Képszerkesztési dumaláda

Nem rossz, csak kicsit hasonlí­t erre a képre. De lehet ez adta az ikletet

(Ezt még a Pirate-ről szedtem le egy wallpaper packban)

Tényleg nagyon hasonlí­t! Kb. ugyanez a brush csomag van meg...de amúgy nem onnan vettem az ikletet!

Thx! Most pedig vmi plakátnak esek neki, mert suliba az önképző szakkörre lehet csinálni egy ötletes plakátot! A téma: Az univerzum relytéjei - Veszélyes hulladékok! Nem lesz vmi egyszerű dolog!

Evvel indultam a versenyen:
hhwbanner3.gif

Ezekkel is tudtam volna...
hhwbanner1_zozi.gif

hhwbanner2_zozi.gif

Gyorsan összedobtam egy kis karácsonyi headert az oldalamra!
header.jpg

msuzály volt egy kicsit! Nem tervezem hogy kint lesz sokáig... max még lemegy az ünnep! csak láttam Achmed karácsonyi videóját és ....

hellosztok! jó látni, hogy nem hagytátok abba a hhw fejlesztését.
mostanság elég keveset foglalkozok ps-el de néha fotozgatok még:

27489572zb8.jpg

dccopygh4.jpg

hát igen az aláí­rás meg keret terén nem vok otthon

plz komment

az elő kép jól néz ki! ez valamilyen "tol" vgay mi?
a második az is nagyon bejön.... Fingerboard?

aha az elsőn tollak vannak.
a második igen fingerboard

jeeehhh!! 2ből 2!! amúgy komolyan faszásak! Milyen géppel csinálod a képeket?

az ilyen makrosokat egy 3-4 éves elég fejletlen de annál jobb macroval rendelkező olympus c-370-essel

Jók is azok! Nekem is egy 2004es Canon PowerShot A70-sem van! Nem kell ide 8Mpix! Elég a 3-4 is!

canon_a70_gesamt.jpg

jo lenne ez is ha nem 3x-os optikai zoomja lenne . de ha ez nem elég előveszem apámét az is van 5-6 éves de fincsi rajta az optika

finepixs5000.jpg

a "makros" gépem

oly_d535z.jpg

köcce hozzá tartozik hogy Tutorial lapján csináltam! (habár í­t úgy sem fikáztok le mint az sg.hu-n emiatt mert hát ugye tudjuk mi azt hogy az sg.hu-n csak olyan emberek vannak a photoshop topicban akik veleszületett tudással áldott meg a sors és ha valaki tutor alapján alkott meg valamit akkor az már nem is ember.... mindegy... )

Ez baszott jó lett! Grat! Csak néztem, amikor először megláttam! SG.hu-ra meg nem is járok...épp ezért! Mintha ők nem tutorokkal kezdték volna...! De mind1!

thx! Hát eddig is úgy voltam hogy oda nem teszek be képet... de mostmár végképp! Majd még csinálok ilyen képeket!

Okés...már alig várom a következőket!

omfg ! nagyon jó lett. grat . bár nem ismerem az sg-t de kapja ha fikázza a lelkes kezdőket (bár ez a kép nem annyira kezdő )
(ha szépen megkérlek betennéd azt a tutort amivel csináltad?)

Ez a style nagyon tetszik! Tutorialt a népnek! Grat az új képhez is!

thx! A tutort már belinkeltem...!

Valaki megtaní­thatna ilyenekre...
Mondjuk néhányat és is tudok csinálni..de azok elég bénák
Vagy velem van a gond vagy csak a gép rossz

a gép és a program sosem rossz! (nahh néha a gép is rossz meg a program is) de nagyon sok múlik azon aki előtte ül! De nyugodtan tedd közzé a munkáid! Itt nem kapsz baxogatást ha nem "prő" munkát végzel! Ide jó fejek járnak!

Jaja! De am szilárd lábakon áll a vád! Tényleg azzal van gond, aki a gép előtt ül! Mert nekem pl. semmi gondom se a géppel, se a programmal! Szóval ez esetben öcsémről lenne szó!

Vissza
Top Alul