Játékbarlang

ez jo ötlet. és akkor lehet vmit nyerni. vagy versenyt csinálni. nevezési dij 50 hsz vagy vmenniy

elég az ha a játék pontos... a bajnokságra kell a nevezés...

15278n233vtelefghn.jpg

És nem mentette el

miota van ilyen játék ?
<

ja persze ez az a mádzsong v mi :D

most nézem elvették az egyetlen trofeámat is :sad:

Valami jó autós kéne. Azok is jó játékok. Személy szerint soknak tratom a majongot

hiányzik a majongom :sad:

ugye akkor követeljök vagy kérjük vissza

Dada sztem alap, h követeljük! :) Sztrájkolunk az ügyben,h rakják vissza? Csinálok transzparenseket :D

Nem mpst komolyan Megkérlek Orpheus ha olvasod ezt akkor légyszives tedd vissza az eredeti majongot is a többi közé légyszives :)

azért játékbarlang ez olyan lessz lassan mint a zolánc aztis akkor zárták be mikor ment vicc az egész

Tehetnétek be vmi pool vagy snooker gamet.

Olyan régen nem jártam már ott de most benézek :DMondjuk barátnöm többet volt ott az tuti mint én :D

Ja már énsem voltam bent rég ota csak max annyi ideig hogy benéztem van e valami új de mindg csalódok :sad:

Sajnos én már nem is járok játszani :sad: De időm nincs tartalmasabb leülni, viszont a régi oldalon volt a vakációs mahjong... az nagyon jó lenne vissza :)

fuck mahjong. rászánom gama jáccom. ok. 20 perc az életemböl ne mtudtam befejzni a fejem is megfájdult. 3000 vmenniy pont majd kirija hogy ne mlett elmentve. mi ez ? ááááááááááá

Lehet jelentkezni a Othello és Yeti Sport bajnokságra a Játékbarlangban.

Király a játékbarlang :Dmajd ha kicsit több kedvem lesz erölködök :D

amig elsö voltam párba njo volt :Daztán jöttek a mayerek és letaszitottak :sad: :)

Még én is első vok 2 gameba, de dada nemsokára ugyis lenyom :)

jaja Dada nagy gémer. de kiskillezem magam egyik játékban és kihivom :D(talán :) )

azért nem kell tulozni :D

Látjátok már nemis én vagyok a nagy gamer hanem a Moderátor kollégánk :DDe a Tetris nagyon bejön :D

Vissza
Top Alul