Kedvenc Idézetek

kiscipo00

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Kor
37
Szerintem a téma magáért beszél, bár olyat is be lehet tenni, ami nem kedvenc, csak szimplán tetszik.

"Why a gun? Because I can't throw rocks 1600 km/h"

"Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele háromszor. Először, hogy legyőzd a félelmedet. Másodszor, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. Harmadszor, hogy kiderí­tsd, szereted-e csinálni"

"Burn Rubber, Not Your Soul"

"We can live today, but we're not promised tomorrow
We can pass away, say goodbye to yesterday"

"Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves."

Guest

Vendég
Egyetlen perc kell, hogy megsértsünk valakit, egy óra, hogy megkedveljen minket, egy nap, hogy megszeressük, de egy egész élet, hogy elfelejtsük.

Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.

A barát az aki megérti a múltad ,hisz a jövödben,és elfogadd annak aki vagy.....

A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyí­thatja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk.

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"Valakit megszeretni egy pillanat is elég.
Ugyanazt elfeledni egy élet is kevés.
Mert az élet bármily mostoha,
Szeretni megtaní­t, de feledni soha! "

Zozi

VIP
LV
1

Csatlakozás
2007.07.03.
Üzenetek
1,106
Reakció pontszám
4
Díjak
1
Kor
38
Megölted csókost, megölted kócost, megölted appppát

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
nem tom mér ez, elég régota ki van rakva msn-re is nem otm már mér

"A volt elmúlt, a lesz majd jön.."

Rezukii

Vendég
Eric Harris:

"Ez már többé nem világ, hanem a pokol."

"Gyűlöllek benneteket, amiért kihagytatok annyi jó dologból. És ne, kurvára ne mondjátok, hogy "Nos, ez a te hibád." Mert ez nem igaz, emberek, tudtátok a telefonszámomat, kérdeztelek titeket, meg minden. De ne, ne, ne, ne engedjétek, hogy ez a furcsa Eric fiú veletek menjen, ó kurvára ne."

Dylan Klebold:

"Ezt kellett tennünk."

"Remélem, hogy sikerül megölnünk közületek legalább 250-et."

"Mindannyiótokat meg foglak ölni."

"Ti tettetek azzá, ami vagyok. Ti adtátok a gyűlöletet."

"Tudom, hogy lesznek követőink, mert Istenként viselkedünk."

kiscipo00

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Kor
37
"Hiszel a szerelemben első látásra? Vagy megint el kell sétálnom előtted?"

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"Amí­g a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen."

Rezukii

Vendég
Charles Manson:

"Nézz le rám, egy őrültet fogsz látni. Nézz fel rám, az uradat fogod látni. Nézz a szemembe, és meglátod önmagad."

?Ezek a gyermekek, akik késsel támadnak rátok, a ti gyermekeitek. Ti neveltétek őket, nem én. Én csak segí­tettem nekik felemelkedni.?

?Itt van egy ember, aki Vietnamban százezrek halálát okozta, és ez az ember í­tél el engem 8 nyilkosságért.? ? nyilatkozta Manson, Nixon kijelentésére, miszerint ő bűnös.

?Azt hiszem legfőbb ideje, hogy magatokba nézzetek, és elbí­ráljátok azt a hazugságot, amiben éltek. Kivetí­thetitek ezt rám? de én az vagyok, ami mindannyiótokban benne él??

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
"A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, ami alkoholban oldodik"

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!"

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"Mostanában megváltoztak a hasonulási szabályok. Régen úgy mondtuk: legény-nyel, lány-nyal. Most pedig: legény-nyal, lány-nyel."

Guest

Vendég
A szerelmesek civódásai csak erősí­tik a szerelmet.

A szerelem soha, semmit és senkit nem kérdez. Meglep, és kí­méletlenül leteper, mint az elemi erő

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
-Firefoxot használjanak csak a gyávák. Az IE az igazi férfiak böngészője! Veszély, kaland, nyitottság! Ez kell a hardcore usernek.

-Béna gyereknek anyja veri a f***át

-Ne nézzél rám olyan bután, mint orángután sz*pás után!

-Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja mit gondol, a másiknak vannak barátai.

kiscipo00

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.09.03.
Üzenetek
482
Reakció pontszám
0
Kor
37
"Ha soha nem kergeted az álmaidat, olyan leszel, mint egy növény, mint egy káposzta!"

A1721

Vendég
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.

Azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, felkészültek a házasságra. Ismerik a fájdalmat, és már vásároltak ékszert.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
-"A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igazi barát ott fog ülni melletted, amig ki nem szabadulsz..."

- "Egy nőnek legalább két férfire van szüksége: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, őszinte, megértő. A másik, pedig nem meleg."

- "Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért."

- "Ti azert nevettek rajtam, mert mas vagyok, de en azert nevetek rajtatok, mert ugyanolyanok vagytok..."

Rezukii

Vendég
" A halál, mint a gyémánt örök."

" Talán a másvilágon jobb lesz. Patkánynak és embernek is..nem mintha sok különbség lenne a kettő között."

tzsolty

Power User
LV
0

Csatlakozás
2006.10.21.
Üzenetek
27
Reakció pontszám
0
Kor
51
Csak akkor szólalj meg ha biztos vagy benne, hogy amit mondani akarsz szebb mint a csend.

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"Az élet egy nemi úton terjedő betegség, ahol a halálozási arány 100%!"

BaLiG

VIP
LV
0

Csatlakozás
2006.01.25.
Üzenetek
1,416
Reakció pontszám
1
Kor
32
Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Lehetsz mérges, mert a rózsák közt tüskék vannak, vagy lehetsz boldog, hogy a tüskék közt rózsák vannak.

Ne igyál, amikor vezetsz! Egy bukkanónál még véletlenül kilötyögtetnéd az italt.

Guest

Vendég
?Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk.?

wicked

Uploader
LV
0

Csatlakozás
2007.12.15.
Üzenetek
325
Reakció pontszám
3
"A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz."

Top Alul