Huha micsoda indulatok

Forza Ferrari
Világbajnok csapat

a másik meg mázlista
Na akkor lássuk:
"Nem hinném,hogy egy német csapatnak a digóktól kellene lopni"
Mégis megtették biztos nem egyeztettek veled
"Az lenne csak a szégyen"
Hát ez az szégyen
Talán 98-ban?A toyota sokkal fejletteb a ferrarinál és sokkal előrébb járnak technikailag mint az olaszok és mégsem áll össze a kép nekik.Ha nekik is valamikor összeérik a dolog és megverik a ferrarit akkor ők is lopnak?Érdekes a kémügy csak akkor robbant ki amikor már tuti volt,hogy a merci nyeri a konstruktőri VB-t.Nem gyanús?A ferrarinak ez rontotta az összképet mert hozzá voltak szokva,hogy mind a kettő az övék vagy egyik sem.Megbíztak valakit,hogy jópénzért csempéssze be az iratokat a mercihez ahol aztán jól megtalálják majd.Kérdem én ha a ferrari nem kémkedik akkor honnét tudtak róla,hogy mi folyik a merci zárt kapui mögött?
?????????????????????????????????????????????????? ?????
Erre meg aza válaszom hogy mindent meg lehet magyarázni

szánalmas hogy csak magyarázkodni tudnak a Meclarenesek. Hogy ezmért volt meg ez

Egy szoval nem mondtam hogyha esetleg a toyota megveri a ferrarit akkor lopnak ez nemis értem nektek csak a lopáson jár az eszetek .Ron denis na az aztán bebizonyitota mindenkinek a 2 szinüségével hogy nem bunda a kémügy mikor beismerte hogy birtokukba van

elötte meg azt mondta náluk nincs semmi ugyhogy nem kell a duma a meclarentöl elég szégyen hogy nem bir ugy vb-t nyerni a nyeknyalen hogy mindkét vb címet elhoditsa nembajj
Azért ez tényleg elgondolkodtato hogy még hamilton gyözelme ellenére is magyarázkodik egy meclaren szurkolo

ha mindenki beismeri hopgy köze van a dolgokhoz a biroságon akkor kérdem én ????????
miröl beszélünk egy a légyeg én birom rokyt jó cimbora de mondhat akármit ez csak magyarázkodás