Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
És olvasgattam a hozzászólásokat és kikérném ez ügyben a ti vélemyényeteket:
"miért érzek a képek közül jópárat fotósopnak?"
"Én foglalkoztam egy időben VTzéssel (virtuál tuning) és szeretném megosztani veletek h szinte az egész képhez hozzányúltak photoshoppal. Legtöbbre sarat raktak (mert ami rajtuk van az nem igazi) a többinél tuningolták, átszínezték (mellesleg elég hihetetlen szinekre). De azért van köztük 1-2 szép példány is. Akit esetleg érdekelne a virtuális tuningolás annak ezt a lapot ajánlanám, sztem Magyarországon ez a legjobb:
szerintem egy darab VT nincs a képek közt... max annyi hogy egy kicsit játszottak a kép színárnyalatával, de az is meglehet hogy csak a nap állása ad ilyen élénk színeket a kocsiknak, amik igencsak valós színek... ellentétben a kedves "profi" VT-s kolléga állításával ellentétben...
Sztem is nagyon jó lett...régen én is elhülyültem 3D Studio Maxal és lám Palee használja is!Photoshoppal tényleg csodákat lehet vele alkotni! Én embereket kreáltam régebben...hasznos kis program!
Lenne egy kérdésem a hozzáértő emberekhez. A photoshopba hogyan kell a vektorokat berakni vagy telepiteni mert fogalmam sincs.
PL: egy ilyet. AI EPS SVG formátumok de hová rakjam vagy hogyan nyissam meg?