Játékbarlang

Szeretem a játékbarlangot, pláne, hogy most ingyenes. A tetrisben a felfelé nyillal tudsz forgatni.

Originally posted by sziporka01;27034
Szeretem a játékbarlangot, pláne, hogy most ingyenes. A tetrisben a felfelé nyillal tudsz forgatni.

Ezt nem értem eddig nem tudtad?

De tudtam, csak véletlenül az első oldalról olvastam a hozzászólásokat, és ott kérdezte valaki. Gratulálok az eredményedhez, de azért nem adom fel.

Lehet de még elis leszek vele foglalva mert most festettük Biggie vel és még nincs kész egyszer sem és kétszer kell lekenni :sad: :D

Tetszenek a játékok, szép gyüjtemény és jó válogatás! Mindenki találhat köztük olyat ami tetszik.

Kedves Orpheus! Hexagont lehetne kérni a játékbarlangba? Légyszi, légyszi, légyszi!Szerettem vele játszani, és régóta már nincs.

Már nemis tudom mikor voltam utoljára a játékbarlangban ki a király most??? :D

Akkor már ketten vagyunk a tetris rekordomat mgköntötte már valaki???

Játékbarlang új információk:

VÉGE az ingyenes játéknak! Köszönjük a tesztelést!

Egy játék 100 pontba kerül, lehetőség van kedvezményes bérlet vásárlásra, amivel 1 hétig ingyen játszhatsz. A bérlet ára: 1000 pont!
Mivel a játékbarlang fizetős lett, ezért emeltük a csúcsdöntésnél megnyerhető jackpotot is hogy nagyobb legyen az izgalom! :punk:
Ha bekerülsz az adott játék legjobb 10 hely egyikére:
Jutalmad:
1.hely: 100 pont
2. hely: 90 pont
....

10. hely: 10 pont

í­??J! : Minden hónap végén lenullázzuk az eredményeket!

Mindenkinek jó játékot kí­vánunk!

Jó cucc a játébarlang! a Super Fishing az nagyon laza játék:D na meg persze másik kedvenc a suriken challenge:P csak sokba kerül egy játék...:sad:

Dada! Ha ennyire kí­váncsi vagy a tetris rekordodra, miért nem nézed meg? Tudod, csak 1 kattintásodba kerül. Különben meg miért is nem játszol? Elfelejtetted, hogy hogyan kell?

Ide lehet továbbra is í­rogatni a játékbarlanggal kapcsolatban.
Szelektálni fogjuk a játéklistát, ha esetleg valami nem működne rendesen vagy nem jó játék akkor szóljatok és törlöm is!

Ha valamelyik játék jó, csak kicsi a mérete, szóljatok és megnagyobbí­tjuk!

A 300-as játékkeretet leszűkí­tjük csak a legjobbakra, ezért kérném a segí­tségeteket ez ügyben.
Annyi lenne a dolgotok hogy amikor játszotok után osztályozzátok (1-5-ig lehet a játékon belül a csillagokra katt)
A legrosszabbakat kiszűrjük!

Többször próbálkoztam a Mahjong Soblitaire játékkal, és nem menti el rendesen. -1-gyet ment és nem csak nekem! A mérete is lehetne egy kicsit kisebb, mert vagy a felső sort, vagy az alján az időt és a pontokat nem lehet látni. De lehet, hogy csak nálam. Tudsz javí­tani rajta valamit? Különben egy nagyon jó játék lenne! :shrug:

Oké, megnézem.

Énis benéztem ebbe a mostani barlangba de mostanság annyira nem köt le :S

én találtam egy játékot amivel emlékszem nagyon sokat játszottam :Dugyh minnyá mek és tolom

Nagyon komoly a játékbarlang:box::evo:!Nagyon rég nem játszottam ilyen flash játékokat már,jó érzés volt kicsit nosztalgiázni:princo: öhöm...rögtön meg is döntöttem egy pár rekordot...pl.: Blackjack,véres pingvinütős:princo:,meg még egy vagy kettő...sziasztok:wave:

Jó í­gy a játékbarlang, vagy fejlesszünk-e valamit rajta? Vélemény?

Szerintem kevesebb játék is elég lenne, némelyik nem az igazi, ja és több mahjong-ot :D

szerintem is lehetne több mahjong,amik voltak régebben is.

Játék barlang

Nekem nagyon bejött a játék barlang.Elég sok játékot találtam amivel letudom foglalni magam/lövöldözös,sport,autos,motoros játékok/.Gyermeki ösztöneim elöjöhetnek :smile2:!

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!
Vissza
Top Alul