Mercedes-Benz

tn_1HPIM0838_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Rocky Bácsi autója.Imádják a nők!
:hypocrite:
show_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Te rocky valami brutálabb felni jól mutatna a vason nem?

Originally posted by Dada;25695
Te rocky valami brutálabb felni jól mutatna a vason nem?
:shower: NEM! Ez a gyári felnije ezzel szép.Nem tennék rá TUNNYING FELNIT.Ez egy húz éves autó és nekem í­gy tetszik.Láttad pár hozzászólással elöbb a csajos képeket?
A kiccssajok is döglenek érte!!!
:)

Na ha már mercédes akkor

art_g_nyito.jpg

lsd_cl_nyito.jpg

Nekem igy jobban tetszene :D
190E_25-16_Evo_03.jpg

Ez az alsó gyári EVO 190-es!Ez í­gy jött ki a gyárból és baromi ritka.2,5-ös motorral.
Az enyém meg dí­zel és í­gy gyári.Egy ilyet elfogadnék csak nagyon kevés van belőle a világon!
:sad:

nekem nagyon tetszik gyönyörü ez az egyetlen merci amit elis fogadnék :D

csoda hogy még gurul :D

Dada!
Ez kb.25 éves autó!Ez még 20 év múlva is gurulni fog nem mint a szutyukid! :D
Megnézném amikor ez a 2300 ccm-es 25 éves benzines merci odaver gyorsulásban.
Ez ám a szégyen.
:D

Biggie!
Jó a kép de csinálhattál volna többet is róla. :D
Nagyon patent állapotban van ez az autó .

Hát nem biznék én abban hogy odaverne ez a talicsak gyorsulásban lehet nemis megy

A suzukit bármi megveri gyorsulásban.Ez meg pláne.A suzuki az bevásárló autó nem sportkocsi.Nekem is volt tudom mire való.

na rocky azért ez kicsit megondolatlan megjegyzés volt hogy bármi megveri :Djó vicc föleg nem egy ilyen roncstelep

Ja azt meg elfelejtettem mondani hogy kanizsárol hazafelé jöttem olyan 6 körül kb 2 hete találkoztam hazafelé a rokonnal akinek egy mercije van full extra aszem a osztályos kicsit gyorsultunk hazafelé simán egy tempot ment a két autó aztán megprobáltam beelözni nem jött ösze de suzuki val mercit azért az dueva let volna az övé sem ment jobban megaz enyém sem aztán én mentem elöre megint csak most ö akart be elözi kiált mögülem és nyomtuk mindketten neki sem ment azért ez már gáz egy5 -6 misis autóval egy suzukit hehehe mikor miklodfárol kezdtük a hülyülést akkor meg már bent voltam a valagába ugyhogy egy picit d tényleg csak egy nagyon picit de jobban gyorsult az ignis mondjuk nálam 2 ültünk az aszonyal ö meg egyedül :)

Ki mondta neked,hogy az A osztály az merci?Az A meg a B osztály az nem mercedes hanem valami csökevény!!!
Akkor jön ki az 5-6 millás autó felára amikor vészfékezni kell vagy ütközés van!4 tárcsafék+másfél tonna vas megnöveli a túlélési esélyeket.Sztem. a rokonod nem akart megalázni. :DPersze,hogy jól megy a suzuki 950 kilós kasztniban 90-100 LE motorok.Persze fék meg vas az nincs az autóban.Én szuzukiba max 60 lovas motort engednék tenni mert í­gy nagyon sokan meg fognak halni vagy örökre nyomorékok lesznek.Én nekem Wagon R+ volt az egész stabil volt.Elmentem,hogy becserélem egy új fullos Ignisre.Kipróbáltam és már 80-nál halálfélelmem volt benne úgy dülöngélt!!!Mondtam marad a jó kis Wagon R.
:D

Mivel rajta van az elején a mercédes jel ugyhogy mercédes is :DMost meg már azt irod hogy jól megy tesem tudod mikor mit mondj :Degyébként persze hogy nem egy kategoria nemis mondtam :Dde nekem tökéletes és nincs halálfélelmem max 170 körül :D

Én csak azt mondtam,hogy "Bármi megveri"nem azt,hogy nem megy jól! :DNaa jó a 800 ccm Dévó matiz nem veri meg!!! :D

Ez egy japán videó.Több mercedes van náluk mint németországban.??킐k is tudják mi a jó autó.
http://www.youtube.com/watch?v=0V5aWT0xshU&feature=related
:)

teljesen igazad van de nekem akkorsem kéne az a talicsak ha utánam dobnák talán ha fizetnének hogy beleüljek akkor lehet :D

Dada ilyet tud a porszí­vód? :DEz 6500ccm!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RXrt-Q3ARQQ&feature=related
Tudom te ezt is legyorsulnád.

Hú bakker ez ám a gyorsulás.
http://www.youtube.com/watch?v=PbFwgvISqg0&feature=related
:naughty:

nem rocky nem gyorsulnám le de azt a kotlát lehet én nem azt mondtam hogy minden fos mercit legyorsulok csak azt hogy ez egy régi talicsska és szerintem azt le ennyi nem vagyok az aki egy kispolszkival legyorsul egy lamborginit

5 másodperc.
http://www.youtube.com/watch?v=EIt0pZr6TPU&feature=related

arra meg nem 5 másodperc hanem 6,66 nem mindegy :D

Rocky: mennék olyannal egy kört az tuti :D

Vissza
Top Alul