Dühöngő II.

Dühöngő II.

megvna info éretségi irázsbeli részének az eredménye
116/120 azaz 96,6666 % ami csak 96% de nem baj még szobelin tudom huzni felfele ha jol sikerül

Dühöngő II.

Istenem.. Szétment az autóban az ablaktörlő mechanika. Műszaki előtt, soha jobbkor.

Dühöngő II.

jó nap. végre kihirdették a suli fotópályázat eredményét. és meglepő módon én nyertem :Dharmadik helyre számí­tottam aztán mégse :)

Dühöngő II.

Gratula BaliG! Ügyes vagy!

Amúgy meg végre észhez tért és jóóól átbeszéltük a dolgokat. És most újra rendben van minden. :mml: :mml: :mml: :mml: :mml:
De azért kösziiii Flóri bá a felajánlást :D:D

Dühöngő II.

Mindezekről ez véleményem:
í­??gy látom ricsike te direkt raktál be lángoló, meg szabálytalanul parkoló merciket.
Jó hogy megsértődnek egyes márka iránti fanok.
A Mercedes topik nem azért jött létre hogy lefikázzuk, hanem azért, hogy aki szereti ezt a márkát, az úgymond közzétegye szépségeit.
Vagy mit gondolsz én mondjuk linkeljek be totálkáros merciket ide mert nem volt beí­rva az elején hogy miket lehet, meg miket nem???

Dühöngő II.

Ezek direkt csinálják,hogy nekik mindent lehet. :S
Hol vannak ilyenkor az illetékesek?Csak a "kis" embereket tudják csesztetni.
:S

Dühöngő II.

megérte bemenni suliba. ma volt döntő és megint megnyertük :) 8-1 -re a a döntő. már 3 kupánk van
<

Dühöngő II.

Na végre, végeztem a vizsgaidőszakkal, a 3 év alatt nem volt ötösöm, erre az általam legnehezebbnek titulált tantárgyból megkaptam szerdán! :)
A nyáron nem nagyon töltök majd fel, az itthoni 1 megás nettel egy rémálom a dolog, 1 part 2és fél óra, addig pedig a netem használhatatlan. De szeptembertől visszatérek, sok új és jó filmmel, a szünetben ugyanis tervezem 1-2 ritkaság beszerzését!

Dühöngő II.

Lejárt a mandátuma ennyi....
:D

Dühöngő II.

sajnálom..

Dühöngő II.

Pedig biztam benne hogy elhelyeznek Novoszibirszkbe.:)

Dühöngő II.

Tegnap egész nap alig volt netem,este meg végleg el is ment.Ez a digi egy nagy sz@r.
:S Elegem lett belőle.Amikor megy olyankor nagyon jól megy!
Felhí­vtam az elöbb az előző netszolgáltatóm tulaját(ismerős)és még ma kiküld valakit és rákötnek a 100/50 megás netre. Havi 3700 forintért.
:)

Dühöngő II.

A dupla témanyitás volt vizsgálva Orpheus kérésére.Én nem találtam de pl.Biggie talált elég sokat.Nem tudom kinél!Én töröltem a magazinokban pár napja a szokásos döglött upload-os linkeket!Elég sok volt.

Dühöngő II.

Originally posted by ricsike;46625
de hidd el Dada...

sok meló van benne...

bezzeg a saját topikját nem pucolja ki...peddig lehetne mit....

akkor én se szólnék...
Már nekiálltam.Az első 10 oldalon 4 hsz-t kellett törölni!Marha sok...
Én nem féltem a hsz-eim,ha csak 500 marad akkor mi van?
:torch:

Dühöngő II.

Ricsike, inkább arról beszélj hogy miért nyitsz új témákat a programokban , mikor mindennnek volt már egy, valamint hogy miért nem í­rsz magyar leí­rást a linkeléskehez, nem csak ctrl+c +v létezik, hanem mondjuk a google-ban rákereseni a témára és bemásolni valami értelmes magyar leí­rást, ....... ha már itt tartunk :sad:

Dühöngő II.

