Játékbarlang

Szeretem a játékbarlangot, pláne, hogy most ingyenes. A tetrisben a felfelé nyillal tudsz forgatni.

Originally posted by sziporka01;27034
Szeretem a játékbarlangot, pláne, hogy most ingyenes. A tetrisben a felfelé nyillal tudsz forgatni.

Ezt nem értem eddig nem tudtad?

De tudtam, csak véletlenül az első oldalról olvastam a hozzászólásokat, és ott kérdezte valaki. Gratulálok az eredményedhez, de azért nem adom fel.

Látod tiszta szégyen és köszi sziporka01

Biztos a filagoriával voltál elfoglalva és nem volt időd játszani :)

Lehet de még elis leszek vele foglalva mert most festettük Biggie vel és még nincs kész egyszer sem és kétszer kell lekenni :sad: :D

Tetszenek a játékok, szép gyüjtemény és jó válogatás! Mindenki találhat köztük olyat ami tetszik.

Kedves Orpheus! Hexagont lehetne kérni a játékbarlangba? Légyszi, légyszi, légyszi!Szerettem vele játszani, és régóta már nincs.

Már nemis tudom mikor voltam utoljára a játékbarlangban ki a király most??? :D

biztos hogy ne mén. én is jo rég voltam ott

Akkor már ketten vagyunk a tetris rekordomat mgköntötte már valaki???

Játékbarlang új információk:

VÉGE az ingyenes játéknak! Köszönjük a tesztelést!

Egy játék 100 pontba kerül, lehetőség van kedvezményes bérlet vásárlásra, amivel 1 hétig ingyen játszhatsz. A bérlet ára: 1000 pont!
Mivel a játékbarlang fizetős lett, ezért emeltük a csúcsdöntésnél megnyerhető jackpotot is hogy nagyobb legyen az izgalom! :punk:
Ha bekerülsz az adott játék legjobb 10 hely egyikére:
Jutalmad:
1.hely: 100 pont
2. hely: 90 pont
....

10. hely: 10 pont

í­??J! : Minden hónap végén lenullázzuk az eredményeket!

Mindenkinek jó játékot kí­vánunk!

Jó cucc a játébarlang! a Super Fishing az nagyon laza játék:D na meg persze másik kedvenc a suriken challenge:P csak sokba kerül egy játék...:sad:

Dada! Ha ennyire kí­váncsi vagy a tetris rekordodra, miért nem nézed meg? Tudod, csak 1 kattintásodba kerül. Különben meg miért is nem játszol? Elfelejtetted, hogy hogyan kell?

Ide lehet továbbra is í­rogatni a játékbarlanggal kapcsolatban.
Szelektálni fogjuk a játéklistát, ha esetleg valami nem működne rendesen vagy nem jó játék akkor szóljatok és törlöm is!

Ha valamelyik játék jó, csak kicsi a mérete, szóljatok és megnagyobbí­tjuk!

A 300-as játékkeretet leszűkí­tjük csak a legjobbakra, ezért kérném a segí­tségeteket ez ügyben.
Annyi lenne a dolgotok hogy amikor játszotok után osztályozzátok (1-5-ig lehet a játékon belül a csillagokra katt)
A legrosszabbakat kiszűrjük!

Többször próbálkoztam a Mahjong Soblitaire játékkal, és nem menti el rendesen. -1-gyet ment és nem csak nekem! A mérete is lehetne egy kicsit kisebb, mert vagy a felső sort, vagy az alján az időt és a pontokat nem lehet látni. De lehet, hogy csak nálam. Tudsz javí­tani rajta valamit? Különben egy nagyon jó játék lenne! :shrug:

Oké, megnézem.

Énis benéztem ebbe a mostani barlangba de mostanság annyira nem köt le :S

én találtam egy játékot amivel emlékszem nagyon sokat játszottam :Dugyh minnyá mek és tolom

Nagyon komoly a játékbarlang:box::evo:!Nagyon rég nem játszottam ilyen flash játékokat már,jó érzés volt kicsit nosztalgiázni:princo: öhöm...rögtön meg is döntöttem egy pár rekordot...pl.: Blackjack,véres pingvinütős:princo:,meg még egy vagy kettő...sziasztok:wave:

Jó í­gy a játékbarlang, vagy fejlesszünk-e valamit rajta? Vélemény?

Szerintem kevesebb játék is elég lenne, némelyik nem az igazi, ja és több mahjong-ot :D

szerintem is lehetne több mahjong,amik voltak régebben is.

Játék barlang

Nekem nagyon bejött a játék barlang.Elég sok játékot találtam amivel letudom foglalni magam/lövöldözös,sport,autos,motoros játékok/.Gyermeki ösztöneim elöjöhetnek :smile2:!

Vissza
Top Alul