Mercedes-Benz

éis mennék vele mert nem gyenge a vas az szent de nem 5 másodper :D

Dada!
Amit én raktam be(jó legyen 6,6)az egy 15-20 éves gyári(nem tuning)mercedes!!!4 ajtós sedan 124-es 5000ccm V8 motorral. Tehát nem sportautó hanem családi limusin 5 üléssel és simán megfutotta a 270-et!!!
Hasonlí­tsunk akkor össze egy új SLR-t és egy új ferrarit.Nem egy 15 éves autót egy zsí­r új(ráadásul tuningolt)ferdzsóvel.
:D

Nem arrol volt szó hogy nem futotta meg a 270 hanem arrol hogy nagybetüvel kiirtad az 5 mp et :Da ferrarit meg nem azért tettem ki hogy öszehasonlitsam a mercivel csak,de nyugodt szivel öszehasonlitom az slr el. Ez egyébként egy Enzo Ferrari volt még csak nemis az fxx :DEgyébként az slr vagy mivel aza abjom hogy nem csak mercedes hanem meclaren is tehát ennyi a mercedes egyedül nem képes arra hogy jó autót csináljon,néztem videokat jobban gyorsult a McLeren Mercedes SLR kb 10-12m elöny aztán kezdett elfogyni 345 körül de jol gyorsult az tuti:evil:

tn_1Edonis_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az egyik barátom járt olaszországban az EDONIS gyárban.Bugatti alapokra dolgoznak egyedi autókat gyártanak.Itt kezdődik a sportkocsi!!!A képeken az őszhajú fickó a tulaj,szerinte "A Ferrari csak egy ólcsó sz@r" !!!Akkor készí­tették Muammar Kadhafi Lí­biai elnök fiának az autóját.Azt nem engedte lefotózni.
tn_1Edonis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

én azért szeretnék egy ilyen "olcso"szart kicsit többen megnéznék mint akármelyik német tákolmányt.Ezt meg tuti azért mondta az uriember mert nem kapott Ferrarit akart venni csak nem adtak neki mert látták hogy kicsit öregecske és hátha szivrohamot kap.Hehe meg ha a Ferrari egy olcso sz@r akkor a merci mi az még olcsobb hehe kész szegény németek :DÉS még anyit ha buggati alapokar dolgoznak nekem az már nem egyedi :Ddehát végülis aki nem tud rendes egyedit alkotni az erre is mondhatja hogy egyedi :Dhehe Na meg azis hogy itt kezdödik a sportkocsi igazad van tényleg ot kezdödik hogy egy gazdag öregember épit egy pár tragacsot ami gyors is és mikor kezdte ezt az egészet épiteni 5-6 éve talán vagy max 10 az igazi sportkocsik azok nem csak 10 éve sportkocsik :Dmeg amig a Ferrari olcso sz@r addig egy Ferrari árábol lehet vehetnék 3 -4 ilyen remek kis sportkocsit :D:D komolyan ez nagyon gáz erre már nem tudok mit mondani :DJó vicc volt legaláb kicsit felviditottál :D

Nem vitatkozok nézz utánna a neten az Edonisnak.Egy ilyen árából 2-3 Enzo kijön!

Ja az kemény akkor viszaszivom azta rész amit az árárol urtam de akkorsem hiszem hogy az igazi sportautórajongok tudják mi az igazi sportautó :D

ezt meg csak ugy ha már mercédes

2206829037_174eb9f5f2_o.jpg

Megint tuloztál kicsit rocky Néztem Edonis vagy mi meg Enzo árakt Az edison 200 millios autó"bizony aki megengedheti magának a mintegy 200 millió Forintot kóstáló Edonist" Az enzo meg 160 millios autó"Menetpróba egy 160 milliós műtárggyal."
És ez csak ecs enzo nem az fxx :D:D Tehát megnézem hogy 2-3 enzo kilyön belöle :D:Dez egyre szebb lesz ezt az edisont is azért kerested mert már a McLaren Mercedes SLR után nem tuttál mit mondani :D$1,720,000 na ennyi egy fxx számold át nemtuom mennyi 1 Dollár de ha csak 160 nal számolom akkoris hehehehe :D

Dada miért nem a vonat tolta a babakocsidat? :D
Akkor is ez a legszebb ferrari ez kéne!!!
308gtb4.jpg

Még ez a Testarossa is jöhetne! :)
1990-ferrari-testarossa-rosso-corsa-b-640.jpg

Jolan na csak beszélgetünk ne kell melre szivni :DÉs vonat tolta csak egyszer kiestem rámjött a vonat és kisiklott tömegbaleset lett belöle mindenki megmurdált a vonatban csak én éltem tu mikor hozzám ért a vonat kerék eltörött és már megis volt a baleset :D

Ugye tudsz te jó fiú is lenni!
:D:D:D

Ezzel lehetne csajozni!

Most kellene egy nyálcsorgató szmájli!
:)
http://www.youtube.com/watch?v=NPG2N2QNacU

Rocky+Mercedes+Heinekken.
DSC03542_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=srabXRzJSyo

Az M5-ös autópályán Szegedről hazafelé.
Éppen büntetek. :)
IMG_0478_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felraktam ma a benzre az új féktárcsákat.Első-hátsó betét csere+2 első fékcső csere és fékolaj csere.
3 óra alatt végeztem vele.Természetesen minden prémium minőség volt!
tn_1DSC00274_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt szebben csillog:
tn_1DSC00277_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Rocky az M7-en.

Rocky laza 0-100!A zene pedig Roy Jones Jr.!!!
:naughty:

Vissza
Top Alul