Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
De mikor ki akarom csomagolni, akkor a következőt írja ki: helytelen vagy sérült hitelességi bizonyítvány
ha igen akkor van köztük egy ellenőrző file (.sfv) nah ha azt elindítod talán pontosabb dolog is kiderül hogy mi a hiba... az is lehet hogy csak egy rar hibás de az is hogy az egész... (abban az esetben hogy ha csak 1 rar hibás akkor kapard le újra... és ha akkor is hibás marad akkor az nagyon kellemetlen... mivel akkor az oldalon található file a hibás...
, ilyenkor jön az hogy a *******...., más tanács ha csak 1 file hibás akkor azt próbáld beszerezni más oldalról...
(nMag-on) tutti fent van...) 

csak az a baj hogy még sosem írtam át template-et :sad: Le kellene magyarosítanom a flash részét(.fl) de nem tudom hogyan kell átírni a gombokat :sad: ,ezek azthiszem gif formátumba vannak és a szöveget nem tudom kultúráltan átírni úgy hogy ne látszódjon meg rajtuk
Próbáltam brush tool-al de azzal csak maszatolok
Valahogy nem lehet ezeket "átírni"? Tehát nincs valami könnyű módszer az .fl fájlok gombjainak és úgy cuzanmen az .fl fájlok szerkesztésére?