Mi lesz a halál után?

Azért kell templomba járni hogy a papoknak legyen valami dolguk és hogy egy héten egyszer ne csak az anyázás mellett vegyük a szánkra isten nevét.
A halál és az utána következő periódus nem lehet olyan mint az alvás mivel az a szerves valónkhoz kötött reakció, a kóma az ami leginkább az alvásra hasonlí­t de az közel sem azonos a halállal.
Szerintem mivel a természet mindig megújul és álltalában véve önmagáből az eredeti forrásaiból újul meg kell valami szerep ebben a körforgásban nekünk is.

A papok sok bort isznak ,meg ostyát esznek..egyfajta duci tréning, és szálkásí­tás..

körforgás? nem tom. nem nagyon hiszek az ilyen lélekvándorlos dologban

Rezukii: A papok között kevés kövér van de már láttam olyat amely a reverendályában páleszt dugdos.
Balig: A reinkarnáció azért jobb válasz mint a "semmi".
De szerintem is van ennél jobb válasz de azt még nem ismerjük.
Majd még gondolkodom ezen holnap és átnézek pár értekezést hátha eszembe jut valami .

Én anno kitaláltam valami olyasmit a reinkarnációra, hogy az évmilliók alatt biztos változott a lélekszám a földön, í­gy ha mégis van reinkarnáció akkor egyes lelkek meghalnak mí­g újak születnek, í­gy már nincs is értelme az egésznek

Aztán, az alap, hogy az emberiség csak nő, akkor az új ember testébe benyomnak egy mókuslelket? Szerintem elég hülyeség a reinkarnáció, de nem kevésbé mint a többi.

Mythbusters, szerintem a "Ne ölj" parancsolat (márha ez tényleg mérvadó és meghatározza a jövőt) valahol arra utal, hogy tudatosan ne cselekedj í­gy, vagy valami ilyesmi, végülis csak sötétben tapogatózom.

Személy szerint én sem hiszek a reinkarnációban de amí­g nem cáfolják vagy erősí­tik meg tartózkodnék a válaszadástól.
A Ne ölj parancsolattal kapcsolatban még az jutott eszembe hogy az istenhí­vők nagyrésze hisz abban hogy a "sorsunk isten kezében van". Tehát egy mániákus gyilkos nem juthat a "pokolra" mivel az Isten álltal neki kijelölt utat követte.

Sokan úgy hiszik hogy ha nem érted el ebben az életben azt amire születtél, akkor újraszületsz egy másik emberben illetve a lelked újraszületik, újra és újra.

Még szerencse hogy nem hiszek

Én a mennyországban és pokolban hiszek...az összes többitől eltekintek! De csak gondoljatok bele...ha nem lenne az élet után vmi, akkor miért is élünk? Azért, hogy a halál után jöjjön a nagy semmi? Igen, ez bizonyos...menny vagy pokol!

A sors fintora, h azért éltünk végig pár évtizedet, h örök sötétségbe legyünk zárva...de tudomást nem véve magunkról, tehát mintha aludnánk...de senki, soha nem ébresztene fel..

Az elég gáz lenne...sztem az a szituáció ki van zárva!

Egyébként tiszta felesleges találgatni ugysem az lessz amire gondolunk senki sem tudhatja mi lessz Szerintem

Erről van szó! Ezt nem tudhatja senki, csak maga Isten! ??킐 majd eldönti, hogy hova kerüljünk! Sztem ez a téma itt le is zárult! Térjünk át arra, hogy ti hisztek-e Istenben? Én hiszek, mert hát akkor hogyan lennénk, ha ő nem teremtett volna meg...vagy ha a Föld gázból lett volna, akkor mi hogy kerültünk ide? Tehát bizonyos sztem, hogy Isten létezik!

Isten nem létezik. Evolúció igen de Isten nem. De attól még el tudok képzelni egy ősi fajt amely egykoron hatalmas csillagközi birodalmat hozott létre és segí­tette az akkori földiek kultúrális és technológiai fejlődését. Mivel a kőbaltás ember nem tudott magyarázatot találni az idegenek "hatalmára" ezért bemesélte magának hogy az Isten.

Én nem hiszek istenben sem

Igen, az Evolució, merthogy minek is lennénk szőrősek, ha nem a majmoktól származnánk? Miért is lenne fark csontunk, mint a majmoknak? Szerintem ez logikus..vagy tévednék?

Ki hogy gondolja...de az biztos, hogy én nem majmoktól származom!

Te biztosan nem de az emberiség lehet

Véleményem szerint az ember egy magasabb sí­kba jut át... Bármi is legyen az. De az biztos, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul! Ha már itt tartunk, akkor pl az elégetett papí­rból miért füst lesz, miért nem egy bombanő ???

rejtély h mi lesz..de sztem először egy kis sötétség..aztán a többit meg majd akkor

(Farsi @ 2008.01.27. 01:30)
Véleményem szerint az ember egy magasabb sí­kba jut át... Bármi is legyen az. De az biztos, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul! Ha már itt tartunk, akkor pl az elégetett papí­rból miért füst lesz, miért nem egy bombanő ??? ??í‚ 

haver hogyha nő lenne belőle..én mindennap papí­rt égetnék az biztos

nem lenne egy tankönyvem se az is bisztos

Tankönyv? Papí­rt már nem is kapnál sehol!

Mi lenne ha fa égetésből lenne jó csaj, avagy a hölgyeknek jó pasi? A Greenpeace szempontjából nem lenne jó, de azért a fák rohamosan fogynak..

(Rezukii @ 2008.01.27. 16:28)
Mi lenne ha fa égetésből lenne jó csaj, avagy a hölgyeknek jó pasi? A Greenpeace szempontjából nem lenne jó, de azért a fák rohamosan fogynak..

sajnos í­gyis fogynak haver..már nem mintha vmi nagy zöld lennék..de azért mégis..jó azért eza természet

Igen...már ha csak azt nézzük, hogy életfeltételünk!

1.) akkor már nem érzek semmit
2.) semmire nem lesz gondom, bajom

Szerintem, olyan mind1 lesz, ha már egyszer meghaltam, nem?!
<

ezt nem tudhatod majd megmondom ha odaértem

Vissza
Top Alul