Dühöngő II.

Dühöngő II.

Mocskos hó megint esik, mostmár a tököm kivan vele.
Ennyit nem lapátoltam évek óta.

Dühöngő II.

<

Mik a tünetek?
<

Dühöngő II.

Egy interenetszolgáltatóhoz intézett levél, amihez nagyon hasonlót magam is küldtem már...

Tehát a levél:

- A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert őn akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk őnnel. Kérjük, amennyiben az őn által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."
Kijelentem, hogy a fent emlí­tett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, őnök nem tudnak beí­rni egy telefonszámot,
úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott cí­men található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhí­vni engem a rosszul rögzí­tett telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segí­tségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárí­tani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9-szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit őnök biztosí­tottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az őnök adatai szerint minden rendben. Ezek után persze még én hí­vjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerí­tik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. őröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segí­tőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a ví­rusirtót" - szí­nvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt dí­jas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja. Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
Megkí­sérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára:
1. A problémán forrása a hibás modem.
2. őnök küldenek egy szerelőt, aki ért a számí­tógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a sz@r ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem.
3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, í­gy ez csupán ajánlott opció.
4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasí­tja a felkí­nált frissí­tőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad.
5. Aláí­rom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy.
6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.
Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósí­tható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel őnök megvalósí­tották a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.
Feltételezem, őnök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik:
1. Szintén megadják,
2. Kiérdemelték,
3. Félek tőlük.
Sajnálatos módon őnök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor őnök felhí­vnak az általam megadott telefonszámon, és egy őnök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok.

Tisztelet nélkül:

Dühöngő II.

Ez jó volt!!!
:D
<

Dühöngő II.

Ez a kuva kémia kiakaszt, 3próbálkozás lehetett csinálni belőle, és 11 pont a 2-es, nekem természetesen minda 3x 10 pontom lett :sad:

Dühöngő II.

Hali!
Vki tudna nekem ncore-ra meghí­vót küldeni? Már próbálkozok egy ideje felkerülni, de sajna ez csak meghí­vóval lehetséges. Cserébe nem tudok adni semmit, max iwiwre meghí­vót. Ennek oka hogy még nem vagyok fenn egy torrent oldalon sem.E-mail cí­mem egera24@citromail.hu

Dühöngő II.

Nem akarok genyónak tűnni, de aki megdolgozik az 500 pontért, ami a meghí­vó küldéséhez kell, nem hiszem hogy egy iwiw meghí­vóért cserébe oda fogja adni!

Dühöngő II.

Bassza meg a náthás k****a pitsáját... Vettem a napokban egy újabb hangkarit a gépbe, mert a réginek kifingott az erősí­tőchipje. SB Live helyett SB Audigy 24 Bit-et. Beteszem, installálom, majd semmi. Leszedem, installálom újra, megint semmi.

Leszedtem egy frissí­tést, gondoltam az xp miatt nem megy. Erre kií­rja, hogy a gép felismeri, de nem látja. Ilyen nincs, gondoltam. Ki a kari majd be a kari. Semmi. Leszedtem egy frissebb installációt, feltelepí­tem, mondom ennek jónak kell lennie. Restart, majd ismét semmi. Ezt magyarázza meg nekem valaki! Hogy a náthás faxba lehet ez?

Most vissza van dugva a régi félig halott Live, és láss csodát műxik! Igaz gyatrán szól, de legalább szól! Ennyit utoljára az xp sp2-vel szoptam, amit 30x raktam fel újra, mire elindult. Most is vért izzadtam, és fenyegettem a gépet, h hozom neki a fejszét, és megmutizom, hogy áll benne esztétikusan... De sámli.

Valaki mondja már meg kérem, h mi a fax lehet!

Dühöngő II.

Na most mek bratyóhoz ujra rakatni ezt a laptopot mert dögrováson van már, és már áállandóan lefagy meg különböző nyalánkságok.

Dühöngő II.

Meeetya, próbáld ki az összes slotban az ütközések miatt, mert van amikor egy másikban működik! Tapasztalatból...

Dühöngő II.

Üdv...

kb mikor lesz csetbox...??

Dühöngő II.

(Orpheus @ 2010-02-19 14:53) "index.php?act=findpost&pid=70032"]<{POST_SNAPBACK}>​
Meeetya, próbáld ki az összes slotban az ütközések miatt, mert van amikor egy másikban működik! Tapasztalatból...[/b]

Megtenném, de már csak az az egy slot szabad. Én meg nem értek annyira hozzá. A másik slotban van a firewire károly, amiről a rendszer is megy, mivel az a vinyóm még IDE csatis... Nem nagyon merek kombinálni, nehogy aztán meg gépem ne legyen... Am köszi a segí­tséget!

Dühöngő II.

Kérdés!

Tegnap regiztem,és azóta nem mutatja az avatar képem
<
Miért is?
<

Dühöngő II.

Mert nem avart töltöttél fel hanem profil képet!

Dühöngő II.

(xBenyax @ 2010-03-21 13:50) "index.php?act=findpost&pid=75941"]<{POST_SNAPBACK}>​
Kérdés!

Tegnap regiztem,és azóta nem mutatja az avatar képem
<
Miért is?
<
[/b]

Téényelg,megoldottam! Köszi :D

Dühöngő II.

Szijasztok! :)

í­??úúútááálom az éjszakás műszakot! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad::sad:
És már mindjárt indulhatok is :sad: :sad: :sad: :sad::sad:

Dühöngő II.

Mí­g egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.
A kórházban a gyermek elveszí­tette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek megkérdezte az apját, szemében fájó tekintettel :Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?
Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.
Visszament az autójához és többször belerúgott.
Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.
A gyermek azt í­rta:..."SZERETLEK APA!"
A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNí­í‚LVA ÉS A Tí­í‚RGYAK SZERETVE!
Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:...
A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket!
Légy ura érzelmeidnek:
- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük,
- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek belőlük,
- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük,
- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük,
- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!
A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!
Ezért tart ott az emberiség ahol most.

Dühöngő II.

ááááá örület határán.... :sad: hiányzik a buszos csaj :/

Dühöngő II.

Hajó emberek!

Látom mindenki el van tűnve
<

De mit szóltok ehhez az esőzéshez? Szmsz már nagyon utálom. í­í‚rad nálunk a patak, ví­z alatt a rét meg a majorság
<
<
Fúj eső. Fúj!

Dühöngő II.

áááá elhagyott a csajom :@ és lehet vissza se jön :@

Dühöngő II.

+ a robot ill. az ajándékok, +hadiadó, +amit a megyének fizettek, +a hadsereg beszállásolása

Dühöngő II.

Náthás vagyok-.- Ez is jókor jött
<

Dühöngő II.

Nem lehet megmaradni sehol olyan meleg van :@ és a barátnőmet se látom egy ideig :@

Dühöngő II.

(Dada @ 2010-06-08 21:30) "index.php?act=findpost&pid=92264"]<{POST_SNAPBACK}>​
Rohadt meleg volt ma :S[/b]

De ma is.....
Lassan irány a Balaton....

Dühöngő II.

miért kellet megbuknom és pont gazdaságtanbóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dühöngő II.

<
NEKEM MOST NINCS MIN DÜHőNGENI DE HA AKARJí­í‚TOK AKKOR MOST DÜHőNGőK EGGYET
<

A ........................................-T BE NINCS MIN DÜHőNGENEM!!!!!!
<
<
<
<
:)
<

Vissza