Forma-1

• Témaindító Témaindító Guest
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Hát jó lenne ha már kiebrudalnák abból a pozí­cióból...

Ecclestone legújabb ajánlata

Bernie Ecclestone felajánlotta a renitens csapatoknak, ha öt évre elkötelezik magukat a Forma-1-ben, akkor annyit költenek, amennyit csak akarnak.
ecclestone1.jpg

Továbbra sem született megállapodás a Nemzetközi Automobil Szövetség és a Formula-1-es Csapatok Érdekvédelmi Szövetsége között. Egyre nagyobb teret kap a nyolc renitens istálló szervezése alatt álló rivális széria.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz, de még mindig van esély arra, hogy megegyeznek a felek.

A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone a következőt ajánlotta az istállóknak.

„Azt mondom, hogy ha megerősí­tik azt, hogy további öt évig maradnak a világbajnokságban, akkor annyit költenek, amennyit csak akarnak.í¢?í‚ - nyilatkozta Bernie Ecclestone.

Rí­í‚¤ikkönen úgy érzi, nem zavarta meg Webbert

Kimi Rí­í‚¤ikkönen csak a kilencedik helyről vághat neki a vasárnapi Brit Nagydí­jnak, de úgy érzi, ez volt a maximum, amit a Ferrarival kihozhattak a silverstone-i kvalifikációból. A finn a Mark Webberrel, a Q3 végén történt incidensről is szót ejtett, amelyben nem érzi vétkesnek magát.
Rí­í‚¤ikkönen, akinek márkatársa, Felipe Massa be sem jutott be az időmérő utolsó etapjába, úgy vélte, a csapattal nem hibáztak szombaton délután, és hozzátette, tovább folytatják az F60-as fejlesztését
"Nem voltak nagy elvárásaim, nem tudtam pontosan, hogy hol is állunk, ezért összességében szerintem a lehető legjobb munkát végeztük a kvalifikáción. Sajnos az autó többé-kevésbé azt jelzi, ahol tartunk pillanatnyilag. Semmit sem tettünk rosszul, valóban nem tudtunk sokkal gyorsabban menni"- kezdte időmérő utáni nyilatkozatát Rí­í‚¤ikkönen, akit az Autosport idézett.

"Minden egyes versenyen megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni. Az biztos, hogy sokkal mókásabb az első helyért harcolni, de jelen pillanatban nem ez történik. Vagyunk, ahol vagyunk, továbbra is hajtanunk kell és mindig meg kell próbálnunk javulni. Olykor akkor is izgalmasak lehetnek a versenyek, ha a középmezőnyben harcolsz, de az biztos, hogy jobban szeretnénk elöl lenni"- folytatta a 2007-es világbajnok, aki szerint a látszat ellenére javult azért az F60-as Silverstone-ban is, csak éppen a riválisok még hatékonyabban dolgoztak.

A Ferrari finn pilótáját élesen kritizálta a Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber, aki azt állí­totta, hogy Rí­í‚¤ikkönen miatt szállt el az esélye arra, hogy a pole pozí­cióért harcoljon. Az ausztrál szerint a Jégember elbambult a hetes kanyarnál, és ennek ő látta kárát. A ferraris viszont úgy látja, nem akadályozta versenytársát a pályán a Q3 végén: "Amennyire csak tudtam, megpróbáltam átengedni neki az oldalt, í­gy nem hiszem, hogy időt vesztett."

remélem hogy a holnapi futam jó lesz... :D

(erre jó kilátások vannak... Vettel csak nem baxa el mint 2 hete.... )

JA Igaz Ferraris vagyok de sajnos sehol nincsenek hála a ......... De most nem ez a lényeg Hajrá Vettel

nálam is a ferrari a kedvenc még mindig... (Vettelnek meg csak azért szurkolok hogy odabaxon Gomburfinak... )

Ebből kiindulva jó eséllyel indul!
1. NAK 652.5
2. ALO 654.0
3. RAI 654.0
4. BAR 657.5
5. BUT 657.5
6. TRU 658.0
7. WEB 659.5
8. GLO 660.0
9. ROS 661.5
10. HEI 665.5
11. HAM 666.0
12. VET 666.5
13. FIS 668.0
14. BUE 672.5
15. MAS 675.0
16. PIQ 682.5
17. BOU 687.5
18. KUB 689.5
19. SUT 692.0
20. KOV 695.5

(ha jól rémlik akkor most először nehezebb Vettel mint Gomburfi!)

Massa fiú is jó sulyba van de ő meg hátul van és lassú :sad: :sad: holnap majd melohelyen nézem remélem izgalmas lesz kis esőnek örülnék

nem tom hogy jó lenne-e az eső... biztos hogy megkavarná a paklit... csak tartok attól hogy Gomburfi nem véletlen volt ilyen "lassú" és lehet hogy a Gyulának van igaza és esőre van beállí­tva a gép...

