Ötletek!

Ötletek!

Köszi Flóri bá, már csak magas látogatottság kéne. (majd ha bejön a free sms, akor beindulunk)!

Ötletek!

ötletek!

Orpheus, végignéztem legalább 20 hasonló fórumoldalt , ez a 2. legjobb látogatottságtól kezdve tartalmon át úgyhogy nem olyan rossz a helyzet:)

Ötletek!

sztem hamarosan beindul a látogatottság..igényes a design sok a feltöltés..mindenki spanol mindenkivel..ilyen közösséghez érdemes tartozni az biztos:)

Ötletek!

í­??gy legyen! í­í‚men!

Ötletek!

Megint í­rok egy hü****éget. Mi lenne ha készí­tenénk egy külön póker szobát és ott rendeznénk versenyeket a pontokkal lehetne játszani???

Ötletek!

nem nagyon tudok pokerezni de szerintem elég jo ötlet. erröl az jutott eszembe hogy lehetne billiárdal meg dartsal is. és akkor ugy hogy van sok asztal odaáll vki beszáll hozzá vki.

Ötletek!

A Dada által felvetett póker, tényleg jó ötlet, egyelőre a megvalósí­tással vannak gondok :)

Ötletek!

Na megy egy kérdés ha van értelme akkor ötlet de mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz...

Na szóval arról lenne itt nagyba szó "nem röhög" :D,hogy vannak a dumaládába olyan témák ahol mondjuk 1 tag mint én beteszek egy képet mondjuk és nem egy hszbe teszem a többit amit ugyanabban a percben még felteszek hanem külön hszekbe.Tuti nálam is van ilyen meg ahogy néztem másnál is vannak olyanok ahol 3 -4 percen belül van 8-10 kép vagy valami :Dlehet nálamis namost azt akarom kihizni belöle hogy ezeket nem lehet igy utolag mondjuk az modoknak egy hszbe szedni valahogy. Vagy ennek semmi értelme? tuti nálam is van hangsulyozom de pl f1 nél is próbálok több hí­rt egy hszbe rakni. Nemis tudom már mit akarok kihozni belöle ... de talán érti valaki :D

Ötletek!

talán azt hogy fölösleges hsz szaporitást végeznek a tagok, azoltál hogy külön hsz-be teszi a képeket/szövegeket?

Ötletek!

Nagyon jó lenne ha a filmeknél jelölve lenne, hogy DVD - AVI - XVID - esetleg már a cí­mben ha lehetséges, vagy legalább külön logó nekik - vagy valami - de rettenetesen nehéz í­gy megtalálni az esetleges dvd-s feltöltést - ami úgyis ritka.
Nagyon remélem, hogy megvalósí­tható az ötletem.

Ötletek!

Meggondolandó felvetés!

Ötletek!

Originally posted by Picur22;41081
Nagyon jó lenne ha a filmeknél jelölve lenne, hogy DVD - AVI - XVID - esetleg már a cí­mben ha lehetséges, vagy legalább külön logó nekik - vagy valami - de rettenetesen nehéz í­gy megtalálni az esetleges dvd-s feltöltést - ami úgyis ritka.
Nagyon remélem, hogy megvalósí­tható az ötletem.

Annyit tudok tenni az ügy érdekében hogy kötelezővé teszem a formátum megjelölését a témán belül! (de sem ikonnal sem a cí­mben nem lesz ezek után sem jelölés!)

Ötletek!

1 Hozzászólás verseny /nyereményért/ :w000t:
Vagy
Az üzifal véletlen:hihi: meghibásodik kb 1 -2 hétre Tuti mindenki elkezd hsz irni
/mi van , mi történt?......:hihi::hihi::hihi::hihi:/

Ötletek!

Mobiltelefonok topicban lehetnének tippek,trükkök,hack-ek.Nekem a múlt hét végén egy fél napom ráment,hogy egy a telefonommal kapcsolatos problémát megoldjak. (először kicsit bexartam,mert a problémámra a neten az első találatok között az szerepelt,hogy vigyem be a Nokia-hoz és majd ők megoldják-persze jó drágán) Szóval szvsz talán lehetne ilyen problémákra megoldásokat kí­nálni! De lehet,hogy hülyeség,mert nem biztos,hogy sok embert érdekelne...Akkor bocs

Ötletek!

