Dühöngő II.

Dühöngő II.

Istnem Ricsike!

í­??gy viselkedsz, mint egy ovodás, holott elvileg 37 éves vagy! Elmonták már számtalanszor neked, hogy azért törölnek tőled sok linket, mert sokat is raksz fel, attól nem lehet, aki nem rak fel. Ezt fogadd el. Nem unod még, mert szerintem rajtad kí­vül már mindenki unja, hogy hisztizel mindenért, mint egy fürdősk****! Nap mint nap ez a téma a fórumon, hogy 'jaj már megint én, már megint tőlem töröltek...' nőjj már fel, utoljára óvodában viselkedtünk í­gy!

Baromira unom már a témát, ez ki kí­vánkozott belőlem, és a büntetést is bevállalom érte!

Dühöngő II.

Nekem is épp ebből lett elegem... aúgy meg ricsike alias scumacher vagy mi is volt a neved... tisztán emlékszem arra amikor kitiltottunk eleinte mindenhol ócsároltad a fórumot de közben különböző áll regekkel próbáltál bejutni... majd amikor ez nem ment illetve a lejárató üzeneteid más fórumokon süket fülekre találtak... jöttek Orpheus-nak meg nekem a könyörgő üzenetek hogy engedjünk vissza mert szánod-bánod... kí­vánom hogy jöjjön el a perc hogy ismét ki legyél tiltva innét... mert a témáidra lehet hogy még csak-csak szükség is lenne de azok más által pótolhatók de a személyed, viselkedésed és az egész hozzáállásod a dolgokhoz igencsak nevetséges! Más fórumokon ilyen viselkedéssel már réges rég bannoltak volna...

Amint látod már nem vagyok admin (saját döntésből), de a csak 1 percre ismét admin lennék úgy kiraknálak innen hogy nyomod nem maradna...

Dühöngő II.

Játék vége!

ricsike!

Nos, sajnos egy kicsit hibásnak érzem magam, hogy hagytam idáig elfajulni az indulatokat, tovább nem hagyhatom hogy több megbecsült tag is ezek miatt ne jöjjön a fórumra!
Azért is hagytam, mert amilyen pimasz, vitatkozó, tiszteletlen vagy ricsike, annyira aktí­v is, de az utóbbi napokban a bizalom megrendült, mikor arra kértelek hogy másolj be valahonnan magyar leí­rást is a programokhoz, erre undorí­tó módon lepasszoltad, azzal hogy aki warezolni jár úgyis tudja hogy mit tölt le és te nem fogsz leí­rás után keresgélni!
Na ez a hozzáállás nem méltó erre a fórumra!
Igazából nem szóltam volna még erre sem semmit, mert elég nagy a tűrőképességem, de folyton szí­tod a vitát, és állandóan megkérdőjelezed a staff munkáját, kiket én és Zozi válaszott ki, tehát minket is leminősí­tettél!
Linkeléseddel állandó felesleges munkát csinálsz a házigazdáknak, mert nem használod a keresőt és állandóan új témát nyitsz!

Elég volt!

Jó tanácsom:
Legközelebb, ha egy másik fórumnak a megbecsült tagja akarsz lenni, akkor ví­vd ki magadnak a tiszteletet, és ne hisztizz, légy alázatos, segí­tőkész, és nem utolsó sorban tisztelettudó!

Ezt az üzenetet meghagyom addig, amí­g el nem olvasod, aztán könnyes búcsút veszünk egymástól!

Sze la ví­ :handshake:

Dühöngő II.

Arra kérek mindenkit, hogy ne válaszoljon ricsike leveleire sehol, más fórumon sem, ha észreveszitek, tegyétek úgy mintha nem is láttátok volna!

Dühöngő II.

vagy szóljatok az ottani fórum házigazdájának hogy szimplán törölje azokat... (anno én is í­gy tettem amikor a pirateclub-on szidta a HHW-t!)

Dühöngő II.

miután nem tudom, hogy igazából megyik topicba kellene berakni ezt a képet, és hát igazából dühí­tő is, ezért ide rakom a para...ját...

Dühöngő II.

megérdemelné!Sőt egy kis kromofág is jót tenne a 25 millás csodaautójának.
:S

Dühöngő II.

A kép a Pólus center parkolójában készült, felismertem! Szánalmas paraszt az ilyen, el kéne küldeni a rendörségnek a fotót!

Dühöngő II.

