarki abc :) ott is van minden ami kell :)

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
nem tesco gazdaságos ropi nincs :D

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
najo télleg :D de babapisokota van (jo tescoba is lehet) :D

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
De gazdaságos aza lényeg válllllság van vagy nincs :Dna mindegy is nagynéha mi ie elmegyün családdal az aszonyal többet megyünk de akkor is csak nézelödünk meg redbul piákat meg karácsonra készülödös ajándékot szoktunk venni szülökkel meg ami kell :Dnagy néha

Verocs

Power User
LV
0

Csatlakozás
2008.11.28.
Üzenetek
83
Reakció pontszám
0
Kor
36
Jaa,de én néha 1 Bacardi Breezert is szoktam venni magamnak:D

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
Ja persze tuod ki hiszi el :D

Mike000

LV
0

Csatlakozás
2009.01.12.
Üzenetek
1
Reakció pontszám
0
Rövid távon a normál embereknek nagyon jó megoldás (minden 1 helyen), hosszú távon viszont eléggé káros több szempontból is:
-megteheti h mindent olcsóbban ad igy tönreteszi a versenytársait -> monopólium helyzet
-ki tudja mit eszel és h mikor járt le (volt botrányokból szűröm le)
A legkissebb is számí­t!XD:D

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
ez igaz de máshol sem tudhatod mit eszel meg mior járt le pl rohadt kakaó puding formájában jött ki a dobozbol COOP :D

Suny

Power User
LV
0

Csatlakozás
2007.12.16.
Üzenetek
104
Reakció pontszám
0
Kor
41
Dolgoztam én is a Tescoba először mint pénztáros, majd marketingesként.
A tesco könyvet elolvastam én is, és hát a nagyrésze tényleg igaz, de azért vannak benne jócskán kamu dolgok is. Tény és való, hogy az ott dolgozó emberek sok mindent meg tudtak szerezni jó árakon (pl 180 X 100 cm-es vastag törölközőket 200 Ft-ért, 25 cm-es pengéjű szakácskést 250 Ft-ért, és ezek az apróságok voltak), de már ez is megváltozott, egyre kevesebb dolgot akcióznak, vagy árusí­tanak ki, újabban csak az igazgatóknak áll a zászló...

Viszont a madarakról van egy aranyos sztorim. Épp vevőszolis voltam, mikor odajött a pulthoz egy idős hölgy, és mondta, hogy madarak vannak az áruházban. Én mondtam, hogy tudom, de nem tudunk ellene mit csinálni, mert még ha hátul a raktárak nincsenek is nyitva, akkor is a bejárati ajtókon keresztül, ott ahol a vásárlók is bejönnek beugrálnak a madarak az áruházba. Erre a néni, mint aki megvilágosodott :idea2: megkérdezte, hogy akkor miért nem zárjuk be az ajtókat... :DNem volt kedvem elrontani az örömét, és közölni vele, hogy akkor lehet, hogy a néni sem fog tudni bejönni az ajtón. A nagyobb gáz egyébként akkor van, ha zárni készül az áruház, és egy galamb bent marad az áruházban, mert az már beindí­tja a riasztókat, a veréb még nem, szóval szoktak néha galambvadászatot rendezni...:shoot:

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
ez olan mint a shout parkban a walmart

sp809_Something_Wall-Mart_This_Way_Comes_2.jpg

Bien

LV
0

Csatlakozás
2009.01.15.
Üzenetek
16
Reakció pontszám
0
Szerintem semmi baj vele.
Akinek nem jön be az ne menjen oda.

sikula

Vendég
Heti egyszer elszoktam menni a TESCO-ba.Szerintem azért nem annyira rossz.

kozmi91

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.12.20.
Üzenetek
290
Reakció pontszám
0
Kor
33
Hát ba*meg.....ma vettem egy 3,5 jack/stereo RCA kábelt....hogy majd mixpultot géppel összekötni...és zenét felvenni vele gépre....hát akármit csináltam, ha a kábel be volt szúrva a mixpultba, mindig csak egy sí­poló hang szólt.... :S

