Kedvenc Idézetek

"Rövid az élet, hosszú a sí­r.
Mindenki dugjon, amennyit bí­r!!!"

jójó,........csak kár, hogy nem látom a köszi gombot :)

"Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel
viszont szeptember óta hat kilót fogytam... (ismeretlen)"

"A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy
tudnak inni, mint az apjuk. (ismeretlen)"

:D:D

Ha valaki egyszer elárul téged, az az ő hibája, ha még egyszer elárul téged, akkor az már a te hibád.

Love is the name, sex is the game. Forgot the name, and play the game!

lehet sok pénzed, lehet sok kurvád jó tetkód, jó verdád lehetsz fasza, lehet laza, ha egyedül mész haza

(Gagyika @ 2008-06-26 06:56) "index.php?act=findpost&pid=22598"]<{POST_SNAPBACK}>​
"Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel
viszont szeptember óta hat kilót fogytam... (ismeretlen)"

"A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy
tudnak inni, mint az apjuk. (ismeretlen)"

:D:D[/b]

:)

(BaLiG @ 2008-01-17 19:51) "index.php?act=findpost&pid=8986"]<{POST_SNAPBACK}>​
-"A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igazi barát ott fog ülni melletted, amig ki nem szabadulsz..."

- "Egy nőnek legalább két férfire van szüksége: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, őszinte, megértő. A másik, pedig nem meleg."

- "Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért."

- "Ti azert nevettek rajtam, mert mas vagyok, de en azert nevetek rajtatok, mert ugyanolyanok vagytok..."[/b]
<
Hát mennyire igazad van!!!

"Az élet egy fazék sz@r amit meg kell enni!"
Tolsztoj

:D

Kedvenc idézetem, mottóm: Mdarat tolláról embert barátjáról. milyen érdekes hogy mennyire igaz ezért szeretem.

Tévedni emberi dolog! Szólt a sün, és leszállt a drót keféről.

Egy sör nem sör.
Két sör fél sör.
Négy sör, egy sör.
Egy sör nem sör.
:D

(pistabá77 @ 2010-07-31 13:28) "index.php?act=findpost&pid=104913"]<{POST_SNAPBACK}>​
Tévedni emberi dolog! Szólt a sün, és leszállt a drót keféről.

Egy sör nem sör.
Két sör fél sör.
Négy sör, egy sör.
Egy sör nem sör.
:D[/b]

hú ebbe a sörös "idézetbe" hányszor belebuktunk már... mármint hogy rekurzí­van ittunk ameddig csak bí­rtuk...
erről pedig eszembe jutott egy régi mennyi 30? -ban elhangzott szöveg, a nevet nem hiszem hogy jól í­rom de nézzétek el mert nem láttam leí­rva:

"Kutyaharapás, Sir E-vel."

A dzsungelben minden ehető, még te is :)

Mindennek vége lesz egyszer,a jónak is.

Ha létezik egyáltalán kellő számú tanúbizonysággal alátámasztott beszámoló, hát a vámpí­rokról szóló ilyen. Nem hiányzik semmi. Hivatalos jelentések, közismert személyek - orvosok, papok, rendőrbí­rák - eskü alatt tett, í­rásbeli nyilatkozatai: egyetlen jogász sem kí­vánhat ennél meggyőzőbb bizonyí­tékokat. És mégis, ugyan ki hisz a vámpí­rokban?

Csak azért, mert... mert bizonyos fajta lapokat osztottak nekünk... ez még nem jelenti azt, hogy nem dönthetünk úgy, hogy fölébe kerekedünk a végzetünknek... egy olyan végzetnek, amit egyikünk sem maga választott.

"Itt nyugszunk Vándor, vidd hí­rül a spártaiaknak: megcselekedtük amit megkövetelt a haza..."

A halál nem az élet ellentéte. Az életnek nincs ellentéte. A halál ellentéte a születés. Az élet örök.

I will the one who loves you until the end of time...

A halál nem az élet ellentéte. Az életnek nincs ellentéte. A halál ellentéte a születés. Az élet örök. B)

Vissza
Top Alul