Na Dada, megvolt a vérfürdő? Amúgy mi miatt vagy ideges, mostanában úgy vettem észre, hogy sokat iszol, meg jársz el esténként...sajnos sokat dolgozom mostanában, a gép megy, de a témákba alig tudok beleolvasni, meg a filmeknél is van moderálni való, szóval bocs, ha lemaradtam valamiről!

Dühöngő II.

Nem iszik, józan bolond, helyette én iszom.:)

Dühöngő II.

í­í‚h, utálom, hogy este még úgy volt, ma mehetek dolgozni, erre visszamondták a megrendeléseket, í­gy a gyárat sem nyitják ki...persze, reggel 7kor kell ezt közölni...mindegy, akkor fűnyí­rás, sövényvágás...csak ebből nem lesz pénz az albira! :sad:

Dühöngő II.

Rapidshare

í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚.... nem tudták átkonvertálni a Prémium accountomat a már létezőm hosszabí­tására!!!! Nem hiszem el!!! mocskok

Dühöngő II.

jo ez a nyár vasárnap jöttem haza balcsirol holnap megyek velencei tora :)
kéne már forumozni is... :)
am Dada joarcnak tűnik a kutyád

Dühöngő II.

250 Gb-os mobil winyóm kaput... a hiszti már meg volt, feleségem nem mert hozzám szólni, ezt bánom a legjobban, nem a cuccot. :sad:

Dühöngő II.

Angol nyelvvizsga :sad:

Dühöngő II.

na itthon, osg-n tul (most vhogy ne mvolt vmi hu dehüha) de utána kocsmázás meg autozás kárpotolt :)

Dühöngő II.

azt hittem már vége lesz a nyárnak, de nem :) tegnap kimentünk végre ugrálni egész jol ment és akkor kitaláltuk hogy kéne egy nyár záro buli. körbetelefonáltunk vettem sört vittem ki sátrat és elég jol elvoltunk. mélto nyár záro volt :)

Dühöngő II.

nem hittem volna, hogy eljön ez a pillanat de végre kimentem futni :) ráadásul kutyával. azt hittem parább lesz de lusta ez :) egy utcát sprintelt velem aztán ugy kellet huzni hogy gyorsabban. inkább csak szagolgatni megy ki szivesen. :)

Dühöngő II.

jó leült ez a topic :sad: (a chatboxnak köszönhetően)
<

Dühöngő II.

Egyetem-egyetem legelnek a fejemen :D:sad:
Gépészvagyok és miből szí­vok?? közgázból :sad: pénteken nagy zh
nővéremmel csináltatom a feladataimat, zh kérdéseket :) és mondja hogy ők alig tanulták í­gy, de neki Közgáz diplomája van!!!!!!!! :) :sad:

Dühöngő II.

Na végre valaki dühöng!
.... bár Kecsó neked ez gondolom nem annyira örvendetes! :)

Dühöngő II.

hát a dühöngőbe azért í­rok mert valami b@ssza a csőrömet :D
nagyon zavar a dolog :)

Dühöngő II.

Azért is í­rtam, mert régen jól ment ez a fórumtéma, de a chatbox miatt elfelejtődött!

Dühöngő II.

Miért van az, hoyg pénteken í­rtunk 1 zh-t és még nem javí­tották ki( kedden éjfél fele) és pénteken lesz belőle a póth zh, í­gy hoyg készüljek rá, ha talán szerdán meglesz az eredmény, és az, hoyg nem mentem át belőle??????,,, :sad:
<

Dühöngő II.

mi is í­rtunk egy x-elős zh-t múlt csütörtökön, mondta a tanár hogy aki í­r neki emailt annak megirja a jegyét. irtunk neki, nem kaptunk semmit... bementünk hozzá, mondtuk h miva, azt mondta majd felirja délután a közös webes felületre, ez volt 3 napja...

Dühöngő II.

Hát igaz azt inkább hét elején kellett volna í­rnom, de csak most van tele a tököm, mert keddtől minden nap í­rtunk, napi 2 zh-t :sad:
Eszméletlen, ilyenbe még sosem volt részem, szerencsére :sad: :)

Dühöngő II.

Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kí­vánok!!!

Dühöngő II.

azt a
<
hááát
hiába készülök kémiából és segit Orpeusz nagyfőnök is :) még í­gy sem lehet megí­rni 2-re a kémiát, akkor hoyg csináljam meg ??:sad:
<

Vissza