Vizipipa

pisztácia fincsi volt. menta se rossz. báttyám egyáltalán nem pucolta ki. mintha 3 éve rohadna bennea dohány. alig tudtam kiszedni. és még ugyis elvotl dugolva egy lyuk. de ne mbaj. jo volt. csak egyszer borult egy madár csaj miatt aki ráadásul leöntötte egy igen sz@r borral

jee oszttársam vett nekem szenet meg dohányt ráadásul levoltak értékelve. :D

hozott nekem almásat narancsosat. barackosat kiváncsi vok ez milyen lesz

Én jövő héten veszek egyet, mert akkor lesz felesleges 10.000, meg akkor valami fasza dohányt is, nem tudsz valami oldalt, ahol tippeket és trükköket sztanak meg a pipázással kapcsolatban,,,hallottam,hogy pl. piát is lehet bele tenni ví­z helyett és úgy jobban üt! :D

első oldalra lapozz vissza. ott van egy pár cucc meg talán a második oldal webolald is van

barackos dohány nagyon tuti.
tipp ha tehetitek használjatok alufoliát

tele vagyok dohánnyal. most báttyám is vett 4-et :D:D:D

kocsmánál sulibol volt egy kisebb társáaság 3 csöves pipával. szarul tömtek kis szén nem alufolia. annyi füstje volt mint amikor megtömjük és első 2 szivás. és ott tolták ááh mekkora füstje van. egyszer leviszem pipám megmutatom mi a stájlsz :D

tegnap este kifogytunk nagy szénből csak kicsi maradt hát nem kell mondanom sokkal jobb a nagy szén. cmár sajnálom hogy megvettem a kicsit.

jehá báttyám vett szenet. most már csak legyen jo idő és go ki csillezni

Én pár száz forintért szoktam 10 rúd kiváló szenet venni a pipához!

hát nem tom. inkább megveszem 450-é a 10 db nagy szenet pipa boltbol. havertöl régen kölkcsönkértük ne mvolt öngyuladdo szene és hát grill szénnel toltuk :Dvolt már egy kis mágjánk de ott is 10 percik volt benn mire jo lett. ráadázul nem az a ragdsos dohány volt hanem az a száraz ami a cigiben is cska másfajta :D

Én is pipa boltból szoktam rendelni...holland szén, tehát minőségileg kiváló! :D

az kicsit jo lehet :Dam neked meik a kedvenc dohányod ?

Az alma és a menta a kedvencem!

alma az elején nekem is nagykedvenc volt. aztán ne mszivtam kb 3 honapig és most vettem de maradok a barackosnál :Daz nagyon tuti

Jaja nem rossz! De ha az almát és mentát kevered, akkor sztem az még a barackosat is üti! Bár az is nagy kedvenc! :D

azt mondod? na majd jol kiprobálom. mázli hogy bulin a pisztáciát és nem a mentát ették meg :D

Én jövő héten kedden veszem meg és este már izzí­tom is a cuccot, szóval addig utánanézek, hogy mi is a helyes szerelési rend, meg a többi okosság, gondolom használati utasí­tást nem kapok hozzá! :)

nemnagyon :Dde majd vezérel a kezed :Dtudom hogy a helyes uton fox járni :Dam ha megveszed vegyél barackos dohányt is :D

ma kicsit kapart. lehet elkéne végre mosni

Megvettem, kék szí­nű, 6000Ft volt, nem nagyon vettem, de nem is a legkisebbet, szóval várom már az estét és mandarinos dohányt vettem mellé, remélem finom lesz, igaz egy csajjal avatom fel, vettem piát is, elég sokat, szóval tuti, hogy holnap í­rom majd le a véleményemet! :)

nem,csak 25centis,de a lányok í­gy is nagyon szeretik...a pipa meg asszem 50es,vagy kicsit nagyobb, szóval lehet,hogy 75! :)
Jah és jó izű a dohány, most tettem a ví­zbe pezsgőtabit, és í­gy még finomabb! :)

pezsgötabi :Dezt kiprobálom tuti. vettem két csomag alufoliát egy doboz fogpiszkálot és igy zsir nagyon :Dam valszeg 75 mert én 50 centist vettem 3500-é

Most Bolerot tettem bele, az a lényeg,hogy Mandarinos Bolero por mellé nagyon jó a dohány, erősebb í­z és kellemesebb,mint ví­zzel!!

kössz a tippet kiprobálom. ugyis ma mek bevásárolni pipa boltba visszafele megnézem vmi abc-ben.

mostanság elég sokat kapar mi lehet a baj ? :sad:

Vissza
Top Alul