Mercedes-Benz

MEDICAL CAR
2273189_6d91916ef41d995b9d1133915d96df2c_xl.jpg

Audi R8 vs. Mercedes-Benz E63 AMG Wagon
A családi kombi simán lenyomja a sportautót! :D

http://www.youtube.com/watch?v=fkLATjo6Oyo

Egy 10 éves cikk.:) De nem birtam kihagyni.:)
Merdzsó

Alapvetően mi baj van a Mercedessel? Szép autó, jó autó, elegáns, megbí­zható, biztonságos, gyors, erős, okos, értékálló, szervizigénye kicsi, úttartása kitűnő, télen jó meleg. Az autók királynője. Semmi több? De. A kárpát-medencei népek (megkockáztatom: a Rajnától keletre eső népek) folklórjában különös szerepet tölt be ez a személygépjármű. A merdzsó. Hogyan lesz egy Mercedesből merdzsó? Kezdjük. őltözzünk fel a legfrissebb divat szerinti narancssárga-lila melegí­tőbe, vegyünk hozzá remekül passzoló kis barna makkoscipőt és í­zlésesen kifukszolva sétáljunk el egy autókereskedésbe és egy nagy teherbí­rású nejlonszatyorral a kezünkben közöljük, az eladóval, hogy szeretnénk egy ötszázast. De nem is. Legyen inkább hatszázas, mert még megszólnak a konditeremben. Az eladó figyelmeztet, hogy ... hogy az autó ára, hm, igen magas, meghaladhatja a huszonöt millió forintot, zizzentsünk hát egyet a melegí­tőnkkel és laza vállmozdulatokkal kí­sérve rázzuk meg nyakban a kétkilónyi fukszot, hogy eztet nézzed meg ecsém, ezt se szarért vettem, és borí­tsuk ki a nagy teherbí­rású szatyorból a lóvét. A Mercedes megvan, most kezdhetjük merdzsóvá alakí­tani. Beszerezzük a szükséges extrákat. Valami szép, diódasoros féklámpát hátulra. Jegesmedveszőrt a kormányra, dupla krómozott kipufogót, matricákat. A belső visszapillantóra két tucat Wunderbaum (vaní­liaillat). Két ezerwattos hangfal, hogy szóljon rendesen szketmen dzson és kotonáj dzsó. A bőrülésekre vicces op-art huzat élénk szí­nű geometrikus ábrákkal, hátul lehet cicamintás, biztos tetszik majd a pitbullnak. Elölről a jelvény lecsavarodik, és vivődik mindenhová a slusszkulcs függelékeként. (Lopásmegelőzés). Végül mi kell még a merdzsóhoz? Nem árt a csomagtartóba valami jobb szamurájkard, de baseballütő minimum, a kesztyűtartóba pedig egy Parabellum (Magnum), amit piros lámpánál álldogálva az ablakon kikönyökölve lehet forgatni, próbálgatni vele a célzást. A merdzsó készen is volna. Legelőször menjünk vele körbe a kocsisor környékén, és ellenőrizzük a lányokat, vidáman üdvözüljük valamennyit, köszönjünk a haveroknak (Mit néző?). Ha cigarettát vennénk, ne habozzunk, parkoljunk nyugodtan a Körút közepén, azt a pár percet igazán kibí­rják. A dudákat nyomogassuk meg megfelelően hangos "Letépem a fejed!" kiáltásokkal. Miután bekukkantottunk a peepshowba (parkolás az út közepén, elakadásjelző, elnézhetünk az ismerős hamburgereshez, fölparkolhatunk ottan a járdára, félrelökve néhány gyalogost, akiket ne feledjünk alaposan megfeddni, mivel a proletárok durva szövésű nadrágja összekarcolhatja a drága autó finom fényezését. A méltatlankodókat (De uram, ön ráállt a lábamra...) fejeljük le, majd amikor feljelentéssel fenyeget, nevezzük rohadt kommunistának, és a biztonság kedvéért villantsuk meg pillangókésünket. Elegánsabb éttermekben helyezzük a kocsikulcsot a nagy fémjelvénnyel és rókafarokkal úgy, hogy elegáns legyen a rádiótelefonnal, majd rendeljünk az autónak is egy dupla bélszí­nt jól átsütve, sok mustárral, sült krumplival, nem is hanem "rosejbnivel" hozz egy Chivas Regalt Red Bullal. Legújabb hí­r: A Mercedes gyár olyan új modellt állí­t elő, amelyben nem lesz kormány, hogy egyszerre lehessen telefonálni és orrot túrni...

