Milyen filmet néztél Mostanában?

Tegnap este nem tudom hanyadszor a Joey c. sorozat néhány részét néztem meg újra.Attól mindig jó kedvem lesz!

az elektromos vihar

aztán meg a hachikot

Elkezdtem elölről a Dextert..... nagyon bí­rom a stí­lusát
<

(dragoman71 @ 2009-07-15 12:24) "index.php?act=findpost&pid=45608"]<{POST_SNAPBACK}>​
Bakancslista

Jó film, szerintem.[/b]

tényleg nagyon jó film én is láttam még a vége sem szomorú pedig mindketten meghalnak olyan keserédes film

Spartacus:Vér és homok a legújabb kedvenc sorozatom :)

Talán valami háborús filmet néztem utoljára. amugy nem nézek TV-t

Én az alkonyat 3-at néztem meg. Jó volt! Érdemes megnézni. Szépek a farkasok.

A bombák földjén. ---> Nagy csalódás volt.

Legutóbb a hair musical-t néztem. Régi film de még mindig bejön

Én fejjel a bajnak cí­mű filmet néztem a gépemen, rengeteg filmem van, ami jó és még nem néztem meg. XD

Predators, C.S.I. Miami

És várom a Resident Evil Afterlife-t csak Scofield nem kéne bele.....

tegnap néztem meg A Leggyorsabb Indian c. filmet, 5/5 nagyon tetszett...
(és ha minden jól megy holnap megnézem a moziban az Eredet-et)

tegnap Szellemí­ró-t egész jó kis krimi volt bár nem ér a nyomába Scorsese Viharszigetének (nem a legjobb összehasonlí­tás de hát krimi-krimi)
valamint a Papí­rrepülő-t (sajna bármennyire kí­váncsi voltam rá annyira nagyot csalódtam... <_< )

Most kezdtem el darálni a Castle c. sorozatot. Iszonyat mennyire jó kis sorozat. Aki még nem látta az kukkantson bele, mert tényleg megéri. :D
A másik film amit néztem mostanában az az ??킐slakos (The man from the Earth) volt. Igaz már láttam vagy 2x de sztem nagyon hangulatos, jó film. Az alapötlet is fasza.

Az "A" Teamet vagyis a szupercsapatot néztem meg. Mindenkinek ajánlom, nagyon jó film.

nem sok filmet szoktam nézni de inkább a ví­gjátékokat szeretem, meg a fantasztikus filmeket és a magyar remekműveket pl Papí­rkutyák.

2012 és most jön egy kis remember filmezés :D 12 majom, ponyvaregény, predator 1-2, alien 1-2-3-4 :D

Vissza
Top Alul