K 

kat68
Vendég
Én nem megyek a föld alá az tuti,engem ne egyenek a kukacok hamvasszanak el aztán szórjanak szét valahol mindegy hogy hol.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
 már mint nem meghalni hanem ami utána következik
 már mint nem meghalni hanem ami utána következik 
 Melyik tudományos tényre gondolsz? Reinkarnáció?
  Melyik tudományos tényre gondolsz? Reinkarnáció?

Feltöltöttem a filmet Datára!Akkor azt magyarázd meg hogy a lelkek hogy "születtek"?
Tegyük fel, annak idején, a kezdet kezdetén volt a földön 2 emberi lény, született még 2 az ő lelkük kikől származik?
Ugye minden létnek van kezdete és vége. Vagy talán az állatok lelkei is emberekben lakozik?
Szóval ez egy kicsit....[/b]

Pancser,én mohamedán leszek--tele van hurikal,csak válogatnom kellVagy felcsipek egykét angyalkát a menyben[/b]

Én megyek veled Dada.
Erről jut eszembe egy mondás.
"Nem rég beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, de hát csak egyszer élünk!"[/b]
 Ugye van ez a halálunkkor 21 gramm eltávozás (ami sokak szerint a lélek), kómából visszatérve sok ember ugyanazt élte át és szerintük qva jó volt, sokkal jobb mint ez a földi punnyadás...majd meglátjuk egyszer
Ugye van ez a halálunkkor 21 gramm eltávozás (ami sokak szerint a lélek), kómából visszatérve sok ember ugyanazt élte át és szerintük qva jó volt, sokkal jobb mint ez a földi punnyadás...majd meglátjuk egyszer  Az öngyilkosok viszont ha visszajöttek mindig vmi rosszról számoltak be...azt elkerülitek és jó lesz az...
Az öngyilkosok viszont ha visszajöttek mindig vmi rosszról számoltak be...azt elkerülitek és jó lesz az...