Kérdezz!

hűűű ez én paszolom.. nem vagyok otthon ebben a témában...

Már vagy 4napja a netem állandóan megszakad, 3-4perc után,előszr, azt hittem ví­rus, de a NOD 32 lefuttatva csökkentett módban sem talált semmit és a SpyWare Doctor is csak 3fertőzést diagnosztizált,de azt le is csapta, újratettem az OP-ot és akkor jó volt 1órára, majd megint szarozik a net és most már egy Generic Host Process for Win32 Services hiba jön ki, ami még nem okoz gondot, de 4perc után megint előjön,az asztal átmegy win 98as design-ba majd újra XP-s asztal lesz és utána a netem megszakad és csak újraindí­tás után tudok újra a hálóra fellépni!
Mit jelent ez a hiba és hogy tudnám megszűntetni?
Előre is köszönöm!

törölve! xxx

Sziasztok! Van egy Odys S-7 1 Gb mp3 lejátszóm, egy kicsit több adatot szerettem volna feltölteni rá, amikor kií­rta, hogy megtelt megszakí­tottam a másolást. Azóta be sem tudom kapcsolni, és a gépem sem látja. Kerestem az odys lapján valami infót a resetálásról, vagy új firmware-t de nem találtam semmit. Légyszi segí­tsetek, Köszi.

Ha a googleben nem hoz eredményt az "odys firmware" keresés, akkor csak a szerví­z marad, ha garanciális ingyen megcsinálják.

(Orpheus @ 2008.01.03. 23:30)
Ha a googleben nem hoz eredményt az "odys firmware" keresés, akkor csak a szerví­z marad, ha garanciális ingyen megcsinálják.
Thank's

te jó ég én 100.000ből gazdálkodtam ki ezt:
AMD A64 X2 AM2 5200+ processzor dobozos 26280 Ft
Asus M2N-X alaplap 12960 Ft
ATI Radeon HD 2600 XT 23400 Ft
Spire 380W tápegység SP-ATX-380WB 7200Ft
2*1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax 2*4600 Ft
320GB Samsung 7200rpm SATAII 16MB cache winchester 17460 Ft
XDL Happy 5B táp nélküli fekete ház 5520 Ft
-------------------------------
össz: 102020
és szerintem ez se rossz

Lenne egy kérdésem:

Leformatáltam a vinyót, van-e olyan prg amivel vissza lehet hozni az adatokat?
Ja és ez egy külső vinyó.

Előre is köszi a segí­tséget!

törölve! xxx

Esetleg még az Undelete Plus segí­thet.

Köszönöm mindenkinek a segí­tséget, az a baj hogy már ráí­rtam.
Aki ebbe a cipőbe jár fogadja meg a tanácsot és hagyaja úgy ahogy van, ne í­rjon rá semmit, és talán segí­thetnek a fenti programok!!!!

Másik kérdésem: Van pár olyan kép fájlom amit nem tud megnyitni semmi, mert megsérült.
Erre van valami okos program?

Nem tudom milyen kép fájlra gondolsz, de ha image akkor az IsoBuster segí­thet.

Most nekem lenne szükségem egy kis segí­tségre.
Vista alatt kifogástalanul működött a külső HDD-m,
Most hogy visszaraktam az xp-t, meg sem jelenik a sajátgépben, pedig az eszközkezelőben látja, nincs letiltva, bios felismeri.
Mi lehet a gond?

Annyival közelebb jutottam hogy vista alatt sikerült egy GUID partí­ciós táblát létrehozni, amit az xp nem kezel. Ezt a GPt-t kéne átkonvertálni úgy hogy ne vesszenek el az adatok.

Itt több probléma is felmerülhetett...de leginkább féreg a baj okozója...az nagyon betudja lassí­tani a böngészős dolgokat!

nagy virusirtás volt és most ujra jó
tudjtáok van a megaupload toolbar. és csak akor lehet tölteni ha ott van. nem lehet megcsinálni hogy ugy töltsek hogy nincs ott?

Látod én megmondtam!

Megaupload kicselezése:

Firefoxnál:
Töltsd le ezt a kiterjesztést, installáld fel és indí­tsd újra a böngészőt: Menj az Eszközök -> User Agent Switcher -> Options -> Options...-ra
A baloldali menüből válaszd ki a User Agents menüpontot és kattints az Add gombra
Ezeket másold be:
Description: MEGAUPLOAD
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar)
Katt az OK-okra
Ezekután bármikor, amikor a Megáról akarsz letölteni, menj az Eszközök -> User Agent Switcher-re és válaszd ki a MEGAUPLOAD-ot
Miután letöltötted BaliG, ami kell állí­tsd vissza Defaultra, mert néhány oldalt szarul hoz be úgy!

Internet Explorer:
Start menü -> Futtatás...-hoz í­rd be hogy regedit
Menj a
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet SettingsUser AgentPost Platform]
-hoz
Jobb klikk a Post Platform mappára és válaszd ki az új -> Karakterlácsoros értéket
Névnek pedig add meg ezt: Alexa Toolbar

Remélem hasznát veszed!

még mindig csak toolbarral tok tölteni :sad: lehet az a megoldás h kiveszem és amikor tölteni akarok visszateszem ?

Lehet...mert ezenkí­vül más megoldást nem tudok...am megauploadról nem szoktam sokat letölteni, éppen ezért!

am akkor vajon mit tud az amit leirtál ? nincs limit? v mi ?

Egyrészt, de a toolbarnál is működnie kéne...pedig eddig 100%-os megoldás volt, csak én ritkán használok megauploadot!

nem tom. lehet én rontottam el vmit. de akkor ugy fogom h eltüntetem és ha töltök visszeteszem. azér kössz a segí­tséget

Én megauploadról ugy töltök, hogy mivel foxot használok, IE-re tettem a toolbart és ha tölteni akarok, simán átmegyek oda.

Vissza
Top Alul