Miért jársz warez oldalra?

én inkább töltögetek szorgalmasan, de szeretek beszélgetni is...és ha van mit és időm engedi akkor fel is teszek dolgokat

Én csak ide járok.. Először csak letöltöttem olyan cuccokat, amiket nem találtam sehol, vagy nem tudtam megszerezni máshonnan. Mostanság inkább olvasgatok, próbálkozok a feltöltéssel is.

Családias környezetben szeretek igazán letölteni! :)

tölteni tölteni tölteni
<
<

hogy a pénzem minden másra költhessem:P

Jó társaság és persze le és feltöltés :)

mert szeretek letöltögetni
<

de általában amit keresek, az nincs sehol sem..

Én azért járok warez oldalakra mert itt szerintem sokkal több minden van mint torrenten igaz ott is sok mindent megtalál az ember de itt pl:ha van accontod valamelyik letöltős oldalra hát 100szor gyorsabban lejön mint torrenten. Várni hogy szí­deljenek meg minden itt jön maxi gázon minden és jó a közösség!
<

Mert itt "kéznél" van , és a boltban amúgy is minden méreg drága ...

Az előttem lévőkhöz tudok szólni, itt megvan szinte minden ha nincsen akkor beí­rom a kérések közé és nem kell visszatölteni, max csak megköszöni az ember. Amúgy meg személyesebb mint egy torrent oldal.
A régi nagy kedvenc warezoldalam a Blue Dragon Warez volt.... :D

Letölteni mert mindent nem lehet meg vennni.

Természetesen azért, mert sovány pénztárcám nem engedi meg, hogy ingyen letölthető cuccok helyett 10-100 ezreket fizessek!:)

Már megint nem emelték a fizetést.

Mert ez egy kényelmes ingyenes webáruház, azonnali házhozszállí­tással térí­tésmentesen...

főleg információ gyűjtés miatt. a toorentezést annyira nem kedvelem.

Sok, máshol nehezen megtalálható zenét lehet fellelni.

Vissza
Top Alul