Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.

a ferrarit meg nem azért tettem ki hogy öszehasonlitsam a mercivel csak,de nyugodt szivel öszehasonlitom az slr el. Ez egyébként egy Enzo Ferrari volt még csak nemis az fxx
a ferrarit meg nem azért tettem ki hogy öszehasonlitsam a mercivel csak,de nyugodt szivel öszehasonlitom az slr el. Ez egyébként egy Enzo Ferrari volt még csak nemis az fxx  Egyébként az slr  vagy mivel aza  abjom hogy nem csak mercedes hanem meclaren is tehát ennyi a mercedes egyedül nem képes arra hogy jó autót csináljon,néztem videokat jobban gyorsult a McLeren Mercedes SLR kb 10-12m elöny aztán kezdett elfogyni 345 körül de jol gyorsult az tuti:evil:
Egyébként az slr  vagy mivel aza  abjom hogy nem csak mercedes hanem meclaren is tehát ennyi a mercedes egyedül nem képes arra hogy jó autót csináljon,néztem videokat jobban gyorsult a McLeren Mercedes SLR kb 10-12m elöny aztán kezdett elfogyni 345 körül de jol gyorsult az tuti:evil: 

ÉS még anyit ha buggati alapokar dolgoznak nekem az már nem egyedi
ÉS még anyit ha buggati alapokar dolgoznak nekem az már nem egyedi  dehát végülis aki nem tud rendes egyedit alkotni az erre is mondhatja hogy egyedi
dehát végülis aki nem tud rendes egyedit alkotni az erre is mondhatja hogy egyedi  hehe Na meg azis hogy itt kezdödik a sportkocsi igazad van tényleg ot kezdödik hogy egy gazdag öregember épit egy pár tragacsot ami gyors is és mikor kezdte ezt az egészet épiteni 5-6 éve talán vagy max 10  az igazi sportkocsik azok nem csak 10 éve sportkocsik
hehe Na meg azis hogy itt kezdödik a sportkocsi igazad van tényleg ot kezdödik hogy egy gazdag öregember épit egy pár tragacsot ami gyors is és mikor kezdte ezt az egészet épiteni 5-6 éve talán vagy max 10  az igazi sportkocsik azok nem csak 10 éve sportkocsik  meg amig a Ferrari olcso sz@r addig egy Ferrari árábol lehet vehetnék 3 -4 ilyen remek kis sportkocsit
meg amig a Ferrari olcso sz@r addig egy Ferrari árábol lehet vehetnék 3 -4 ilyen remek kis sportkocsit 
 komolyan ez nagyon gáz erre már nem tudok mit mondani
 komolyan ez nagyon gáz erre már nem tudok mit mondani  Jó vicc volt legaláb kicsit felviditottál
Jó vicc volt legaláb kicsit felviditottál 

Tehát megnézem hogy 2-3 enzo kilyön belöle
 Tehát megnézem hogy 2-3 enzo kilyön belöle 
 ez egyre szebb lesz ezt az edisont is azért kerested mert már a McLaren Mercedes SLR után nem tuttál mit mondani
ez egyre szebb lesz ezt az edisont is azért kerested mert már a McLaren Mercedes SLR után nem tuttál mit mondani  $1,720,000 na ennyi egy fxx számold át nemtuom mennyi 1 Dollár de ha csak 160 nal számolom akkoris hehehehe
$1,720,000 na ennyi egy fxx számold át nemtuom mennyi 1 Dollár de ha csak 160 nal számolom akkoris hehehehe 
 És vonat tolta csak egyszer kiestem rámjött a vonat és kisiklott tömegbaleset lett belöle mindenki megmurdált a vonatban csak én éltem tu mikor hozzám ért a vonat kerék eltörött  és már megis volt a baleset
És vonat tolta csak egyszer kiestem rámjött a vonat és kisiklott tömegbaleset lett belöle mindenki megmurdált a vonatban csak én éltem tu mikor hozzám ért a vonat kerék eltörött  és már megis volt a baleset