- Csatlakozás
- 2007.11.26.
- Üzenetek
- 1,464
- Reakció pontszám
- 1
- Kor
- 40
Sprinter sem gyenge de az uj ducato alázza rendesen
Gratula Bali G!!!Van izlésed.Ez egy nagyon ritka W111 kupé.Originally posted by BaLiG;29351
ezt elvezetném
Pont attól ilyen gyönyörű,hogy ritka.Magyarországon talán nincs is.Szedánból van kb. 10 darab.Képzeld mekkora királyság ezzel úgy végighajtani az úton,hogy tuti nem jön szembe egy hasonló sem.Originally posted by BaLiG;29363
elég lamanak tünhetek de halvány lila .. nincs hogy milyen meg mi van benne csak tetszik
Tudom csak nem szeretem használni.Nekem így kényelmesebb.Nem a HSZ-ek miatt csinálom,ha az miatt lenne akkor inkább telefo.nám az összes topikot és már lenne 1500 HSZ-em.Nem érdekel a hsz-ek száma.A VIP-et is fél év alatt értem el.Originally posted by Dada;29415
Rocky mivel szoltak annakidején nekem is meg énis szoltam sumahernek neked is mondom hogy 1 hsz-be belefér több 2-3 kép is mert régebben énis most meg te meg sumaher csináljátok ugy hogy 1 percen belül 3-4 hszt nyomtik 3-4 különbözö képpel monyuk nekem modok szoltak és én nem vagyok az csak gondoltam szolok hogy lehet egy hsz be több képet is tenni,hátha nem tudod
Nem láttam,kár,hogy ezen nem az a felni van.Jó az a felni 2millió darabja!Originally posted by Dada;29459
Jólvan tetudod de szerintem ezt nem használni kell csak egyszerüen több képet kell betenni egy hszbe és akor nem terheljük le az oldalt olyan hamar
Egyébként láttad a gyerekjáték cimü filmet?? abban a filmen a skorpiókirályos csávó játszotta a föszerepet,és olyan mercije volt amit legutsonak tettem föl ide csak ezüstszinü azokkal az általad kedvelt turbinafelnikkel
Oké.Originally posted by Dada;29464
Nézd meg a filmet egész jó és akkor láthatod
Nekem is begurulhatna a nem létező garázsomba egy.Originally posted by BaLiG;29888
uhh az elsö ölég jó