Kondizás

Dada

VIP
LV
0

Csatlakozás
2007.11.26.
Üzenetek
1,464
Reakció pontszám
1
Kor
40
Mai edzésen 14730kg mozgattam meg!!!!!!!

tiptronik

Power User
LV
0

Csatlakozás
2009.11.17.
Üzenetek
38
Reakció pontszám
0
Kor
38
100kg szériában! Mindenkinek ajánlom a kondizást jót tesz a testnek na meg a szellemnek is sokkal kieggyen sujjozottab leszel tőle!
<

Atteedark

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.07.05.
Üzenetek
40
Reakció pontszám
0
A sport, a mozgás, illetve az egészséges életmód jegyében végzett kondizás tiszteletre méltó.
De sajnos sokan csak a nőknek akarnak imponálni azzal, hogy egy-két hét alatt felfújják magukat mint egy lufit.
Az ilyen megfontoltságból kondizó, 15-20 kg-os súlyok emelgetése közben artikulátlan nyögő hangot kiadó egyének egyszerre szánalmasak és nevetségesek.
Némelyik í­gy felfújtatott mintapéldány arra nem képes, hogy ne úgy járjon mint akit seggbeQrtak... :D
Arról meg nem is beszélve, hogy kis gilisztás nekikezd ész nélkül különböző szereket szedni és hoppá...alig egy év múlva testépí­tő bajnokságot nyer???
Hehehe...
Csak később jönnek rá, hogy nem épí­tettek, hanem romboltak.
Elnézést ha ezzel valakit megbántottam, de akinek nem inge, az nem veszi magára! :wink:

lekike

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.06.22.
Üzenetek
45
Reakció pontszám
0
Csak annyit kondizok ami karbantart nem kell nekem több izom

Altair

Power User
LV
0

Csatlakozás
2009.01.12.
Üzenetek
42
Reakció pontszám
0
1értelműen fontos a sport. igazából teljesen mindegy, hogy mit csinálsz (testmozgás terén), a lényeg, ha tudsz napi 1 órát fordí­ts az aktí­v mozgásra, a pulzusszám magasan tartására.

Guest

Vendég
A kondizásról az a véleményem hogy nagyon jó dolog de sajna nincs sok időm meg hát szerintem nem is olyan olcsó, nah meg ha valaki kondí­cí­óban szeretné tartani magát akkor másképp is lehet.

wancza

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.07.26.
Üzenetek
25
Reakció pontszám
0
Kor
45
5 évig csináltam, most 5 évet kihagytam :) rámférne megint

Deviantartist

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.06.30.
Üzenetek
85
Reakció pontszám
0
Kor
39
A fahasogatás napi rendszerességgel kondizásnak számí­t? :D

reichen

Power User
LV
0

Csatlakozás
2008.07.28.
Üzenetek
43
Reakció pontszám
0
Kor
47
Az úszás szerintem jobb mint a kondi.

Omlás

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.08.29.
Üzenetek
41
Reakció pontszám
0
Ilyenkorban kell elkezdeni.. mert késöbb az az izom mait mos t csinálsz.. az MEGMARAD .. nemveszik el Fehérje port is lehet szedni.. creatin.. stb.. de nem szteroidokat!!!

kikkan

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.07.31.
Üzenetek
34
Reakció pontszám
0
Kor
44
Kondizás=Erdei munka í­í‚lltalában minden 2. hétvégén

boy444

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.08.16.
Üzenetek
43
Reakció pontszám
0
Néha itthon ,redszeresebenn kellene:)

Melankolia

Vendég
Tiszteletem!

Az edzésnél nagyon fontos, hogy tudjuk mit akarunk elérni. Ha ez megvan (tudom, hogy a rombusz izmomat akarom növelni, hogy arányosabb legyek), akkor jön a legfontosabb kiegészí­tő, az edzőtárs. Mert nélküle higgyétek el kevesebbet fogtok elérni. Utána már csak egy edzésprogram kell ami a testalkatodhoz illik, esetleg egy diéta. Javaslom az étrend kiegészí­tőket is, mert azok (a fehérjék) egyáltalán nem roncsolják a szervezettet, sőt segí­tségükkel lehet csak épí­teni igazán. Ez azért fontos mert olyan enzimek vannak benne, amiket csak nagyon változatos étrendel lehet elérni. És higgyétek el a mai gazdasági helyzetben fokozottabban igaz, hogy nem tudunk változatosan enni.

Előre is elnézést ha már í­rta ezt valaki, engem a jó szándék vezérelt. Tudjátok amivel a pokolba vezető út is ki van kövezve. :D

laceesan

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.01.11.
Üzenetek
43
Reakció pontszám
0
én jártam úgy egy fél évet, de ha elkezded nem szabad abbahagyni mert két hónap és leeresztesz. én abbahagytam de kellene valami másféle edzés.

hambell

Vendég
én 15 éve edzek kisebb nagyobb megszakí­tásokkal
versenyeztem 2 évet

szerintem a legjobb sport a világon

nakerbundas

Power User
LV
0

Csatlakozás
2010.08.21.
Üzenetek
34
Reakció pontszám
0
nekem nem jön be. kertesházban lakok elég a meló.

Top Alul