Miért jársz warez oldalra?

Én azért járok warez oldalra, mert sok mindent belehet szerezni, ami kell nekem és máshol nem találom meg.

Pár éve még mindent megvettem, amire csak szükségem volt. Kerestem úgy, hogy nem okozott gondot. Ma már ezt nem tehetném meg, elégé lecsúsztam az akkori életszí­nvonalamhoz képest.
Egyszer a Múmia dí­szdoboz DVD-t vittem haza. A pontos árra nem emlékszem, de higgyétek el, drága volt. Alig egyetlen hét múlva beakciózták a szettet az eredeti ár harmadára. Ekkor elgondolkoztam.

Azóta alig vettem eredeti CD/DVD lemezt.

Hogyha filmről van szó és tetszik akkkor azt megveszem, persze nem dí­szdobozban, bár a Star Craft 2-t előrendeltem, (collector edition) és őszintén megmondom hogy nem fogom rá sajnálni a pénzt, ahogy a Mass Effect 1-2 re sem sajnáltam. Amúgy meg azért vagyok itt mert értelmes a társaság, és megvan szinte minden ami kell.

í­í‚í­í‚í­í‚ én nem járok ilyen oldalakra :)

Letölteni és ezt azt megosztani tapasztalatot szerezni cserélni.

í­í‚ltalában a letöltés miatt,de ha jó társaság van akkor a dumálás miatt is.

A legújabb filmeket leszedni természetesen :)

í­í‚ltalában feltölteni,és beszélgetni, esetleg 1-2 dolgot letölteni,de azt is ritkán..

:) filmekért elsősorban, néha, ha találok jó könyveket, tanulással kapcsolatos programokat.

í­í‚ltalában a letöltés miatt,de határsaság van akkor a dumálás miat is,és nagyritkán próbálkozzom elütni az időt az arcade játékokkal is :)

Sziasztok..
Először a letöltésekért...
aztán elkezdtem képeket, mindenfélét hurcolni egy-két helyre..
aztán érdekelt a moderálás..már próbálkozom..sok kárt nem csináltam...
most meg az Arcade-k...nem tudok ellenállni...

letölteni elsősorban, bár azért néha olvasgatok is a fórumban

Jó hogyha az ember megtudja szerezni amire szüksége van legyen az régi cucc vagy mostani...minden egy helyen

Elsősorban játékot letölteni. Ha tetszik a game inkább megveszem, mert jobban szeretem, ha a kedvenceim megvannak. Pl.: NFS Most Wanted: leszedtem, gagyi volt, (az eggyik leggagyibb nfs!) nem vettem meg.. Prince Of Persia: Warrior Within-t leszedtem, kb 2órát játszottam. Megtetszett, elmentem, megvettem. Pont.

ha unatkozok akkor szemezgetek és töltögetek :)

Mert fájlfeltöltő oldalakra szoktam tölteni azokat pedig warez oldalakon tehetem közzé! í­í‚m a HHW megfogott és mostanában csak úgy irogatni is szoktam! : ) Mint most!

Vissza
Top Alul