Forma-1

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
mondjuk hogy nem jó a vas mert ezt nemis mondták hogy megállt a szekér aszonták minden ok

én azért örültem volna mellé valami hí­rnek is... mert oks látom a képem hogy egy MCt takarnak le... de hogy miért azt nem tudni?
az is lehet hogy csak azt tesztelték hogy mennyit tud menni bizonyos mennyiségű üzemanyaggal és épp ott fogyott ki a nafta azt fogták felpakolták a gépet azt "hazavitték"....

F1 Season 2008 videó:

Up.: Ismét egy nagyszerű videó (animáció) a RedBull-tól! Eszméletlen jól megmutatja hogy miben is változott az új kocsi a régihez képest! :S (kár hogy nem HD)

Tényleg frankó a videó :D

Hali!

Azoknak akik még rajtam kí­vül Renault pártiak (habár én csak Alonso fan vagyok)
azok nak í­me egy kis í­zelí­tő a nagyedik Jerezi tesztnap köztes ideiről :) Végre a haladás látszik náluk is...

.1? 15 Sebastian Bourdais Toro Rosso 00:01'18''201
.2? 7 Fernando Alonso Renault 00:01'20''221 :dancing:
.3? 22 Lewis Hamilton McLaren 00:01'20''263 (2008-as hátsószárnnyal)
.4? 9 Mark Webber Red Bull 00:01'21''971
.5? 8 Kazuki Nakajima Williams 00:01'99''999

BrawnGP ejnye ejnye mit mutat az elő versenyen???

,,Nem vagyunk versenyképesek!" - a McLaren őrült harca az idővel

Mi lesz itt??

Hát elég durva időket megy ez a BGP....már alig várom Ausztráliát....reméljük azért a Ferrarinak sikerül megverni őket.

Na mit szóltok az új szabályokhoz???

A fórumokon, legalábbis a Renault oldalán rettenetesen sokan felháborodtak az érmes rendszer miatt ( én is). Ezért máris csináltak egy petí­ciót amivel megróbálnak valamit tenni ez ellen. Ha titeket is érdekel a dolog akkor í­me a cí­m:
( nem ví­rusos, én is kitöltöttem( spanyol oldal angolra fordí­tva))

remélem hogy megszüntetik ezt az agyament szabályt!!

Már számí­tottam is rá, hogy előbb vagy utóbb felkerül a netre egy ilyen petí­ció...

Gondoljátok, hogy ezzel vissza lehetne követelni a régi rendszert??

Originally posted by kozmi91;39107
Gondoljátok, hogy ezzel vissza lehetne követelni a régi rendszert??
Szerintem esély sincs rá, de azért még próbálkozni lehet...
Mostanra megváltozott a véleményem a BGP-ről, ők lehetnek az év meglepetéscsapata...---->Go Jenson!

Én úgy vagyok vele, hogy inkább próbálkozok. Egyébként már az FOTA- is megí­rta véleményét az új szabályról...majd meglátjuk mi lesz...:sad:

Jaja....azér még reménykedhetünk.

A Mclaren gyorsul...bár remélem nem eléggé... :D

Nem lesz érmes rendszer!!!! jippí­í­í­
<

F1hirek.hu:

"Néhány napig úgy tűnt, hogy az idei szezonban már az a pilóta lesz a Forma-1-es világbajnok, aki az évad során a legtöbb futamot nyeri. A Nemzetközi Automobil-szövetség döntése azonban egyáltalán nem nyerte el a csapatok tetszését, a szövetség pénteken pedig egy évvel el is halasztotta az új szisztéma bevezetését.

Az FIA természetesen a Forma-1-es istállók ráhatására cselekedett, ugyanis a döntés keddi kihirdetése óta a csapatvezetők és a pilóták lépten-nyomon azt hangoztatták - vérmérsékletükhöz mérten használva a különböző jelzőket -, hogy az elképzelés, miszerint az legyen a világbajnok, aki a legtöbb versenyt megnyeri, és ne az, akinek a legtöbb pontja van, finoman szólva sem elfogadható.

A csapatokat tömörí­tő szervezet, a FOTA pedig ismét bebizonyí­totta, hogy valóban van hatalma, hiszen addig ütötte az asztalt, amí­g nemzetközi szövetség illetékesei vissza nem vonták, illetve 2010-re el nem halasztották az aranyérmes rendszert. Jövőre is csak akkor vezetnék be a kedden beharangozott verziót, ha azt minden istálló támogatja. Látva a reakciókat, erre vajmi kevés az esély.

A legfőbb probléma az volt, hogy az FIA Motorsport Világtanácsának illetékesei másfél héttel a rajt előtt önkényesen döntöttek a módosí­tásról. Azzal a csapatok is tisztában voltak, hogy némi frissí­tés ráférne a jelenlegi rendszerre, szerintük a 12-9-7-5-4-3-2-1-es leosztás lenne az ideális. "

na most meg azt nyilatkozta Berni kedves , hogy 2010-től lesz érmes rendszer...nem értem mi a frász tetszik neki annyira benne:unsure:

Nemtudom mit parázik a többi csapat hogy szabálytalan az emlitett 3 csapat difuzora és ezáltal gyorsabbak gyorsak :Dcsináljanak őkis ilyet és máris nem lesz meglepetés csapat a bgp

lehet ők nem tudják mi a kiskapu
<
...,de ha megreformálják úgyis rá fognak jönni szerintem, aztán mejd meglátjuk.

Na vége a paraszt vakí­tásnak a Brawn gp tarolt..., a többiek sehol....

észrevettétek, hogy a renault-nak tavaj is ugyanilyen néven jelent meg cikk a futamról, hogy: A Renault célja mihamarabb elfelejteni az ausztrál hétvégét... és most szintúgy. Szeretnék már boldogságról olvasni egy Ausztrál nagydí­jjon!!!:no1:

Jó kis futam volt.. És csodával határos módon végignéztem mert nem dolgoztam. Hát Kubicát sajnálom:(

nem igazán akarom elhinni, hogy Raikönen elmegy ralizni...szerintem eléggé jó pilóta, de ki tudja. Szerintem jobb mint Massa, csak tavaly valami balul sült el neki.

Na ezt nem hiszem el,jó vicc biztos nem fog autóba ülni. Amugy meg hajrá Ferrari talpra kell állni.

na ezt én se hinném, hogy igaz....de azért örülnék neki...hátha valaki kidőlne és schumi ülne a helyére :D:D

Amúgy meg szerintem 2010 től tuti megválik egyik pilótájától a Ferrari és Alonso vagy Vettel érkezik de elöbbutobb mindkettő a Ferrarinál fog kikötni.

Vissza
Top Alul