Képszerkesztési dumaláda

ááá ez mi? ilyet hogy ?

Ez nem lehet igaz! Ez aztán pro munka!

visszafelé még menne is!

Hát ez nagyon kész..a vicc az let volna, ha paint-tal készült volna..mondjuk én az egész folyamat során az ablakot néztem, és nem a csajt..

versennyel mi van? vagy nem lesz ?

már várom. remélem olyan téma lezs hogy hozzátudok szolni. ne mugy mint a vtv-hez

ugy látom senki se rak fel munkákat. feltöltödnek az aksik akkor nézek vmit ithon és feldobom

Kikérném az itt jelenlévők véleményét. Az itt látható oldalon elvileg egy orosz autós találkozók képei vannak.

És olvasgattam a hozzászólásokat és kikérném ez ügyben a ti vélemyényeteket:

"miért érzek a képek közül jópárat fotósopnak?"

"Én foglalkoztam egy időben VTzéssel (virtuál tuning) és szeretném megosztani veletek h szinte az egész képhez hozzányúltak photoshoppal. Legtöbbre sarat raktak (mert ami rajtuk van az nem igazi) a többinél tuningolták, átszí­nezték (mellesleg elég hihetetlen szinekre). De azért van köztük 1-2 szép példány is. Akit esetleg érdekelne a virtuális tuningolás annak ezt a lapot ajánlanám, sztem Magyarországon ez a legjobb: Üdv:Pataky"

Az én véleményem, hogy nem VT.

szerintem egy darab VT nincs a képek közt... max annyi hogy egy kicsit játszottak a kép szí­nárnyalatával, de az is meglehet hogy csak a nap állása ad ilyen élénk szí­neket a kocsiknak, amik igencsak valós szí­nek... ellentétben a kedves "profi" VT-s kolléga állí­tásával ellentétben... :D

eddig én is arra vártam hogy ki mit reagál... :D

hello
azt szeretném kérdezni hogy userbarokból hogy lehet összerakni olyan userbarokat amin a képek változnak?
előre is köszi

BaliG jól mondja egy animált gif-et kel csinálni és már kész is... :D(nah jó nem ennyire egyszrű... :Dde menni fog kis gyakorlással) :)

ááááááááááá. újraraktam a gépet, de nem tudom feltenni a cs3-at. Mielőtt elkezdi telepí­teni kéri a photoshoppos cd-t... áááá

Update:

Megoldva. Az volt a baj, hogy a telepí­tő ki volt í­rva dvd-re. Fel kellett másolni a gépre és onnan futtatni a telepí­tőt.

:construction: nah ha fent van akkor képeket követelek! :D

Sziasztok!
Próbálkoztam a 3D Studio Max és a Photshop vegyí­tésével, szerintem jó lett. :D
í­í‚me:
949_alap_kicsi.jpg

nekem bejön... :Dcsak az a 2 teás kanna nem kéne rá szerintem... :D

nájszos az egész ugy haogy van :) gz

Mindegy a lényeg hogy nagyon jól néz ki!

OFF: ( felesleges az előtted lévőt idézni! :) )

Sztem is nagyon jó lett...régen én is elhülyültem 3D Studio Maxal és lám Palee használja is!:DPhotoshoppal tényleg csodákat lehet vele alkotni! Én embereket kreáltam régebben...hasznos kis program!

Nekem csak egy gnómot sikerült alkotnom kb. :D
Most egy háttérrel rukkolok elő.
839_who_am_i_ad.jpg

Letölthető

szerintem Palee ha ennyire gyakran csinálsz képet akkor érdemes lenne a Bemutató teremben csinálnod egy külön Palee munkái témát!

... akkor ucu neki! :D

Lenne egy kérdésem a hozzáértő emberekhez. A photoshopba hogyan kell a vektorokat berakni vagy telepiteni mert fogalmam sincs.
PL: egy ilyet. AI EPS SVG formátumok de hová rakjam vagy hogyan nyissam meg?

ahhoz (ezekhez a formátumokhoz) Illustrator kell.. :D( ez kezeli őket )

Vissza
Top Alul