Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by Picur22;41081
Nagyon jó lenne ha a filmeknél jelölve lenne, hogy DVD - AVI - XVID - esetleg már a címben ha lehetséges, vagy legalább külön logó nekik - vagy valami - de rettenetesen nehéz így megtalálni az esetleges dvd-s feltöltést - ami úgyis ritka.
Nagyon remélem, hogy megvalósítható az ötletem.
Mobiltelefonok topicban lehetnének tippek,trükkök,hack-ek.Nekem a múlt hét végén egy fél napom ráment,hogy egy a telefonommal kapcsolatos problémát megoldjak. (először kicsit bexartam,mert a problémámra a neten az első találatok között az szerepelt,hogy vigyem be a Nokia-hoz és majd ők megoldják-persze jó drágán) Szóval szvsz talán lehetne ilyen problémákra megoldásokat kínálni! De lehet,hogy hülyeség,mert nem biztos,hogy sok embert érdekelne...Akkor bocs[/b]
jó ötletMondjuk egy hhw warez toplista, egy toplista aldomain es egy cms. Ezzel is lehetne novelni a latogatottsagot. Or galeria az usereknek[/b]
gondoltam erre, néhol pict hiányosSzigorúbb lehetne a letöltésnél az adatok leírása
pl.: méret, fájlszám, stb.[/b]
heheKOKAIN[/b]
ezt könnyen megtudják valósítani, ha van rá igényVagy pl egy megosztás gomb is sokat segíthetne az oldalon.. (iwiw, facebook, twitter..stb.)[/b]
támogatom a pokeres ötletetA Dada által felvetett póker, tényleg jó ötlet, egyelőre a megvalósítással vannak gondok[/b]
1 Hozzászólás verseny /nyereményért/ :w000t:
Vagy
Az üzifal véletlen:hihi: meghibásodik kb 1 -2 hétre Tuti mindenki elkezd hsz irni
/mi van , mi történt?......:hihi::hihi::hihi::hihi:/[/b]