(csibészke @ 2010-05-17 18:43) "index.php?act=findpost&pid=87319"]<{POST_SNAPBACK}>​
Mobiltelefonok topicban lehetnének tippek,trükkök,hack-ek.Nekem a múlt hét végén egy fél napom ráment,hogy egy a telefonommal kapcsolatos problémát megoldjak. (először kicsit bexartam,mert a problémámra a neten az első találatok között az szerepelt,hogy vigyem be a Nokia-hoz és majd ők megoldják-persze jó drágán) Szóval szvsz talán lehetne ilyen problémákra megoldásokat kí­nálni! De lehet,hogy hülyeség,mert nem biztos,hogy sok embert érdekelne...Akkor bocs[/b]

Ez egy jó felvetés, néha fél napig kell böngészni egy megoldás után

Ötletek!

ne legyen korlátozva semmi...

Ötletek!

Egy Art verseny is jó lehetne, adott egy téma, lehetőleg ami mindenkinek fekszik aki szeret művészkedni és hajrá. A dí­jazás pedig, nos ezt eldöntik a bí­rák :D

Ötletek!

Érdemes lenne satelit tv-zéssel kapcsolatos külön fejezetet nyitni. A neten nagy kereslet van rá, főleg mióta bejött a nagra3 kódrendszer.

Ötletek!

Helló!

A fizetős kódokat nem kellene korlátok közé szorí­tani :)

Ötletek!

Vagy pl egy megosztás gomb is sokat segí­thetne az oldalon.. (iwiw, facebook, twitter..stb.)

Ötletek!

Valami jogi rész sokaknak hasznára lenne,Törvényekröl,jogokrol,lehetöségekröl.

Ötletek!

Hiányolom, hogy ennyi film van fent és nem találtam online nézhetőt. Szerintem kicsit felpörögne az oldal, ha lenne ilyen rész.

Ötletek!

Szigorúbb lehetne a letöltésnél az adatok leí­rása
pl.: méret, fájlszám, stb.

Ötletek!

(porter @ 2007-12-19 21:30) "index.php?act=findpost&pid=4411"]<{POST_SNAPBACK}>​
Mondjuk egy hhw warez toplista, egy toplista aldomain es egy cms. Ezzel is lehetne novelni a latogatottsagot. Or galeria az usereknek[/b]
jó ötlet:)

Ötletek!

(nyeles025 @ 2010-10-27 16:44) "index.php?act=findpost&pid=129898"]<{POST_SNAPBACK}>​
Szigorúbb lehetne a letöltésnél az adatok leí­rása
pl.: méret, fájlszám, stb.[/b]
gondoltam erre, néhol pict hiányos

Ötletek!

(norbertobaggio @ 2010-08-29 11:45) "index.php?act=findpost&pid=112145"]<{POST_SNAPBACK}>​
Vagy pl egy megosztás gomb is sokat segí­thetne az oldalon.. (iwiw, facebook, twitter..stb.)[/b]
ezt könnyen megtudják valósí­tani, ha van rá igény

Ötletek!

(Orpheus @ 2009-01-25 19:32) "index.php?act=findpost&pid=36156"]<{POST_SNAPBACK}>​
A Dada által felvetett póker, tényleg jó ötlet, egyelőre a megvalósí­tással vannak gondok :)[/b]
támogatom a pokeres ötletet

Ötletek!

(PUNKANDROLL @ 2009-05-30 13:30) "index.php?act=findpost&pid=43119"]<{POST_SNAPBACK}>​
1 Hozzászólás verseny /nyereményért/ :w000t:
Vagy
Az üzifal véletlen:hihi: meghibásodik kb 1 -2 hétre Tuti mindenki elkezd hsz irni
/mi van , mi történt?......:hihi::hihi::hihi::hihi:/[/b]

:lol:

Vissza
Top Alul