Képszerkesztési dumaláda

köszi (am a kép szerintetek milyen ?)

nekem fekete fehéren jobban tetszene... esetleg sepia effektel...

Veszélyes hulladékok plakát:

plakat-veszelyesh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hi All!
Ebben a témában még új vagyok ezért a segí­tségeteket kérem:)
Főleg:Orpheus,zozi,kisciő-től mert látom ,h ti jártasok avgytok ebben a témába(nem is kicsit)
Mondjuk /Geroge/ a tesóm,de ő nem tudja elmagyarázni mert nem is magyaráz,mert megkérem h segí­tsen valamiben és ő megcsinálja,én meg ottmaradtam tudatlanul:)
Ezért kérem a segí­tségeteket h valaki taní­tsok meg..
Előre is kösz

Hi!

Mit szeretnél megtudni? Az egész photoshop-ot alapjaitól elmagyarázva nagyon sok idő, de lehet hogy később indí­tunk egy tutorialt.
Kérdezz nyugodtan válaszolunk, de ne itt az avatarban.

jól néz ki! igaz én talán kicsit vékonyabb keretet csináltam volna!

Jó let. a keret télleg lehetne vékonyabb. én még tuti tettem volna rá vmit. de ez igy jo szépen letisztult

A topic újra megnyitva mint Képszerkesztési dumaláda!
Képeidet ne itt hanem a bemutató teremben tedd közzé!
(De tehetsz ide nyugodtan olyan képet amit a neten találtál? és meg szeretnéd beszélni mondjuk a technikát amivel a kép készült vagy valamilyen képszerkesztő programmal kapcsolatos kép?)

photoshopyasan.jpg

érdekes látni a fejlődést! de mégis alapjában a fontosabb dolgok a helyén maradtak!

Photoshop .87 Alt Screen
ps-1-3a.png

Photoshop 1.07 Retail Release Splash Screen. Version 1.0 ship date: February 1990.
ps-1.png

csináltam pár fotot nyitnám meg a ps-t erre sehil semi. itt sincs ikon ott sincs kersek aztán rájöttem ujraraktam a gépet és ujra fel kell rakni

nem tom minden olyan gyorsan ment. még nem raktam fel rá mindent ilyen hamar gondoltam akkor az is tuti meg van (én naiv) mind1 elkezdtem felrakni. csak azt nem vágom h miért nem tetszik neki hogy memt a firefox amikor elinditottam.

jeeee megtaláltam a cd-t fel is raktam és crack is van és jo is és tök jóóó. jee ujra ps-ezhetek

nem annyira nem jön be...

Szerintem k*rva jól sikerült..bár én is rájönnék hogyan kell ilyeneket effektezni!

Júúúúúúúúúj az Adobe Photoshopomban nincs másik Lasso Tool, csak az a kerek!!!!! Hol tudok szerezni, v mi, v hol?????

Igen, igen, köszi a segí­tséget..nag nehezen rájöttem..

ez nem ember

<div>
http://www.youtube.com/watch?v=ElrldD02if0&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" /></embed></object>[/CENTER]

Ezt már láttam...am ezeket szakkézett emberek csinálják, tehát nekik ez alap! És még í­gy is több óraába kerül!

lehet, de akkoris. nagyon durva. ha csak fele ennyire tudnék..

Vissza
Top Alul