De ott akkor is elég egy kis hiba vagy megcsúszás és .... :D

Igaz nem Forma 1, de... Rosszkor, rossz helyen... sajnos. :sad:

Surtees döbbenetes balesete az F2-ben - videó --->

Henry Surtees életét vesztette az F2-es balesetben --->

a055.gif

Kí­váncsi vagyok a Magyar nagydí­jjon ki lesz elöl..elég sokan hoznak újí­tást meg meleg is lesz .... de sebaj Hajrá Alonso!!!:clap:

Köszi a képeket Ricsike!

Biztos nagyon jó volt helyszí­nen lenni...
Most már csak a verseny izgatja a fantáziám nagyon... A Mclarenek eddig elöl érdekes lesz...

Valamiért sejtettem, hogy megint nem lesz szerencsés Alonso futama...és megint a rohadt szerelők cs....ék el í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚:wag:
és az a mocsok nyert...neki bezzeg mindig mázlija van....

miért nincs kint most a kép amikor ndühöngök??:rant:

Originally posted by Fish_BASC;46216
Valamiért sejtettem, hogy megint nem lesz szerencsés Alonso futama...és megint a rohadt szerelők cs....ék el í­í‚í­í‚í­í‚í­í‚:wag:
és az a mocsok nyert...neki bezzeg mindig mázlija van....
"és az a mocsok nyert.."
Erre miért van szükség???Alonso-t sajnálom mert jól ment és nem tehetett a kiesésről.Nem akarom védeni de Hamilton megérdemelten nyert,egész hétvégén jól ment.Attól,hogy nem szimpatikus nekem Alonso attól még elismerem a tehetségét sőt a 2 világbajnoki cí­mét többre tartom mint Sumi 7 szeres bajnoki cí­mét.??킐 saját erejéből és nem hátszéllel szerezte azt a kettőt.
Tehát PEACE!!!
:)

Nagyon nehezen viselem,többször felsí­rok miatta álmomban. :D
Nem baj már senki nem emlékszik rá.Ezt nem csak én gondolom í­gy hanem nagyon sok ember.Na jó a 7 ből 3-at valóban megnyert!
:D

látom én hogy nehéz rocky nem baj mondom majd elmulik

Hát persze valamit mondani kell majd elmulik

Hát te kész vagy vazzee :D Menjél egyet úszni a kotróra. :D
Nem fog elmúlni nem érted?Én nem csí­pem Sumachert és nem is fogom soha.Ez örökké í­gy lesz!!
:D

Csak azért nem törlöm a hsz-t mert abból csak hiszti lenne... amit te most felhoztál egyáltalán nem ide tartozik és az előző hozzászólásokhoz semmi köze... (az egy teljesen más jellegű történet volt amit már rég lezártunk...)

De ha itt tartunk: Forma-1 - Beszélgetés a világ legnépszerűbb autóversenyéről.
Michael Schumacher a Forma 1 egyik iconja! (mondhatni legendája) vannak akik szeretik és vannak akik kevésbé... vannak olyanok akik Lewis Hamilton -t (alias Lajos) nem szí­vlelik, és vannak olyanok akik Fernando Alonso-t szeretik illetve nem... tetszik nem teszik el kell fogadni a véleményüket... épp úgy leí­rhatják a nemtetszésüket az illetőről mint azt hogy ha az egekbe emelik...

Emiatt kár off-olni ilettve falmelni...

a továbbiakban mellőzétek egymás "ba**tatását" mert úgy is törlöm ....

Én szerintem nem í­rtam semmi sértőt.Forma 1-es téma.Én a véleményemet vitattam meg Dadával de már lezártuk a témát.
:)

szerintem ez mindenkinek egyértelmü volt hogy csak beszélgetünk "hü***lünk" ugyis ismerjük annyira egymást hogy tudjuk már a másik kit szeret az f1 ben szive joga ide irni rockynak amit gondol meg nekemis az ellenkezőjét

Nem vagytok normálisak :Dés ez í­gy jó:thumbsup:

Na egyre jobban kiváncsi leszek erre a helyetesí­tős témára vajon ki lesz az?

ennek nagyon örülök :Djó lesz ujra egy Ferrariban látni még í­gy 40 évesen is :DKiváncsi lennék a nézetségi adatokra.

Szerintem meg engedni kellene az ambiciózus fiatalokat érvényesülni.
Neki már csak múltja van,jövője nem sok lehet a kora miatt.
A ferrarinak most kapóra jött "szegény" Massa balesete és í­gy Schumacher visszahí­vásával magára tudja í­rányí­tani a figyelmet.
Na mindegy majd meglátjuk mi lesz.Csak nehogy a fagyi visszanyaljon és beégés legyen a dologból.

Vissza
Top Alul