Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.

,hogy vannak a dumaládába olyan témák ahol mondjuk 1 tag mint én beteszek egy képet mondjuk és nem egy hszbe teszem a többit amit ugyanabban a percben még felteszek hanem külön hszekbe.Tuti nálam is van ilyen meg ahogy néztem másnál is vannak olyanok ahol 3 -4 percen belül van 8-10 kép vagy valami
,hogy vannak a dumaládába olyan témák ahol mondjuk 1 tag mint én beteszek egy képet mondjuk és nem egy hszbe teszem a többit amit ugyanabban a percben még felteszek hanem külön hszekbe.Tuti nálam is van ilyen meg ahogy néztem másnál is vannak olyanok ahol 3 -4 percen belül van 8-10 kép vagy valami  lehet nálamis namost azt akarom kihizni belöle hogy ezeket nem lehet igy utolag mondjuk az modoknak egy hszbe szedni valahogy. Vagy ennek semmi értelme? tuti nálam is van hangsulyozom de pl f1 nél is próbálok több hírt egy hszbe rakni. Nemis tudom már mit akarok kihozni belöle ... de talán érti valaki
lehet nálamis namost azt akarom kihizni belöle hogy ezeket nem lehet igy utolag mondjuk az modoknak egy hszbe szedni valahogy. Vagy ennek semmi értelme? tuti nálam is van hangsulyozom de pl f1 nél is próbálok több hírt egy hszbe rakni. Nemis tudom már mit akarok kihozni belöle ... de talán érti valaki 
Originally posted by Picur22;41081
Nagyon jó lenne ha a filmeknél jelölve lenne, hogy DVD - AVI - XVID - esetleg már a címben ha lehetséges, vagy legalább külön logó nekik - vagy valami - de rettenetesen nehéz így megtalálni az esetleges dvd-s feltöltést - ami úgyis ritka.
Nagyon remélem, hogy megvalósítható az ötletem.
Mobiltelefonok topicban lehetnének tippek,trükkök,hack-ek.Nekem a múlt hét végén egy fél napom ráment,hogy egy a telefonommal kapcsolatos problémát megoldjak. (először kicsit bexartam,mert a problémámra a neten az első találatok között az szerepelt,hogy vigyem be a Nokia-hoz és majd ők megoldják-persze jó drágán) Szóval szvsz talán lehetne ilyen problémákra megoldásokat kínálni! De lehet,hogy hülyeség,mert nem biztos,hogy sok embert érdekelne...Akkor bocs[/b]

jó ötletMondjuk egy hhw warez toplista, egy toplista aldomain es egy cms. Ezzel is lehetne novelni a latogatottsagot. Or galeria az usereknek[/b]

gondoltam erre, néhol pict hiányosSzigorúbb lehetne a letöltésnél az adatok leírása
pl.: méret, fájlszám, stb.[/b]
heheKOKAIN[/b]

ezt könnyen megtudják valósítani, ha van rá igényVagy pl egy megosztás gomb is sokat segíthetne az oldalon.. (iwiw, facebook, twitter..stb.)[/b]
támogatom a pokeres ötletetA Dada által felvetett póker, tényleg jó ötlet, egyelőre a megvalósítással vannak gondok[/b]
1 Hozzászólás verseny /nyereményért/ :w000t:
Vagy
Az üzifal véletlen:hihi: meghibásodik kb 1 -2 hétre Tuti mindenki elkezd hsz irni
/mi van , mi történt?......:hihi::hihi::hihi::hihi:/[/b]