Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
tök jo lehet kell rátennem még sulyt

most már megy a 30
most már megy a 30  jah és persze felülés az meg mindig 20
 jah és persze felülés az meg mindig 20 Gyurunk vazeeeeeeeee
Gyurunk vazeeeeeeeee
 pedig csokis volt mindig hányingerem lett töle. És creatint is csak akkor szedj ha  edzel mert különben a hasadra megy nekem lement mikor a cratin elfogyta után mondtam na igy már egész türhetö vagyok aztán szépen lassan lerakodott a hasamra pont amikor edzenem kellet volna tehát ha elfogy a creatin ami kb 1 hónap utánna ne hagyd abba z edzést legalább még 5 hónapig nyomj rá tisztán
pedig csokis volt mindig hányingerem lett töle. És creatint is csak akkor szedj ha  edzel mert különben a hasadra megy nekem lement mikor a cratin elfogyta után mondtam na igy már egész türhetö vagyok aztán szépen lassan lerakodott a hasamra pont amikor edzenem kellet volna tehát ha elfogy a creatin ami kb 1 hónap utánna ne hagyd abba z edzést legalább még 5 hónapig nyomj rá tisztán  és akkor megmarad
és akkor megmarad  nekem az volt a bajj hogy elötte már edzettem majdnem másfél éve és akivel jártam már nem tudott egyedül meg nem volt kedvem és pont akkor hagytam abba mikor elfogyott
 nekem az volt a bajj hogy elötte már edzettem majdnem másfél éve és akivel jártam már nem tudott egyedül meg nem volt kedvem és pont akkor hagytam abba mikor elfogyott 

nyujtani szoktam már irtad régebben azota csinálom. különbözö poziciok: fekvenyomni nem nagyon szoktam. inkább fekvötámass és akkor ugy csinálom hogy 5-t szélesen van a kar. 5-t hogy közelebb egymáshoz és amig el nem jtuok amig akarok
 nyujtani szoktam már irtad régebben azota csinálom. különbözö poziciok: fekvenyomni nem nagyon szoktam. inkább fekvötámass és akkor ugy csinálom hogy 5-t szélesen van a kar. 5-t hogy közelebb egymáshoz és amig el nem jtuok amig akarok 
 de ez lehet tetszeni fogy ha birod
de ez lehet tetszeni fogy ha birod