Képszerkesztési dumaláda

Dengas tedd fel a képeidet nyugottan itt csak jo szavakat kaphacc no meg fejlődhetsz sokat.

karácsonyra kaptam szájharmonikát is:

pb160094copywu9.jpg

pb160104copywk2.jpg

Am majd megtaní­tom Dengast Photoshopozni! Csak nem tudom mikor lesz rá időm!

Eddig jutottam ezzel a képpel. Várom az ötleteket, hátha tudok még javí­tani rajta valamit:

Jó csak nekem nem tetszik az a placsni a közepén... nem kéne oda..... elég lenne csak a pisztolyt látni... meg valami más betűtí­pus se ártana....

azt gondoltam... de valahogy nem az igazi....

cipő csinálj inkább több lövést... mondjuk 3at "szétszórva" mintha több lövést adtál volna le.... (úgy szórd szét a lövést hogy lehessen látni a pisztolyt mondjuk még füstölhetne is)

a green tea skinhez header:

5_greentea_logo.gif

ez csak amolya gyors megoldásnak szántam... de szerintem meg ha megnézed a green tea skint egy kicsit használod is akkor pontosan beleillik abba... mivel az a skin eleve világos! De szí­vesen várunk másoktol is skinekhez headert.... pl ott van a Nexus...

mindegy... de legalább már ott is van egy "normális" header! de mondom szí­vesen várunk másoktól is munkákat! Lehet hogy indí­tok majd belőle versenyt! í­??gy is kell valami téma a Januári versenyre!

Feltudnátok tenni azt a progit, amivel a photoshop cs2 teljes lesz? Lehetőleg olyat pls, ami nem ví­rusos, mert formáztam a gépet! Előre is köszi!

nekem sajna már csak a CS3 van meg... a CS2t kölcsönkérték és elfelejtették visszahozzni! de úgy rémlik hogy csak egy file-t kellett felülí­rni majd "telefonfon" bereggelni és már ment is! Talán cipő tud segí­teni ??킐 CS2zik...

Okés, azért köszi, akkor majd várom kiscipő segí­tségét!

segí­tett a bajodon??

Háát még az az igazság, hogy nem volt időm megnézni...ez csak magyar verzióra jó zozi? Mert nekem angolra kéne! Ha van vmi biztos megoldásod kisciő akkor annak nagyon örülnék!

Nekem ezzel működött Nem kell semmit sem felülí­rni, csak regisztració és telefonos regisztráció és beí­rod a kódot

nahh én is ezt tudtam volna adni ha itthon lenne a CDm

Georgenak az egyik plakát:
plakat_univerzum_kicsi.jpg

Eredeti méretben !

Köszi zozi a plakátot! Am nekem is az Ice Cubeos tetszik a legjobban!

Vissza
Top Alul