Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A házamat egy céggel építtettem. Megállapodtunk, hogy számla nélkül 30%-al olcsóbban elvégzi a munkát. Kézbe adtam neki az építkezés során 7 millát több részletben. Mikor kész lett a ház fogadott egy ügyvédet és feljelentett, hogy a házamnál végzett bővítési munkákat elvégezte szóbeli megrendelésre, de én nem akarom őt kifizetni. Bírósági ügy lett belőle és úgy néz ki, hogy nagyon megszívom.... De akkor a görény kis köcsög is!!!!!!!!!
repkednek a milliók a mávnál..mi melósok meg nettó!!!:80 - 100 e ft-ért gürizünk....(1 hiba és ennyiért akár évekig is ülhetünk ) a gaskó is mennyen a :censored2: :censored2: :censored2: -ba..
most meg a bkv is sorolja a zsetonok leosztását.... (a melósról,nem szólnak..ott se)
Igen,sajna ezekért a nagy "főnöki" fizetésekért nekünk kell megszakadni.
És még be is szól a Joci nekem a peronon mindenki elött,hogy talán azért járok bringával mert nincs pénzem tankolni.
A KőCSőG!!!
Én nem kaptam jutalmat miből lenne.....
milliók... pff
más meg éhbérért dolgozik, ha meg kinyitja a száját akkor mehet a máshova, a munkáját majd végzi más aki tud hallgatni és beletörődni abba, hogy lassan tönkreteszik kisemmizik ezek a szemét cégek. állj a szalag mellet csináld mint egy gép ennyi kell semmi más...
a parlamentben meg a képviselők fizetéséről szavaznak... én miért nem szavazhatom meg milyen legyen a fizetésem? megőrülök...
pont ez miatt vezették be h NINCS csapatutasitás!!ennyi...igenis szivassák meg őket..alfonzót saját hazájában (is) le csalózták..
ezek után szted megérte a fattyunak??
1 görény.. úgy sir mint 1 kis ovodás,ha valami nem jön össze neki..
Élőben persze más mert voltam már nem egyszer a Hungaroringen de tv ben csak a rajt meg a finish Ja és aki ügyes felmegy a magyar futam ideje alatt az Aquacity be, mogyoródra és onnan tökéletesen látni a futamot
íí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Âíí‚Â áttettek költségtérítéses képzésre... majd szét robbanok.
most vagy összeszedek valhogy kb 150 ezer forintot egyetemistaként, félévente, hogy szopthassanak tovább (persze diákhitelről hallani sem akarok)
vagy hagyom az egészet a francba és szerencsétpróbálok valahol külföldön...
jaj de örülök :angry: