Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Nem rólad van szó.Originally posted by Zozi;26813
rólam nem mondhatod hogy "divat ferraris" vagyok...mert olyan 10 éve Ferrari 4ever van nálam!
![]()
Sok olyan van aki akkor lett ferraris amikor jól ment a csapatnak.Persze a legjobb a győztesnek szurkolni akkor nem érhet csalódás.

és ha mégis akkora mértékben akkor megintcsak a Meclareny a balfsz hogy nálik kiderült és ezt meg hogy a ferrari mellet áll az egész fia innét látszik igazán hogy nem birjátok hova tenni hogy Mindig a Ferrari az ellenfél és nagyritkán tudtok vb nyerni
de mindenki szt gondol amit akar ha az fia a ferrari mellet áll akkor miután a sumi meg a ferrari sorba nyerték a világbajnokságot miért változtattak a szabályokon azért mert a Ferrari mellet álltak vagy azért mert olyan egyoldalu volt a forma 1 hogy halálra untad magad mert mindig a ferrari nyert. Szerintem ha annyira a ferrari mellet állnak akkor még mindig ugyanazok a szabályok lennék amikkel halmozták a vb sikereket és ezek után mit vársz talán a mercedes mellé álljanak csalnak öszavisza
béna bagázs sok olyan ember van aki nem birja elviselni hogy jobbak nála ez tény mejik csapat is van a lagrégebb ota a forma 1 ben???? erröl ennyit enyi tapasztalattal simán a Ferrari a legjobb és képzeld nem azota szurkolok nekik miota jók hanem akkor is szurkoltam nekik mikor sumi kezdte öszerakni a csapatot meg mikor szarok voltak és a renault lett kétszer vb .Ugyhogy mondhattok nekem akármit az öszes meclarenesböl az irigység beszél 
beis fejezem mert meclarenessel hiába vitatkozol rájuk kell hagyni
Remélem idén nyernek és akkor énis mondhatom hogy melletük áll az fia
na pá témát lezártam 
Originally posted by RockyBalboa;26812
!Sok ferrari szurkoló van a világon(talán belőluk van a legtöbb,persze nagy része "divat ferraris")
Miért is nem büntették meg ezért?Hát pont a sumi esete miatt!Nem merték mert abból írtó nagy balhé lett volna.Nem hinném,hogy Hamilton ki fog égni.Summaher is elég hamar kiégett csak még pár évig eljátszotta a hattyú halálát.Az igazi nagymenők a csúcson hagyják abba,sumák barátunk meg a lejtő legalján volt kénytelen búcsúzni,még egy utolsó villantásra sem telt neki.Ezt köszönheti a kapzsiságának és annak,hogy nem tud szereplés nélkül élni.Most is ott rontja a levegőt a ferrarisoknál. :yucky:Originally posted by kozmi91;26897
Héhéhé!! Lujízt hogy is rakták vissza a Nürburgrungen tavaly??? Pontosan nem emlékszem, de valami rémlik., ja...... és az utóbbi időben, az FIA inkább az angol csapatokat segíti :F
Originally posted by RockyBalboa;26932
Miért is nem büntették meg ezért?Hát pont a sumi esete miatt!Nem merték mert abból írtó nagy balhé lett volna.Nem hinném,hogy Hamilton ki fog égni.Summaher is elég hamar kiégett csak még pár évig eljátszotta a hattyú halálát.Az igazi nagymenők a csúcson hagyják abba,sumák barátunk meg a lejtő legalján volt kénytelen búcsúzni,még egy utolsó villantásra sem telt neki.Ezt köszönheti a kapzsiságának és annak,hogy nem tud szereplés nélkül élni.Most is ott rontja a levegőt a ferrarisoknál. :yucky:
Nem nyitok Mclaarenes topikot mert annyira nem vagyok F1 fan.Ebbe a topikba meg nem szívesen nézek be mert nem szeretem az elfogult ferraris HSZ-eket.Most is megbántam,hogy benéztem.Többet nem jövök.
Arról van szó,hogy:SAVANYí?? A SZ??í‚ÂL??í‚Â!!!!!!
:eekout:
szaretnél te igy a lejtö alján lenni olyan szánalmassak ezek az anti sumaheresek az irigység beszél mindegyikböl sosem lesz olyan meclarenes pilota aki 7 vb lesz egy volt nekik most is alonso de aztis elkurták szánalmas brigád és hogy nem szivesen nézel be persze veszettül sasolsz
hogy mit irunk az imádott nyalcédesröl öööö mercedesröl
ÉS ha azt veszem alapul mint a szálodáknál minél több csillag anál jobb minöség akkor a mercinek nagyon paszol az az egy árva kicsike csillagocska
De téged etöl fügetlenül csiplek csak .....................