Van valamilyen állatod ?

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
nekem van 3 kutyám és egy macskám, hát hogy hogy férnek meg azt ne kérdezzétek XD

Kutya, macska, most szeretnék valami egzotikus állatot :D

Van 1 nagy meg 3 pici cica. Aranyosak, csak feldúrják az egész környéket

nekem van egy gyönyörű szép sárga keverék kiskutyám nagyon aranyos mindig a hátára fekszik hogy vakargassuk simogassuk meg. :)

nekem 1 kutyám meg 2 macskám van.A kutya fekete labrador,macskák eredeti házi.Imágyák egymás.[attachment=354:26_09_08_1028.jpg[/CODE][attachment=355:03_06_10_1525.jpg[/CODE][atta
chment=356:09_07_07_1940.jpg[/CODE]

(csongig @ 2010-07-29 22:10) "index.php?act=findpost&pid=104573"]<{POST_SNAPBACK}>​
nekem van egy gyönyörű szép sárga keverék kiskutyám nagyon aranyos mindig a hátára fekszik hogy vakargassuk simogassuk meg. :)[/b]
Ok

Nekem két macsek anya és fia..

Sziasztok!
Nekem van egy labradorom.kérdésem is lenne ha valaki ért a kutyákhoz:
Ha elviszem sétálni és húz a kutya és én nem szeretném,tehát visszatartom akkor néhány napig furcsán köhög??

Egy Argentin Dog :
argentin-dog-03.jpg

És egy szép nagy Rotweiler :)

(kores @ 2010-08-29 08:40) "index.php?act=findpost&pid=112107"]<{POST_SNAPBACK}>​
Sziasztok!
Nekem van egy labradorom.kérdésem is lenne ha valaki ért a kutyákhoz:
Ha elviszem sétálni és húz a kutya és én nem szeretném,tehát visszatartom akkor néhány napig furcsán köhög??[/b]

:unsure: ajjaj, hát szerintem nem nagyon kéne köhögnie, emlékszem amikor nagy testű kutyám volt, és húzott akkor köhögött, és fújtatott, de utána elmúlt.

De jó, állat szerető társaság :rolleyes: :) Nekem is van egy kutyusom, egy tacsi- pumi keverék :)

deguim, aranyhörcsögöm és tengerimalacok vannak

Gyönyörűszépségesésegyébkentiss kutyusom van. 2éves husky-golden retriewer keverék.

(Biggie @ 2007-11-26 18:42) "index.php?act=findpost&pid=2303"]<{POST_SNAPBACK}>​
Ja persze már nem is fér be.[/b]

aranyos kutya, nekem is egy idősebb kutyám van(Akita)

Vissza
Top Alul