Kérdezz!

Üdv!

Kaptam egy 20 megás e-mail-t.
Nem tudom megnézni, megnyitni.

Ez van í­rva a levél elejére: This is a multi-part message in MIME format.

Valaki esetleg tudja a megoldást?
Ha igen,akkor dobjon egy PM-et.

én sajna ne mtudok segiteni
nekem is lenen egy kérdésem. a donor itt a forumon mit tud? van egyáltalán vki donor rangon?

hogy lehet jelszot tenni egy rar fájlra ?

Itt van a két képen, remélem tudtam segiteni.

68461327ns3.jpg

48581210it1.jpg

Hali!

A speedfan nevü progit használom a ventik sebességének szabályozására. 3 lát is de ebből csak 2 enged szabályozni.
Van esetleg valami más progi ami tud 3-at is?

És hamár kérdezni lehet, lenne még egy:
Pár hónapja már hogy nem irtam dvd-t. Most megint nekiálltam, és a régi 14-15 perc helyett 26-30 percig szórakozik egy lemezzel. (4x sebességgel)
Akkor is és most is a clonedvd-t használom.
Mitől van ez??

Lehet, hogy töredezett a lemezed. Töredezettségmentesí­tsd.

Egy kicsit pontosí­thatnál. Szerintem most filmnézésre gondolsz, ugye?! Az Mplayernek nem kell kodek és nagyon jól megy mindent tudsz nézni vele, én ezt ajánlom, de ha mégis kodekre vágynál, akkor K-Litle vagy ACE Mega Codecs. Szerintem ezek elég jók és lehetőséget adnak, arra, hogy saját szükségleteidhez formáld őket.

Mplayer

K-Litle codecs pack

ACE Mega codecs pack

Más kodekkeket az alábbi linken találsz:

Hmm...köszönöm szépen, kipróbálom mindegyiket! És filmnézésre gondoltam

Leszedtem az ADOBE ILLUSTRATOR CS3-t és hát nem tom mit kell csinálni vele. mm van egy DAA kiterjesztésü fájlom. de azt hova kell másolni. simán a ps könyvtárába?

Kérdezz, ha nem tudsz valamit!

Helló!

Felraktam az ipb 2.3.5-ös verzióját és támadt egy gondom vele:
A hozzászólás í­rásánál nem működik a "Link beszúrása" a "kép beszúrása" és az "email cí­m beszúrása" gombok!Ez elég nagy gond mivel ez egy cod4 multiplayer klánfórum és legfőképp képeket fogunk megosztani egymással.Mi lehet a gond és mit kell tennem?
Előre is köszönöm a választ!

Valószí­nüleg a java-val lehet a gond, már ha rákattintassz és nem csinál semmit. (azért nézd meg más gépről is, mert lehet hogy a tiéden blokkolva van)

elég noob kérdés de sehol se tudtam beállí­tani. hogy lehet megcsinánli hogy magyar legyen a firefox? addon ? vagy töltsek le másikat? monnyuk az a vicc hogy magyar oldalárol szedtem le :S

Javaslom innen töltsd le a full magyar verziót:

Köszi. talán igy a legegyszerübb :)

Na letöltöttem egy DVD filmet a amit nyertem :DDe mikor ki akarom csomagolni, akkor a következőt í­rja ki: helytelen vagy sérült hitelességi bizonyí­tvány

Orpheus mivel tudtommal társ oldal ezért örülnék, ha valamit tudnál segí­teni. A Film:
Enemy.at.the.Gates.2001.CUSTOM.HUN.PAL.DVDR-REQ

Előre is köszi

akkor ez elvileg egy darabolt rar? :Dha igen akkor van köztük egy ellenőrző file (.sfv) nah ha azt elindí­tod talán pontosabb dolog is kiderül hogy mi a hiba... az is lehet hogy csak egy rar hibás de az is hogy az egész... (abban az esetben hogy ha csak 1 rar hibás akkor kapard le újra... és ha akkor is hibás marad akkor az nagyon kellemetlen... mivel akkor az oldalon található file a hibás... :D, ilyenkor jön az hogy a *******...., más tanács ha csak 1 file hibás akkor azt próbáld beszerezni más oldalról... :D(nMag-on) tutti fent van...) :D

img fájlokat hogy tudom megnyitni

img az CloneCD image fájl, de önmagában a CloneCD sem tud vele mit kezdeni, kell még mellé egy .ccd és egy .sub fájl is. meg nem árt egy cue sem, ha nemcsak CloneCD-vel akarod használni

innne leszedtem az lesö theme-t. de nem tudtam hogyan kell alkalmazni. mit kell hova másolni ? plz segitsen vki :)

üdv..
vki megnézné miért nem müködnek a válsz gombra klikkelés után a .
<
l kép beill,kode,stb??köszi

header.jpg

tökéletesen működik....

[/CODE] ez is![/CODE]

[color=#000000;background:#000000]meg ez is[/color]

Ez mindenkinél működik, nem fórum hiba.
A hiba nálad van norma, nézd meg egy másik böngészőben vagy esetleg ellenörizd hogy engedélyezve van-e a javascript, vagyis nincs-e letiltva?!

Sziasztok!

Letöltöttem egy-két Template Monster-es template-et,megvan hozzá minden progi ami csak kellhet,az egész adobe gyűjtemény :Dcsak az a baj hogy még sosem í­rtam át template-et :sad: Le kellene magyarosí­tanom a flash részét(.fl) de nem tudom hogyan kell átí­rni a gombokat :sad: ,ezek azthiszem gif formátumba vannak és a szöveget nem tudom kultúráltan átí­rni úgy hogy ne látszódjon meg rajtuk :(Próbáltam brush tool-al de azzal csak maszatolok :) Valahogy nem lehet ezeket "átí­rni"? Tehát nincs valami könnyű módszer az .fl fájlok gombjainak és úgy cuzanmen az .fl fájlok szerkesztésére?
Előre is köszönöm a válaszotokat!

István

Meg kell keresned, már ha van egy psd kiterjesztésű fájlt, ahol tudod módosí­tani a designt. Egyszerűen átí­rod majd ha csak a gomb kell, akkor PS-ben átí­rod, és felvágod szeletekere amit "Mentés webre..." funkcióval, gif-et kiválasztva célformátumnak, felülí­rod az eredetit. Ha nincs meg a psd fájl, akkor szí­vás van, újat kell csinálnod egyedileg.
fl fájlokat pedig a Flash CS-vel tudod módosí­tani.

Vannak psd fájlok de ezek az egyes oldalak psd fájljai...azokon belül csináljam meg külön külön?Például a "főoldal" a "kapcsolat" oldal meg ilyenek szóval ezek egyes lapok psd fájljai. "Convert to pharagraph text" aztán úgy átí­rom?De akkor utána hogy lesz ebből ugyanolyan weboldal?:shrug:

Hát ezt az egész folyamatot elég nehéz itt leí­rni.

Javaslom ezt:

[/CODE]
http://www.tutorial.hu/honlapgrafika-keszitese-photoshop-es-dreamweaver-segitsegevel/&quot;]http://www.tutorial.hu/honlapgrafika-keszi...r-segitsegevel/ [/CODE]

Vissza
Top Alul