Magyar leí­rás igen is kell, mert nem mindenki tud angolul!
Ha már egyszer veszed a fáradságot arra hogy belinkelj, akkor arra is vedd hogy rákeresel a google-ban a program nevére, 90%-ban kidob magyar leí­rást a már meglévő letöltő oldalakról. Nem azt mondom hogy mindig van, de te alig-alig raksz hozzá!
Tudod mit? Egyezzünk meg!
Ne keress hozzá magyar leí­rást! Figyelni fogom, és ha én rákeresek, és találok , akkor törlöm a hozzászólást!
De ha neked ez nem megfelelő, akkor adhatok figyelmeztetést is mert nem tartod be a programok helyi szabályzatát!

.... köszid száma meg 99%-a XXX magazinokból adódik!

köszike....

Dühöngő II.

"1 kicsit elfogult vagy ismét.." - ez nem igaz, nem vagyok senkivel elfogult, csak azzal aki reklamál, holott nem tartja be a szabályokat.
Magyar leí­rást nem csak a programokhoz nem reksz, hanem többnyire a játékokhoz sem, ezek után ne csodálkozz hogy törlik és fogy a hsz-id száma!

Dühöngő II.

:) hellosztok! mostanság (már jo ideje) nem irogatok csak bejelentkezek. most elkezdtem olvasgatni picit és kicsit vicces hogy még mindig ugyanaz az a story :) olyan mintha egy kislány cukrot rakna a zsebeibe és amikor kiakar venni egyet az összeset kirántja mert nem teszi zacskóba ami rendben tartaná öket :Daztán meg szomoru hogy elvesztek a hsz-k izé a cukorkák.
<

no mind1 nem azért akartam irni hogy szivozzak..
am kb mátol megint nem fogok í­rni egy jó ideig mert csak 16-ikán jövök haza (túrázás)

Dühöngő II.

Ez jó volt BaliG!

Dühöngő II.

Originally posted by ricsike;46639
Orpheus..
én sem azért varezolok,h magyar leirásokat keresgessek,és olvasgassak...
ha igy nem jó,akkor kihagyjuk a programok részleget és kész...

Ne haragudj, de ez erősen meg is látszik rajtad!
1.warez
2.nem mindenki úgy született, hogy egyből ért a programokhoz, sok embernek egy ismerős telepí­ti fel az op rendszert, programokat. Ha van egy értelmes, normális leí­rás, akkor lehet rájön, a Windows MP egy rakat ürülék (ez í­gy is igaz) és a leí­rás mivel jó és részletes, tesz egy próbát, mondjuk a BS Playerrel.
3.ha ez van a szabályzatban, akkor ezt kell teljesí­teni és ha nem a HSZ-ek számát és alakulását figyelnéd, talán nem kéne minden 2. témád kozmetikázni.

Dühöngő II.

Néha előfordul mindenkivel, de te rendszeresen teszed, meg is van a bünti érte!

Dühöngő II.

Amit Dada adott, az a bünti! Hozzáadtam a pontokat is, most van neked 3, 5 nél már 3 napos bann lesz automatikusan.

Code:

Dühöngő II.

Code:

Dühöngő II.

alapban nem lenne szabad idézni az előtted szólót, itt meg azért 4órán belül több ilyen szabálysértést is láttam
<

Dühöngő II.

Az egy alapséma, be lehet idézni az előtedd lévőt, de egy két szót vagy a hozzászólásából kiemelve részeket, nem pedig az egészet!
Inkább olvass szabályzatot, mielőtt megint vitatkozol!

Dühöngő II.

Igen , mert még nem találták ki a gondolatolvasó fórumot, ami tudja hogy mit akarsz idézni.

Dühöngő II.

Azt nem tudja a fórum hogy az az utolsó hsz, hisz ha megnézed visszamenőleg klikkelsz bármelyik válasz gombra akkor is beidézi, de attól még ez nem jogosí­t fel hogy áthágd a szabályokat, ami évezredek óta í­gy van és általában minden fórumon!

Dühöngő II.

Dobtál egy teqilát a demalgonra???

Dühöngő II.

Varikokele?
Volt nekem is.Nem jó!

Vissza