Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A sport, a mozgás, illetve az egészséges életmód jegyében végzett kondizás tiszteletre méltó.
De sajnos sokan csak a nőknek akarnak imponálni azzal, hogy egy-két hét alatt felfújják magukat mint egy lufit.
Az ilyen megfontoltságból kondizó, 15-20 kg-os súlyok emelgetése közben artikulátlan nyögő hangot kiadó egyének egyszerre szánalmasak és nevetségesek.
Némelyik így felfújtatott mintapéldány arra nem képes, hogy ne úgy járjon mint akit seggbeQrtak...
Arról meg nem is beszélve, hogy kis gilisztás nekikezd ész nélkül különböző szereket szedni és hoppá...alig egy év múlva testépítő bajnokságot nyer???
Hehehe...
Csak később jönnek rá, hogy nem építettek, hanem romboltak.
Elnézést ha ezzel valakit megbántottam, de akinek nem inge, az nem veszi magára! :wink:
1értelműen fontos a sport. igazából teljesen mindegy, hogy mit csinálsz (testmozgás terén), a lényeg, ha tudsz napi 1 órát fordíts az aktív mozgásra, a pulzusszám magasan tartására.
A kondizásról az a véleményem hogy nagyon jó dolog de sajna nincs sok időm meg hát szerintem nem is olyan olcsó, nah meg ha valaki kondícíóban szeretné tartani magát akkor másképp is lehet.
Ilyenkorban kell elkezdeni.. mert késöbb az az izom mait mos t csinálsz.. az MEGMARAD .. nemveszik el Fehérje port is lehet szedni.. creatin.. stb.. de nem szteroidokat!!!
Az edzésnél nagyon fontos, hogy tudjuk mit akarunk elérni. Ha ez megvan (tudom, hogy a rombusz izmomat akarom növelni, hogy arányosabb legyek), akkor jön a legfontosabb kiegészítő, az edzőtárs. Mert nélküle higgyétek el kevesebbet fogtok elérni. Utána már csak egy edzésprogram kell ami a testalkatodhoz illik, esetleg egy diéta. Javaslom az étrend kiegészítőket is, mert azok (a fehérjék) egyáltalán nem roncsolják a szervezettet, sőt segítségükkel lehet csak építeni igazán. Ez azért fontos mert olyan enzimek vannak benne, amiket csak nagyon változatos étrendel lehet elérni. És higgyétek el a mai gazdasági helyzetben fokozottabban igaz, hogy nem tudunk változatosan enni.
Előre is elnézést ha már írta ezt valaki, engem a jó szándék vezérelt. Tudjátok amivel a pokolba vezető út is ki van kövezve.