:D
Még szerencse,hogy nekem mercedesem van és nem merdzsóm!

utolso képek uhh. jo verda. egészen letisztultnak tünik. és illik hozzá a 2 kipufogo :)

Ez ugyanaz a 6 hengeres blokk mint az enyém csak a Brabus felfúrta 3.6-ra.
:smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=i-Q6Nku1PB0&NR=1

Ez meg egy 2,6-os leömlő nélkül.Én ezt inkább nem próbálom ki.
http://www.youtube.com/watch?v=OpXwzbZ95hY

Baszki Rocky neked mindened a Merci :D
De különben tényleg szép az a kocsi amit vettél!! :)

Igen Kecsó.Nekem a merci az autóm és egyben a hobbim is.
A 20 évnél idősebb mercedesek hoznak igazán lázba.
:)

Elég ocsmány az a Mercedes 190 EVO 2 amit belinkeltél. Olyan mint egy kerekes cipődoboz spoilerrel.

Nem is kell,hogy mindenkinek tetszen.Én már láttam élőben és elég feltünő és szép autó.Ezek a mai műanyag japán sz.rok mennyivel néznek ki jobban spoilerrel és szárnnyal?Kék led meg sportpedálok.Ez a mai tuning...
Nevetséges!!!

Vannak olyan autók amelyek jól néznek ki vele és a "japán sz@r" autók sem olyan rosszak.
A mercedes szerintem maradjon meg a nagy, lassú de biztonságos és modern vagy a nagy nyomatékú üvöltő szörnyek fejlesztésénél, gyártásánál.

Amúgy mióta kell cenzúrázni a sz@r szót? Ez csak egy hétköznapi kifejezés.

ha már merci, akk ne hagyjuk ki a luxust sem. nekem ennél az autónál kezdődik a merci:

Mercedes Benz 500K Special Roadster

19wfhe.jpg

Biggie úrnak:
Bekerült ma a momo kormány a kocsiba.Szebb,jobb,kényelmesebb.
U3246-1258467379.jpg

te Rocky! ez a 190 Evo utánzata, nem? Mármint a kormány... (úgy emléxem, mintha abban lett volna ilyen, vagy hasonló)

Ez egy mercedes- momo sportkormány.Nem utánzat.Az evo kormány kicsit másabb és kisebb is.
:)

ahm, értem...

valaha nekem is volt egy W115, 3 l-es benzinmocival. restaurálni akartam, de jött a baleset, és eladtam...

Szépséges állólámpás. :)
mercedes-200e-w115.jpg

úgy, ahogy mondani teccik! de nem csak ezek tetszenek, hanem a 123-asok is nagyon. na meg a 115 előttiek... hmmmm, nem volna rossz egy pár darab minden tí­pusból...

Biggie-nek a suzukiba. :)
720020_1305048_4800_2700_09C37_06.jpg

Rákendroll. :)
https://www.youtube.com/watch?v=d_aAadnbIeE

wow:) talán egyszer nekem is lesz..:)

THM_0006904519_www.kepfeltoltes.hu_.gif

https://www.youtube.com/watch?v=8_FQ1dwUm68

bmwmerc.jpg

AMG SLS63 (C197) '2010​

a bömbisset nem ide akartam,de egyben van a kettő verda..

Kazetta tartó az E-bayről:
<

U3246-1265533775.jpg

Vissza
Top Alul