Franco

Power User
LV
0

Csatlakozás
2006.01.30.
Üzenetek
109
Reakció pontszám
0
Én csak ritkán járok vásárolni, elég szinte minden nap ott melózni.. Főleg a vicc, hogy 5k-s áruházban éjszaka 3 ember dolgozik... És akkor lehet szidni a boltot hogy koszos meg stb.
Én csak frissárut és ruhát nem vásárolok. 8000 Ft-os nadrágot 1 hétig hordtam, szétkopott az anyaga hihetetlen gyorsasággal /kí­nai minőségi áron :S/

Guest

Vendég
szerintem jó nem ugy mint a kis boltba megveni 3x áron nem mindegy szerintem

Atti

LV
0

Csatlakozás
2009.03.15.
Üzenetek
17
Reakció pontszám
0
Kor
49
Vásárolni rendszeresen odajárok!A közelsége miatt is meg igazából nem annyira rossz mint mondják.Aki szidja az is oda jár :D!A feleségem ott dolgozik!A véleményem a következő mint bolt jó,mint munkahely na azt hagyjuk!Nem szeretnék í­rni róla ha beszélnék akkor sipsipsipsipsipsipsipsipsip XD!

Franco

Power User
LV
0

Csatlakozás
2006.01.30.
Üzenetek
109
Reakció pontszám
0
A vásárlók csodásak. Pár hete kib@szott büdös volt a táskáknál, és találtak az egyik bőröndben 2 kg darált húst... Nem a csak dolgozókon múlik az áruház rendben tartása. Dolgozóként meg hagyjuk is ja. 5 k-s áruházban vagyunk 3-an éjszakára.. Tégy csodát:D

PUNKANDROLL

Power User
LV
0

Csatlakozás
2009.05.23.
Üzenetek
46
Reakció pontszám
0
Kor
36
Ha minden igaz 1 hét múlva nyilik meg nálunk a Tescó! Akkor majd tudok véleményt mondani!

Franco

Power User
LV
0

Csatlakozás
2006.01.30.
Üzenetek
109
Reakció pontszám
0
Hajdúszoboszló? Mert ott is nyí­lik nemsokára úgytudom.

Atti

LV
0

Csatlakozás
2009.03.15.
Üzenetek
17
Reakció pontszám
0
Kor
49
Ez tényleg jó!!!:D!Mindenki szerint,sz@r,fos..........!Akit csak ismerek legalább hetente egyszer odamegy vásárolni,még a tehetősebbek is!!:)!Szerintem semmi se rossz ár arány tekintetben!Pl:500ft-ért biztos nem fogsz süllőt enni max kárászt!Halnak hal !!!:D!Tudtátok,hogy a Tescos termékeket is azok a gyártók gyártják mint a kedvenc drágább megszokott termékeid?Sokszor nem is rosszabb csak a csomagolás!Ezt úgy hí­vják márka azonos termék!Szerintem sokan magukba beszélték,hogy a Tesco sz@r!!!:))) Lehet kapni ott is márkás minőségi terméket és még az is olcsóbb mint a meg gazdagodni vágyó kisvállalkozónál aki sokszor sokkal szarabb(minősége lejárt stb)terméket árul.Személy szerint én örülök,hogy van Tesco.

indigen205

Power User
LV
0

Csatlakozás
2009.03.29.
Üzenetek
47
Reakció pontszám
1
Kor
124
muter ott dolgozik, szerinte sz@r.
én ritkán ott vásáolok, hár nem valami húúúú de jó :D

andzs

Vendég
Nálunk is van,de a város másik végén ezért egy évbe ha 2x kimegyek az pont elég! a munkával kapcsolatban azt hallottam ,h. nem mindig fizetik ki azokat az embereket akik mennek ilyen diákmelora nyáron, de ez lehet csak nálunk van!

Top Alul